Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 113 => Konuyu başlatan: DeViL - 16 Şubat 2007, 16:58:29
-
FERNANDO GAGO4 -2 DEVİL
BİGSEXYKN 2-4 BURQİ
-
devil hızlıca hamaçiden mesaj at girelim çıkıcam birazdan
-
8 4 yendım erdoganı tbrk erdogan kardesim
-
bigsexy hamachi agindayım
-
hadi dedvil çıkcam birazdan
-
dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorum
-
herkese başarılar ;)
-
furkan 4-2 devil
hamza abi masumtilki host adımı ne yaptıysa kaldırsın artık siteye giremiyorum diyo
-
fernando gago : 4 devil: 2
köşelerden girdiğim pozisyonlarda oyun kastığı için topa geç vurdum ve gol atamadım ama furkan kardeşim de iyi oynadı kendisini tebrik ediyorum...
-
köşelerden girdiğim pozisyonlarda oyun kastığı için topa geç vurdum ve gol atamadım ama furkan kardeşim de iyi oynadı kendisini tebrik ediyorum...
saol kardeşim
-
Burqi 4
bigsexy 2
Tbrk guzel bi macti
-
tebrik ederim furkan kardeşim ;)
-
Burqi 4
bigsexy 2
Tbrk guzel bi macti
tebrik ederim burqi , finalde furkan karşısında başarilar diliyorum
-
saol hamza abi eğer kabul edersen turnuva yöneticisi olmak istiyorum?
-
saol hamza abi eğer kabul edersen turnuva yöneticisi olmak istiyorum?
tamam kardeşim , olur elbette . ayrıntılari msnden konuşabiliriz . seni bekliyorum ;)
-
Burqi 4
bigsexy 2
Tbrk guzel bi macti
ya bu oyunun frikiklerine gıcık oluyorum bazı maçlar varki adam sırf frikikten maç alıyo.2-1 öndeyim 80. dakikaya kadar ve 70 küsürde çok net bir gol kaçırdım,arkadaş frikikten 2-2 yaptı 2 dk sonra yine frikikten 3-2 yaptı.zaten 3-2 den sonra da moral kalmıyo 4-2 oldu.yani frikiklere yapacak bişeyim yok.ki frikiğe neden olan faul kararları da çok ağırdı çelme filan takmamıştım.neyse arkadaşımı tebrik ediyorum