Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 107 => Konuyu başlatan: Diego - 12 Şubat 2007, 15:09:17
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 107 [ FFC 107 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
FURKAN
[email protected]
-
Turnuvaya katılan herkese başarılar diliorum
-
crash
[email protected]
-
fabregas
[email protected]
appiah_4
[email protected]
-
ONAYLIORMDA LA SONY_HARUN DEİL FABREGAS :D :D :D :D
Fabregas
[email protected]
-
Nightmare
[email protected]
-
HALO [email protected]
-
Resuced
[email protected]
-
SON 1 KAYIT BEN BULAYIM HEMEN ;)
-
appiah kabul ederse o da olur ama çıktı heralde
-
appiah kabul ederse o da olur ama çıktı heralde
MSN DE YOQ ???
-
hamaçiden de çıkmış sen bul genede
-
cisse
[email protected]
-
son kayıdı bekliyoruz
-
kayıtlar doldu
hayır 1 kişi eksik
-
arkadaşlar appiah gelince onaylarım dedi gelicek namaz kılmaya gitti o var yani onu sayın ;)
-
arkadaşlar appiah gelince onaylarım dedi gelicek namaz kılmaya gitti o var yani onu sayın ;)
oke kardeşim tmm ozmn ;)
-
ok o zaman kayıtlar doldu
-
big sexy
[email protected]
-
big sexy
[email protected]
1.YEDEK KAYITSIN KARDEŞİM İZLEMEDE KAL ;) :D
-
BARUT
[email protected]
-
BARUT
[email protected]
2. YEDEK KAYITSIN KARDEŞİM İZLEMEDE KAL ;)
-
kaydımı onaylıyorum ;)
-
Furkan Bayağı Kayıt Olmuş Yazılılar Başlayınca Zaten Kayıt Olamayacaz Bizide Alda evkli Bir FFC Yapalım..
-
Furkan Bayağı Kayıt Olmuş Yazılılar Başlayınca Zaten Kayıt Olamayacaz Bizide Alda evkli Bir FFC Yapalım..
ABİ TORBALAR KURALAR FALAN HEPSİ BİTTİ BİZ BUNU HIZLICA BİTİRELİM BİDAHAKİNE KATILITSIN ;)
-
BEŞİKTAŞLI EMRE
[email protected]
3. yedeğim izlemede kalayım :D ;D