Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 4. PES 4 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Şubat 2007, 23:13:50
-
OYUNSİTENİZ DÖRDÜNCÜ PES 4 TURNUVAMIZ KATILIMCILARI , BU TOPİC ALTİNDAN SOHBET EDEBİLİR VE KAFANIZA TAKILAN TÜM SORULARİ BİZLERE SORABİLİRSİNİZ
-
Tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
-
saol
-
aga 4 yapsaydın direk beşe geçm,işsin ;)
-
aga 4 yapsaydın direk beşe geçm,işsin ;)
ligimizi dördüncü turnuva olarak saymiştim fakat dediğin gibi daha iyi olur , adını değiştiriyorum şimdi ;)
-
BEN İSTANBULDAN KATILIYORUM İYİ BİR PES4 TUTKUNUYUM VE TÜM YARIŞMCI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM ;D ;D ;D
-
:D :D :D :D :D
-
1. PES 4 TURNUVAM İLK DEFA KATILIYORUM HERKESE BAŞARILAR DİLERİM
-
hoşgeldin kardeşim sana da başarılar dileriz lig ağına gel ordakilerle alıştırma yaparsın aga ;)
-
1. PES 4 TURNUVAM İLK DEFA KATILIYORUM HERKESE BAŞARILAR DİLERİM
saol kardeşim , aramıza hoşgeldin sende . iyi şanslar ;)
-
bende geldim aranıza sayın pes tutkunları selamlar herkese...ayrıca başarılar...
-
ve a.s.
hoşgeldin halil 8)
-
tekrar hoşbulduk sayın rdgnblt ;D ;D
-
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :)
-
hoşbuldukk saygıdeger ''pes''ciler.....
-
hoşgeldiniz beyler
-
ilk defa turnuvaya katılıyorum bakalım inş. finallere kalırım ilk 16 ile mi başlayacak turnuva nasıl oluyor grup falan yapılacak mı?
-
ilk defa turnuvaya katılıyorum bakalım inş. finallere kalırım ilk 16 ile mi başlayacak turnuva nasıl oluyor grup falan yapılacak mı?
KARDEŞİM MUHTEMELEN ÖNCELİKLE DÖRDERLİ GRUPLAR ŞEKLİNDE 4 GRUP BAŞLARIZ SONRA İLK 2 ÇEYREK FİNALE KALIR DEVAMINDA ELEMELİ OLARAK YARI FİNAL VE FİNAL OLARAK ŞAMPİYONU BELİRLERİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ! TABİ ERDOĞAN KARDEŞİMİZDE BANA KATILIRSA ;D
-
oncelikle hoşgeldin kardeşim bütün turlarımız elemeli olacaktır grup işine girmeyeceğiz
saygılar ;)
-
oncelikle hoşgeldin kardeşim bütün turlarımız elemeli olacaktır grup işine girmeyeceğiz
saygılar ;)
ŞİŞŞŞTTT NE DEMEK ÖYLE GRUP İŞİNE GİRMEYECEĞİZ ;D ;D ;D
-
keşke grup olsaydı daha iyi olurdu nese hosbulduk bu arada :)
-
gruba donduk sanırım
kuraları çektik mas kardeşimle beraber
şimdi grupları yazıcam ;)
-
gruba donduk sanırım
kuraları çektik mas kardeşimle beraber
şimdi grupları yazıcam ;)
TEŞKRLR ERDOĞAN KARDEŞİM BENİM KIRMADIĞIN İÇİN ;D ;D ;D
-
saygılar ;)
o anlamda düşünme zaten :D
-
saygılar ;)
o anlamda düşünme zaten :D
:D :D
-
selam erdoğan...çeyrek finallerde hangi grupların 1. ve 2.leri birbirleriyle karşılaşacak belli mi yoksa kura mı çekilecek? ???
-
1.ler bi torbada ikinciler bi torbada olucak şekilde kuralarımız çekilicek ;)
-
klasik torba çekilişi desene
-
en iyisi bence de o aslında da aynı grubun 1. ve 2.sinin eşleşmesi olmasa daha iyi olur sanki... ;)
-
Bencede grup olması ve uefa ya göre elemelerin ve eşleşmelerin olması cok güzel ben elendim ama büyük zevkle grupları takip ediyorum.
-
s.a hamza kardeşim bu aksam 23:00 da hamachide olucam görüsmek dileğiyle bide hamachideki nick in nedir seni nasıl tanıycam ;)
-
s.a hamza kardeşim bu aksam 23:00 da hamachide olucam görüsmek dileğiyle bide hamachideki nick in nedir seni nasıl tanıycam ;)
aleyküm selam kardeşim , hamachideki nickim sanirim hamza veya oyunsiteniz.com , ben seni online görür görmez mesaj atarim . müsaid olduğun zaman buradanda haber verebilirsin