mert961 4-2 capkın boy
oyunsiteniz de ilk ffc mi aldım inş dewamı gelir :)
Tebrikler kardeşim
mert961 4-2 capkın boy
tbrkler kardeşim topicinede ben açim ozmn :d
mert961 4-2 capkın boy
saol hamza kardeşim ;)mert961 4-2 capkın boy
tebrik ederim mert kardeşim , başarilarinin devamını diliyorum ;)
2. ye rep varmı ???
ok guzel2. ye rep varmı ???
15 rep
tebrikler mert ;)
yaw ikinciye rep yok olsa benim rep 100 olurdu ;D ;D
2. ye rep varmı ???
ooo hamza o zaman bana da biraz rep att dur ben bi liste çıkariyim sana ama hepsine de bakamam ki sen 30 ver idare eder,z biz ;D ;D ;D ;D
saol kardeşim ;)ooo hamza o zaman bana da biraz rep att dur ben bi liste çıkariyim sana ama hepsine de bakamam ki sen 30 ver idare eder,z biz ;D ;D ;D ;D
tamam kardeşim sana da veriyorum şimdi ;)
finalle ilgili yazın arkadaşlar gereksiz muhabbete girmeyelimok başka yere açıyorum konuyu
finalle ilgili yazın arkadaşlar gereksiz muhabbete girmeyelimok başka yere açıyorum konuyu
ya benim repim nerde hala wermemişim hamza kardeş ;D
bu arada bi msn e gelir misin we ya pm atçam cvp yolar mısın hızlıca.çıkçam şimdi de bişy sorcam sana hamza kardeş
ok wermişin k.bakma görmedim bakmıştım ama :)
sen benim mesajımı silme yeter ;)finalle ilgili yazın arkadaşlar gereksiz muhabbete girmeyelimok başka yere açıyorum konuyu
bu konu hakkında bir daha mesaj yazdiğini görürsem ikinci uyarinin ardindan 3 günlük ben veririm kardeşim , bilgine
sen nerden cıktınsen benim mesajımı silme yeter ;)finalle ilgili yazın arkadaşlar gereksiz muhabbete girmeyelimok başka yere açıyorum konuyu
bu konu hakkında bir daha mesaj yazdiğini görürsem ikinci uyarinin ardindan 3 günlük ben veririm kardeşim , bilgine
sen nerden cıktınsen benim mesajımı silme yeter ;)finalle ilgili yazın arkadaşlar gereksiz muhabbete girmeyelimok başka yere açıyorum konuyu