Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: ömer007 - 14 Şubat 2007, 14:34:34

Başlık: lütven okuyun
Gönderen: ömer007 - 14 Şubat 2007, 14:34:34
sitenizde hersey çalıntı birdaha hiç bir siteden birsey çalmayın bu son uyarım yoksa sitenizi çökeltmek zorunda kalacam ben kim derseniz pcnet editörüyüm
Gönderen: ilker123 - 14 Şubat 2007, 15:16:34
yavaş çözelti mi çökeltiyon
Gönderen: Nightmare - 14 Şubat 2007, 16:29:00
sitenizde hersey çalıntı birdaha hiç bir siteden birsey çalmayın bu son uyarım yoksa sitenizi çökeltmek zorunda kalacam ben kim derseniz pcnet editörüyüm

kardeşim agır itamlarda bulunma nedemek istiyorsun örnek göster ne çalınmış
Gönderen: Appiah_4 - 15 Şubat 2007, 15:42:33
yaw bi sus be en büyük çalıntıyı başka siteler yapıyor biz paylaşım sitesiyiz biz kendimiz herhangi bi yama üretmiyoruz başkaları yapıyor biz onları başka kullanıcılara aktarıyoruz haberlerde heryerde var açtırtma şimdi agzımı. turnuvalarımızla ünlü bir siteyiz çekemeyenlere bişi demiyorum ama böyle turnuva şeklini herkez bizden gördü
Gönderen: YuRY - 15 Şubat 2007, 16:19:53
ya beyler yalancı bunlar yaw bide pcnet editörüyüm diyo  :D
Gönderen: J i X B o S S - 15 Şubat 2007, 16:22:34

Senin kim oldugun bizim umrumuzda bile deil.Agır itamlarda bulunuosun bnce sen editorlukden once insan olmayi ögren laflarına biraz dikkat et kimseyi suclamaya hakkin yok.Bnce sen bu siteyi kiskaniorsun.Gerci sende haklisin kiskanılacak kadar da gzl.Ortam cok muthis arkadaslık dostuk süper.

:::KISKANANLAR CATLASIN:::
Gönderen: Appiah_4 - 15 Şubat 2007, 16:56:48

Senin kim oldugun bizim umrumuzda bile deil.Agır itamlarda bulunuosun bnce sen editorlukden once insan olmayi ögren laflarına biraz dikkat et kimseyi suclamaya hakkin yok.Bnce sen bu siteyi kiskaniorsun.Gerci sende haklisin kiskanılacak kadar da gzl.Ortam cok muthis arkadaslık dostuk süper.

eyw kardeşim sağolasın ;)
Gönderen: Nightmare - 15 Şubat 2007, 18:45:00

YÜRÜ BE MERT.... !!!  :D :D ;)
Gönderen: DARK - 15 Şubat 2007, 19:45:31
çok iyisin beee helal olsun 10 numara söylemişsin ;)
Gönderen: champ1on - 15 Şubat 2007, 21:15:19

abi lafı tam gediğine oturttun ;)
Gönderen: Hamza - 15 Şubat 2007, 22:05:25

ellerine sağlik kardeşim , çok güzel bir yanit verdin . inanin bu laflarinizin ardindan oldukça duygulandim . hepinizi çok seviyorum . bu sitedeki arkadaşlık ve dostluk ortamı gerçekten çok iyi . bunun yaninda appinin de söylediği gibi fifa 07 fast futbol cup turnuvalari ilk defa geçen sene oyunsitenizde başlatildi . daha sonra tüm oyunsitelerine yayilmaya başladi . bunun dişinda alıntı yaptiğimiz kaynaklari da elimizden geldiğince belirtmeye çalişiyoruz . tüm bunlarin yaninda sitemizi çekemeyen bazı kıskanç sahislarinda üremesi oldukça doğal . kıskananlar çatlasin diyorum başka bir şey demiyorum
Gönderen: sihirbaz - 15 Şubat 2007, 22:18:36
evt arkdaş iyi bir yanıt vermiş  ;)
Gönderen: Diego - 15 Şubat 2007, 22:49:42

şerefsizim gözlerim doldu biri seni durdursun
Gönderen: J i X B o S S - 15 Şubat 2007, 23:12:57
ya bu site hepimizin adina yapılmıs super bi site eger adamın agzının payını verebilmissem ne mutlu bana ama bn icimden gecenlerı yazdım yanı...

Zaten yarin pc ye format atıorum ve fifa07 de gelio artık bnde turnuvalara katılıcam ;D ;D ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 18 Şubat 2007, 06:32:52
bu siteyi bırak pcnet editörü biz olduğumuz sürece hackeditörü olsan bile çökertemessin >:(
Gönderen: Abdullah - 18 Şubat 2007, 12:17:31
kardes biz sitemizde çalıntı link kulllanmıyoruz.Tam aksine o linki vererek paylasım sitesinin genislemesini saglıyoruz.Buda her iki tarafı olumlu yonde etkiliyor. Sitemizde bir defa boyle bir olay oldu.Appiah kardesimin yamasını Nadir kardeşim yanlslıkla kendim yaptım diye yazdı ve ban aldı.Bu olayı sitemizde çalıntı link,dowland olmadıgını anlaman için anlattım.Sende sitemizde çalıntı dowland varsa sole onu yazan kullanıcıyı banlayalım.Saygılar...
Gönderen: nadir_pıero - 18 Şubat 2007, 12:20:19
KRALINI ÇAĞIR PCNET EDİTÖRÜ

