ikinize de başarılar ;)^^^ FFC 115 ^^^
*** FİNAL ***
<....HAMZA - DJ_GFB....>
teşekkür ederim kardeşim , replerini de veriyorum şimdi ;)
teşekkür ederim kardeşim , replerini de veriyorum şimdi ;)benim repide ver hamza
teşekkür ederim kardeşim , replerini de veriyorum şimdi ;)benim repide ver hamza
teşekkür ederim kardeşim , replerini de veriyorum şimdi ;)
saol hamza kardeşim 116 yı aççak mıyız biraz geç oldu ama :)
senin repide verteşekkür ederim kardeşim , replerini de veriyorum şimdi ;)benim repide ver hamza
hemen veriyorum ;)
kardeşim ben çıkıyorum yarına sarktı belliki uyudun :D yarın yaparz o zaman sakın benide yokum falan diye elemeye kalkmayın kaç saattir ben uğraşıyorum seni bulmak için :D öğlen girerim ben iyi geceler herkese
iki tarafada gönülden başarılar ii olan kazansın fair play :)
zaten maçda hamza varsa o maçta sorun olmaz walla yensede yenilsede örnek oyuncu ;)
zaten maçda hamza varsa o maçta sorun olmaz walla yensede yenilsede örnek oyuncu ;)
teşekkür ederim harun kardeşim , bu lafları hak edecek kadar örnek biri olduysam sizlere , ne mutlu bana !
iki tarafada başarılar
teşekkür ederim harun kardeşim , bu lafları hak edecek kadar örnek biri olduysam sizlere , ne mutlu bana !
tabi hamza sen örnek bir admin,örnek bir fifacısın..
BAŞARILAR BEYLER
İki tarafa da başarılar dilerim...
hamza kardeşim saat 15 oldu nerdeyse hala yoksun ne zaman yapacaz biz bu maçı :D handsome_gfb_907@hotmail.com ben seni ekledim
tbrkler hamza kardeşim ama tamamen şans belirledi kazananı bende alsam maçı aynı şekilde yine şansa bağlayacaktım çok güzel bi maç oldu ama sen benden daha şanslıydın tbrkler tekrar
Tebrikler hamza
rica ederim hamza kardeşim msnedeyim aga yapalım istersen şu 110.turnuva final maçını ;)
Tebrikler hamza
teşekkür ederim kardeşim
rica ederim hamza kardeşim msnedeyim aga yapalım istersen şu 110.turnuva final maçını ;)
Tebrikler hamza
teşekkür ederim kardeşim
oky başarılar sanarica ederim hamza kardeşim msnedeyim aga yapalım istersen şu 110.turnuva final maçını ;)
Tebrikler hamza
teşekkür ederim kardeşim
şimdi pes 4 turnuvasindaki maçima giriyorum kardeşim , hemen ardindan seninle yapalim oke ;)