hamza senle ffc 59 maçımız var kardeş ne saman yapalım eğer sonra dersen ben oyuna gircem
DJ_GFB ile maça girioz 8) ;)
oke herkese başarılar
+++ rep ;Doke herkese başarılar
saol nadir ,
sihirbaz kardeşim oralarda misin ?
Dj_GfB 5-2 Nightmare
Dj_GfB 5-2 Nightmare
maçlar tamamlandi mi beyler
ii aferimmaçlar tamamlandi mi beyler
benle sihirbazin maçi kaldi sadece , sihirbaz kardeşim online olur olmaz gireceğiz bizde , ardindan finale geçeriz ;)
ii aferimmaçlar tamamlandi mi beyler
benle sihirbazin maçi kaldi sadece , sihirbaz kardeşim online olur olmaz gireceğiz bizde , ardindan finale geçeriz ;)
Başarılar ;)
bu ne beyler bu nasıl hızlı turnuva daha yarı final oynayacaklar
ok hadi başarılar sihirbaz kanatlara dikkatttt !!!!!! ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( :)bu ne beyler bu nasıl hızlı turnuva daha yarı final oynayacaklar
sihirbaz kardeşimin ufak bir işi vardi kardeşim . onu halletti sanirim . şimdi giriyoruz biz . en geç 15 dakika içerisinde burada oluruz ;)
tebrikler hamza ;)Hamza 3 - 1 Sihirbaz
ellerine sağlik sihirbaz kardeşim , zevkli maç oldu
tebrikler hamza ;)Hamza 3 - 1 Sihirbaz
ok hadi başarılar sihirbaz kanatlara dikkatttt !!!!!! ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( :)bu ne beyler bu nasıl hızlı turnuva daha yarı final oynayacaklar
sihirbaz kardeşimin ufak bir işi vardi kardeşim . onu halletti sanirim . şimdi giriyoruz biz . en geç 15 dakika içerisinde burada oluruz ;)
helal sana adanalı celal ;:DHamza 3 - 1 Sihirbaz
kanatlar değilde korner taktiği bitirdi adama pas orta arkadan bi kafa gol :D tbr hamza ;) ben daha iyi oynadım ama sonuca o gitti şanssızdım çok ;)
helal sana adanalı celal ;:DHamza 3 - 1 Sihirbaz
tbrks hamza aga yarın kaçta açılır ffc ler
hamza gelde hamachiye finali yapalım