NADİR_PİERO >>> ACIMAZ  !
Gönderen: champ1on - 18 Şubat 2007, 14:13:17
pcnette başka yerlerden çalıo o zmn bütün bilgileri >:(
Gönderen: bestfifa - 20 Şubat 2007, 16:07:50
lan hamza gelen herkesi banlıyorsun bir gun baş bakan gelecek banlıcan.bir gun başına buyuk dert gelecek ama ne zaman bilmiyorum.
Gönderen: DeViL - 20 Şubat 2007, 16:18:27
böyle adamlar gerçekten şaka gibi yawss hem biz çalıntı birşey yayınlamıyoruz...
Gönderen: Diego - 20 Şubat 2007, 18:28:40
lan hamza gelen herkesi banlıyorsun bir gun baş bakan gelecek banlıcan.bir gun başına buyuk dert gelecek ama ne zaman bilmiyorum.
sadece gülüyorum  :D :D :D :D
Gönderen: bestfifa - 20 Şubat 2007, 19:20:58
doğruyu söluyorum değilmi benim sitemde murat ve nadir hariç herkes banlı değil sizde herkes banlanıyor :D
Gönderen: Abdullah - 20 Şubat 2007, 19:25:26
Kardes sen bestfifa nın admin imisin
Gönderen: Hamza - 20 Şubat 2007, 20:25:24

abdullah kardeşim bu soruyu sorman bile yanliş , sence yukaridakileri bestfifa admını yilmazb söyler miydi ? biri bestfifa ' nin adını kullanip buraya yalan yanliş şeyler yaziyor . ben en kısa zamanda ip adreslerini takip edip bu şahısı kendi ellerimle yakaliyacağim
Gönderen: YuRY - 20 Şubat 2007, 20:25:39
hamza abi pm attım lütfen bakarmısın
Gönderen: YuRY - 20 Şubat 2007, 20:26:39

abdullah kardeşim bu soruyu sorman bile yanliş , sence yukaridakileri bestfifa admını yilmazb yazarmiydi ? biri bestfifa ' nin adını kullanip buraya yalan yanliş şeyler yaziyor . ben en kısa zamanda ip adreslerini takip edip bu şahısı kendi ellerimle yakaliyacağim

hamza abi ben yılmaz abi ile konuştum bestfifa nickli kullanıcı oymuş ama o yemeğe gitmiş tam olarak haztırlamıyorum yanlış söylemiyemde yeğenimi ene yazmış bunları lütfen banını kaldırımısın
Gönderen: Hamza - 20 Şubat 2007, 20:38:37

abdullah kardeşim bu soruyu sorman bile yanliş , sence yukaridakileri bestfifa admını yilmazb yazarmiydi ? biri bestfifa ' nin adını kullanip buraya yalan yanliş şeyler yaziyor . ben en kısa zamanda ip adreslerini takip edip bu şahısı kendi ellerimle yakaliyacağim

hamza abi ben yılmaz abi ile konuştum bestfifa nickli kullanıcı oymuş ama o yemeğe gitmiş tam olarak haztırlamıyorum yanlış söylemiyemde yeğenimi ene yazmış bunları lütfen banını kaldırımısın

yanlışın var kardeşim , ben az önce yılmaz ile msnde konuştum . bunlari yazan bestfifa admını yılmazb değilmiş . ortada tamamen bir yanliş anlaşılma var . biri yılmaz kardeşimin ve bestfifanın adını kullanarak yalan yanliş yazilar yaziyor . birazdan yılmaz kardeşim topic altindan gerekli açıklamayi yapacak
Gönderen: YuRY - 20 Şubat 2007, 20:39:09
şu konuya bi bakarmısın hamza abi

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=19982.0
Gönderen: Hamza - 20 Şubat 2007, 20:39:57
şu konuya bi bakarmısın hamza abi

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=19982.0

hemen bakiyorum ..
Gönderen: YuRY - 20 Şubat 2007, 20:40:11
saol kardeşim
Gönderen: yilmazb - 20 Şubat 2007, 20:50:41
Burada bestfifa adına yazılar yazan anneleri güzeller bestfifa.com sitesine alınmayan 2.şahıstır bu arkadaşlar sizin sitenizdende atılmışlardır. Bestfifa.com ile oyunsiteniz.com arasındaki dostluğu bozmaya çalışıyorlar sanırım hamza ile benim aramdaki arkadaşlığı ve dayanışmayı bilmeyen bu arkadaşlar yine elleri boş olarak dönmüşlerdir. Ben beckham'la konuştuğumda doğrudur. Kullanıcı adım yilmazb dir. ve bundan başka bestfifa diye yazı yazan şahıslar sitemizle alakasız kişilerdir.  
Gönderen: YuRY - 20 Şubat 2007, 20:54:52
tmm kadeşim hoş geldin sitemize
Gönderen: amett - 22 Şubat 2007, 22:35:54
şşş yakarım ula bu siteyiii kıskanıyom sizi eteşe veririm alalh çarpsınn  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

LA BU MİLLETTE KAFA YOK YHA :D :D ;D ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 24 Şubat 2007, 15:55:55
locked