Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 115 => Konuyu başlatan: Hamza - 16 Şubat 2007, 23:56:43

Başlık: ŞAMPİYON KİM OLUR ?
Gönderen: Hamza - 16 Şubat 2007, 23:56:43
SİZCE FFC 115 ŞAMPİYONU KİM OLUR ?

HAMZA MI YOKSA DJ_GFB Mİ ?

OYLARİNİZİN YANİNDA DEĞERLİ YORUMLARİNİZİ DA BEKLİYORUM
Gönderen: HaruN - 16 Şubat 2007, 23:57:30
dj gfb nasıl bi oyun oynuyor bilmiyorum ama hamza ii oynuyor hamzayı favori görüyorum al hamza bizi utandırma :D :D
Gönderen: nadir_pıero - 16 Şubat 2007, 23:57:38
bence hamıza olur
Gönderen: Hamza - 16 Şubat 2007, 23:59:25
dj gfb nasıl bi oyun oynuyor bilmiyorum ama hamza ii oynuyor hamzayı favori görüyorum al hamza bizi utandırma :D :D

dj_gfb kardeşimizin nasil oynadiğini ilk iki turda hopeful ve nightmare kardeşlerimi farklı skorlarla elemesinden bir çok kişi öğrenmiştir sanirim :) bana kalırsa favorisi olmayan bir karşılaşma olacak . her iki tarafta bu finalı kazanabilecek güçte
Gönderen: HaruN - 17 Şubat 2007, 00:00:30

dj_gfb kardeşimizin nasil oynadiğini ilk iki turda hopeful ve nightmare kardeşlerimi farklı skorlarla elemesinden bir çok kişi öğrenmiştir :)
ya bala yenmiştir bakma sen  gözün korkmasın ;D ;D ;D ;D
Gönderen: HaruN - 17 Şubat 2007, 00:02:23
hamza baba yarın kaçta giricen nete ben şimdi yatıcam yarın yapalım şu yarı final maçınıda çıksın aradan ama seroda bi kaç gündür yok onun maçıda var bakalım
Gönderen: dj_gfb - 17 Şubat 2007, 00:09:32
fabregas kardeşim çok espriili bi kişilik 2 sinide 5 golü bala attım tabi cnm haklısın hamza kardeş gelirse görecek herkes balmı değilmi
Gönderen: mert961 - 17 Şubat 2007, 00:10:58
fabregas kardeşim çok espriili bi kişilik 2 sinide 5 golü bala attım tabi cnm haklısın hamza kardeş gelirse görecek herkes balmı değilmi

;D ;D
Gönderen: hopeful - 17 Şubat 2007, 00:12:53
djb_fb nin oyununda farklı bir vuruş göreceksin hamza kardeş. orta sahanın gerisinden herhangi bir alanda yerden çok sert bir şut. maçtan sonra  game modesta practice yaparak o vuruşu öğrenmiş bulunuyorum. oyunun büyük bir saçmalığı. kaleci gol bile atabiliyor..
maçı djb_fb o uzun vuruşlarla kazabilir.
Gönderen: mert961 - 17 Şubat 2007, 00:16:27
djb_fb nin oyununda farklı bir vuruş göreceksin hamza kardeş. defanstan yerden çok sert bir şut. maçtan sonra  game modesta practice yaparak o vuruşu öğrenmiş bulunuyorum. oyunun büyük bir saçmalığı. kaleci gol bile atabiliyor..
maçı djb_fb o uzun vuruşlarla kazabilir.

kardeş a+d yapıyo dimi ;D
Gönderen: Hamza - 17 Şubat 2007, 00:33:34
hamza baba yarın kaçta giricen nete ben şimdi yatıcam yarın yapalım şu yarı final maçınıda çıksın aradan ama seroda bi kaç gündür yok onun maçıda var bakalım

aga şimdi çıkmam gerekiyor malesef , yarın sabah 14.00 gibi burada olacağim . o zaman yapalim oke ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 17 Şubat 2007, 00:38:48
evet beyler ben dj_gfb arkadaşla bir maç yapmıştım ve o maçı unutamıyorum o anımı anlatayım hem sizin son sözlerinizle de alakalı...
arkadaş ilk yarı auttan aynen dediğiniz gibi a+d yaparak yerden sert bişekilde golü attı.ilk yarı auttan attığı golle  1-0 bitti.ikinci yarı 1-1 yaptım ve baskı kurdum dk 80 küsürde orta sahadan itibaren gole giderken arkadaş benim adamı indirdi ve kırmızı kart almayı son dakkalar olduğu için göze aldı.tam maç bitecekken bu kez de kendi cezasahası yayının oradan sanıyorum yine kaleciyle aynı teknikle gol attı ve maçı 2-1 kazandı.
Ben böyle yenildiğimi hiç hatırlamıyorum yani arkadaş maç boyunca nerdeyse pozisyona girmeden biri auttan olmak üzare iki tane kendi kalesinin önünden gol attı.ne diyelim bu oyunun saçmalıklarını değerlendirebilen de iş yapabiliyor...
Gönderen: Appiah_4 - 17 Şubat 2007, 01:01:22
evet beyler ben dj_gfb arkadaşla bir maç yapmıştım ve o maçı unutamıyorum o anımı anlatayım hem sizin son sözlerinizle de alakalı...
arkadaş ilk yarı auttan aynen dediğiniz gibi a+d yaparak yerden sert bişekilde golü attı.ilk yarı auttan attığı golle  1-0 bitti.ikinci yarı 1-1 yaptım ve baskı kurdum dk 80 küsürde orta sahadan itibaren gole giderken arkadaş benim adamı indirdi ve kırmızı kart almayı son dakkalar olduğu için göze aldı.tam maç bitecekken bu kez de kendi cezasahası yayının oradan sanıyorum yine kaleciyle aynı teknikle gol attı ve maçı 2-1 kazandı.
Ben böyle yenildiğimi hiç hatırlamıyorum yani arkadaş maç boyunca nerdeyse pozisyona girmeden biri auttan olmak üzare iki tane kendi kalesinin önünden gol attı.ne diyelim bu oyunun saçmalıklarını değerlendirebilen de iş yapabiliyor...

çok doğru söylüyorsun cüneyt kardeşim
Gönderen: HaruN - 17 Şubat 2007, 09:57:35
evet haklısın cünyet
Gönderen: m3t3d1nh0 - 17 Şubat 2007, 10:01:11
Ya valla bende varya önceden hep kaleden atardım artık böle dk 90 2-1 fln yeniliyorsam çekiyorum yoksa çekmem ama orta sahadan boş buldugumda atarım gudjhonsen le iniesta ile eto yla xavi ile thuram ile zambrotta ile ama ronaldinho ile messi atamıyor havada n çekemiyor bir tiyo verdik size :D ama bazen atıyorlar ama ben uzun top atıyorum ama o gerçektede olan birşey
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 17 Şubat 2007, 11:55:28
DJ_GFB ŞAMPİYON OLUR