ben ve 3 katılımcımıza başarılar diliyorum çapkın kardeşimya msn ye gel sen bi bende hamachi çok ipden oynarız
harun_sheva
123 bekliorum hemen yapalım ;)
reaper kardeşim
mertarea
123
burda bekliyorum ;)
sen bilirsin farketmezreaper kardeşim
mertarea
123
burda bekliyorum ;)
reaper , çeyrek finaller konusunuda turnuvamızdan ayrıldığını söylemişti . istersen birinci yedek kaydi yaptiran nightmare ile oynayabilirsin bu maçi kardeşim ;)
mertarea
123
burda bekliyorum ;)
reaper , çeyrek finaller konusunuda turnuvamızdan ayrıldığını söylemişti . istersen birinci yedek kaydi yaptiran nightmare ile oynayabilirsin bu maçi kardeşim ;)
mertarea
123
burda bekliyorum ;)
nightmare msn de offline ama :(
mertarea
123
burda bekliyorum ;)
nightmare msn de offline ama :(
nightmare yoksa ikinci yedek kaydi yaptiran benle oynayabilirsin kardeşim , 110.fifa 07 turnuvamızın yarı final eşleşmelerini belirledikten sonra msne geleceğim , bir yere ayrılma oke ;)
harun 5 atacam 5tebrikler atmışsın :D :D :D
yalan yok :D :Dharun 5 atacam 5tebrikler atmışsın :D :D :D
kardeş benim kim olduğumu bir bilsen bu lafları sölemezdin ;)kardeş 1.cisi kötü bi laf sölemedim tebrik ettim dikkat ettisen en sonunda alınacagın bişileri sölememek için dikkatli yazdım o mesajı ama gene neresine aldın anlamadım
tmm kardeşim ;)kardeş benim kim olduğumu bir bilsen bu lafları sölemezdin ;)kardeş 1.cisi kötü bi laf sölemedim tebrik ettim dikkat ettisen en sonunda alınacagın bişileri sölememek için dikkatli yazdım o mesajı ama gene neresine aldın anlamadım
2.cisi sen kimsin tanımıorm seni ben ve bunun ne önemi var merak ettim kardeş ;)
tmm tekrar tebrikler ;)tmm kardeşim ;)kardeş benim kim olduğumu bir bilsen bu lafları sölemezdin ;)kardeş 1.cisi kötü bi laf sölemedim tebrik ettim dikkat ettisen en sonunda alınacagın bişileri sölememek için dikkatli yazdım o mesajı ama gene neresine aldın anlamadım
2.cisi sen kimsin tanımıorm seni ben ve bunun ne önemi var merak ettim kardeş ;)
çapkın_boys-sony_harun=5-3
demiştim 5 atacam diye bizde yalan olmaz :D
2 golu penaltıdan attı harun kardeşim
çapkın_boys-sony_harun=5-3
demiştim 5 atacam diye bizde yalan olmaz :D
2 golu penaltıdan attı harun kardeşim
saoltmm tekrar tebrikler ;)tmm kardeşim ;)kardeş benim kim olduğumu bir bilsen bu lafları sölemezdin ;)kardeş 1.cisi kötü bi laf sölemedim tebrik ettim dikkat ettisen en sonunda alınacagın bişileri sölememek için dikkatli yazdım o mesajı ama gene neresine aldın anlamadım
mert961 6-2 hamza
çok güsel bi maçtı tebrik ederim hamza kardeşim
hamza yapalımmı kardeş 110.turnuva maçını
teşekkür ederim ;)mert961 6-2 hamza
ellerine sağlik mert kardeşim. oldukça zevkli bir maç oldu . fakat elime geçen fırsatlari iyi bir şekilde kullanmasini bilemedim . sağlik olsun diyelim . final oynamak kısmet değilmiş ,
final karşılaşmasinda çapkin önünde sana gönülden başarilar diliyorum
mert961 6-2 hamza