Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 107 => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 12 Şubat 2007, 16:59:43

Başlık: YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
Gönderen: m3t3d1nh0 - 12 Şubat 2007, 16:59:43
OYUNSİTENİZ FİFA 07 107. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!! 

CRASH - SONY_HARUN

NİGHTMATRE:  - FURKANKİRİK:

Gönderen: m3t3d1nh0 - 12 Şubat 2007, 17:01:01
DÖRT KATILIMCIYADA FİNALE ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİORUM
Gönderen: HaruN - 12 Şubat 2007, 17:03:55
bende başarılar diliyorum
Gönderen: Diego - 12 Şubat 2007, 17:05:32
bende başarılar diliyorum nightmare karderşim yarı finalden sonra çıkmam gerekiyor.gene ertelemek zorundayım finali kusura bakma aga
Gönderen: Nightmare - 12 Şubat 2007, 17:08:33
oke furkan yaparız bi ara gel yarı finali yapalım  ;)
Gönderen: Diego - 12 Şubat 2007, 17:09:08
oke furkan yaparız bi ara gel yarı finali yapalım  ;)
biz nightmare ile giriyoruz başarılar sizede
Gönderen: crash - 12 Şubat 2007, 17:31:46
crash 6 - 1 sony_harun
güzel maç oldu teşekkür ederim
Gönderen: Diego - 12 Şubat 2007, 17:32:29
furkan   4-2    nightmare
Gönderen: Nightmare - 12 Şubat 2007, 17:33:03
crash 6 - 1 sony_harun

tbrker
Gönderen: Diego - 12 Şubat 2007, 17:33:46
crash 6 - 1 sony_harun
TEBRİKLER
Gönderen: HaruN - 12 Şubat 2007, 17:36:10
ben teşeküür ederim ama hayatımın en şansız maçlarından biriydi
abi oyun donmuor yalan yok ama öle bi agır geldiki a.q tuşlar geç işlior vallahi ikinci ya arkdaş maçta şanslı idi yada ben şanszıdım kaçrı karşıya kaçrıdm bi tane yüzde yüzül sinir oldugm için çok bastım direkte patladı yani 1 tane çok net hemen cezsahasının 2 adım öte çizgisnde frikik adam seçerekn (geç seçiorya) saniye doldu ve kendi vurdu  yani fifa 07 deki en şasnzı bi kaç maçından birini oynadım yoksa bırakın böle fark yemeyi yenilmezdim bile fark açabilrdm fifa 07 kariyerimdeki en farklı yenidlgim bi kaç matan biri  bunuda sölemek istirom herşeye ragmen

TEBRİKLER......
Gönderen: sihirbaz - 12 Şubat 2007, 23:09:25
ben teşeküür ederim ama hayatımın en şansız maçlarından biriydi
abi oyun donmuor yalan yok ama öle bi agır geldiki a.q tuşlar geç işlior vallahi ikinci ya arkdaş maçta şanslı idi yada ben şanszıdım kaçrı karşıya kaçrıdm bi tane yüzde yüzül sinir oldugm için çok bastım direkte patladı yani 1 tane çok net hemen cezsahasının 2 adım öte çizgisnde frikik adam seçerekn (geç seçiorya) saniye doldu ve kendi vurdu  yani fifa 07 deki en şasnzı bi kaç maçından birini oynadım yoksa bırakın böle fark yemeyi yenilmezdim bile fark açabilrdm fifa 07 kariyerimdeki en farklı yenidlgim bi kaç matan biri  bunuda sölemek istirom herşeye ragmen

TEBRİKLER......

harun görende suç adamda sanır aga  ;D relax brz benm tışlarda hep öyle geç basıyor o yüzden hep karşı karşıya kalınca atamıyom çoğu zaman  ;) iyi bi makale yazmışsın aga eline sağlık  :D