Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => SONA EREN FİFA 07 TURNUVALARİMİZ => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OYUNSİTENİZ FİFA 07 İNTERNATİONAL EURO CUP 2 => Konuyu başlatan: YuRY - 14 Şubat 2007, 19:51:58
-
OYUNSİTENİZ.COM FİFA 07 UEFA EURO™ TURNUVASI KAYİTLARİ BU TOPİC ALTİNDAN SİTEDEKİ NİCKİNİZ , MSN ADRESİNİZ VE AŞAĞİDAKİ TAKIMLARDAN SEÇECEĞİNİZ ÜLKEYİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . BİR DEFA SEÇİLEN TAKIM BİR KERE DAHA SEÇİLEMEZ . LÜTFEN KAYİT YAPARKEN BUNA DİKKAT EDELİM . TURNUVAMIZ GERÇEK AVRUPA KUPASI FORMATINDA OLUP TOPLAMDA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTİR . VE İLK TUR 4 GRUPTAN MEYDANA GELİP HER GRUPTA 4 ER TAKIM BULUNACAKTİR . HER GRUPTAN İLK İKİ TAKIM BİR ÜST TURA YÜKSELECEK VE İLERİKİ RAUNDLAR RÖVANŞSİZ OYNANACAKTİR . HEPİNİZE BU ZORLU MARATONDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM.
NİCK : Korsan06
MSN : [email protected]
TAKIM : FRANCEA
______
SEÇECEĞİNİZ TAKIMLAR
NOT : KIRMIZI RENGİ İLE GÖSTERİLEN TAKIMLAR DAHA ÖNCEDEN SEÇİLMİŞ OLAN ÜLKELERDİR . BU RENKTEKİ ÜLKELERİ LÜTFEN SEÇMEYİNİZ . AKSİ TAKDİRDE YAPTİRMİŞ OLDUĞUNUZ KAYİT GEÇERSİZ OLACAKTİR .
1-AUSTRİA
2-BELGIUM
3-BULGARİA
4-CROATİA
5-DENMARK
6-ENGLAND
7-FİNLAND
8-FRANCEA
9-GERMANY
10-GREECE
11-HUNGARY
12-ITALY
13-NORTH.IRELAND
14-NORWAY
15-POLAND
16-PORTUGAL
17-REP.IRELAND
18-ROMANIA
19-RUSSİA
20-SCOTLAND
21-SERBİA
22-SLOVENİA
23-SPAIN
24-SWEDEN
25-SWİTZERLEND
27-TURKEY
28-UKRAİNE
29-WALES
-
Hamza
[email protected]
İTALYA
-
karakartalemrah
[email protected]
ENGLAND
-
mansiz26s
[email protected]
spain
-
reaper
[email protected]
PORTUGAL
-
HALO [email protected] TURKEY
-
Abdullah
[email protected]
Brazilya
SPAIN
-
brezilyayı nie koymadınız >:(
-
BEŞİKTAŞLI EMRE
[email protected]
GERMANY(ALMANYA)
-
dostum euro dıo brazıl avrupadamı
-
NİCK : NİGHTMARE
MSN : [email protected]
TAKIM :UKRAYNA
-
Süpersin apo ;D ;D ;D
-
Fabregas
[email protected]
çekcumhuriyeti
not:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......
-
Abdullah
[email protected]
Brazilya
Oyunsiteniz Fifa 07 İnternational Euro Cup Turnuvamızda Brezilya malesef bulunmuyor kardeşim , takımını değiştirmek durumundasin . aksi takdirde kaydin geçersiz sayilacaktir
-
erdogan
[email protected]
swithzerland
-
devil
[email protected]
Greece
-
Fabregas
[email protected]
türkiye
not:[email protected] hacklenmiştir bu msneyi engelleyip silin o rdan size küfür edilebilir bu ben deilim ve o adrese daha hiç girmicem yeni adresim yukardaki gibidir bilginize.......
harun kardeşim turkiye seçilmiş başka takım seçermisin ?
-
SON 6 TAKIM
-
Metehan
[email protected]
denmark
nadir_piero
[email protected]
croatia
-
SON 4 TAKIM
-
hakan1989
[email protected]
russia
-
burak
[email protected]
sweden
-
SON 2 TAKIM
-
Fabregas
[email protected]
türkiye
ok kardeş REP.IRELAND aldım
-
Fabregas
[email protected]
türkiye
ok kardeş çekcumhuriteini aldım
AGAM FİFA 07 DE ÇEK CUMHURİYETİ YOK AMA ;)
-
Fabregas
[email protected]
türkiye
ok kardeş REP.IRELAND aldım
TMM KARDEŞİM KAYDIN GEÇERLİ
-
cisse
[email protected]
serbia
-
KAYITLARIMIZ BİTMİŞTİR BUNDAN SONRA YAPILAN KAYITLAR YEDEK KAYIT OLARAK GEÇECEKTİR
-
YEDEK KAYİTLARİNİZİ AS KAYİTLARDA OLDUĞU GİBİ NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ ALT ALTA YAZARAK BU TOPİC ALTİNDAN YAPTİRABİLİRSİNİZ
NOT : YEDEK KAYDİNİZİ YAPTİRDİĞİNİZ SİRADA TAKIM ADI YAZMANIZA GEREK YOKTUR .