Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 114 => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Şubat 2007, 17:49:26
-
OYUNSİTENİZ 114.FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 114 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU TOPİC ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
-
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM
-
bu sefer aranızda olamayacağım bi işim çıktı bi yere gitmem lazım size iyi turnuvalar
-
bu sefer aranızda olamayacağım bi işim çıktı bi yere gitmem lazım size iyi turnuvalar
SAOL KARDEŞİM SANADA HAYIRLI İŞLER ;)
-
SAOL KARDEŞİM SANADA HAYIRLI İŞLER ;)
eywallah :)
-
teşekkür ederiz kardeşim , önümüzdeki ffclere bekliyorum . kolay gelsin ;)
-
herkese başarılar arkadaşlar
-
herkese başarılar arkadaşlar
Saol kardeşim , 110.fifa 07 turnuvamızda yarı final maçini yapar miyiz şimdi ?
-
kayıtlar doldu
-
harun bu akşam international cup macımızı da yapalım ok ...herkese başarılar...
-
herkeze başarılar
-
ok hamza sen senle yarı finali yaparız kardeş halo senlede dünya kupasını yaparız aga ;)
-
ok hamza sen senle yarı finali yaparız kardeş halo senlede dünya kupasını yaparız aga ;)
hemen şimdi yapalim mi kardeşim , msnde bekliyorum
-
kayıtlar doldu
evet , kayitlarimiz az önce doldu , appi kardeşimiz şu anda eşleşmeleri hazirliyor . en geç 1-2 dakika içerisinde hazir olacaktir . kimse bir yere ayrılmasin
-
hemen şimdi yapalim mi kardeşim , msnde bekliyorum
tmm kardeşim
-
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLMUŞTUR
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=19678.0