Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Nightmare - 17 Şubat 2007, 11:33:57

Başlık: KAYITSIZ XP LER KAPANIYOR
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 11:33:57
Microsoft un Başkanı Bill Gaits tarafından yaptığı açıklamada Şubat ayı sonuna kadar bütün kayıtsız xp ler kapanacak tarihe karışıcak dedi. Bence bu microsoft firmasının xp den vistaya geçişi saglamak için yapıyor. Allahtan kayıtlı windows kullanıyorum ama kullanmayan arkadaşlar bir an önce kayıt altına alın windowsunuzu derim ben  ;)
Gönderen: sihirbaz - 17 Şubat 2007, 11:38:25
kayıt derken orjinal windows cdsimi alın diyosun kardeş eğer bunu kastettiğisen ztn zpyi orjinal hale getirmenin bi sürü yolu var forumda yoksa paylaşabilirim  ;)
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 11:41:31
kayıt derken orjinal windows cdsimi alın diyosun kardeş eğer bunu kastettiğisen ztn zpyi orjinal hale getirmenin bi sürü yolu var forumda yoksa paylaşabilirim  ;)

kardeşim bunların hepsi fasa fiso bende kullanmıştım bi tane 2 ay sonra kapandı btün xpler subat sonu gidiyor orjinal key i olmayan bütün xp ler

Gönderen: HaruN - 17 Şubat 2007, 11:58:39
hadi ya napıcaz :(
Gönderen: rdgnblt - 17 Şubat 2007, 12:27:19
güncelleme yapma nete girme bişi olmaz :D :D :D
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 12:32:27
güncelleme yapma nete girme bişi olmaz :D :D :D

güncelleme yapmaz san eger makina sapıtır antivirüsler yeterli olmaz bu durmdada bilgisayarın otomatik olarak göçer  ;)
Gönderen: sihirbaz - 17 Şubat 2007, 13:34:31

kardeşim bunların hepsi fasa fiso bende kullanmıştım bi tane 2 ay sonra kapandı btün xpler subat sonu gidiyor orjinal key i olmayan bütün xp ler

fasa füso değil kardeşim eğer fasa füso olsaydı media player 11 ve İE7 yi yükleyemedim ama yükleyebiliyorum  ;) Eğer kopyaysa yada orjinale çevirmediysen bunları yükleyemessin  ;)
Gönderen: яєαρєя - 17 Şubat 2007, 13:37:43
kardesim zaten etkınleştirilmemiş xp ler otomatık olarak sılıyo kendını Bill Gates işini şansa bırakırmı etkınleştirme dakkada sıler kendını wındows
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 13:48:17

fasa füso değil kardeşim eğer fasa füso olsaydı media player 11 ve İE7 yi yükleyemedim ama yükleyebiliyorum  ;) Eğer kopyaysa yada orjinale çevirmediysen bunları yükleyemessin  ;)

ya kardeşim bunları yüklersin yükleyemezsin demiyorum ama inanmıyorsanda kendi bilecegin işin kapanıca görürsün fasa füsomu deilmi millet enayimi orji cd ye 100 ytl verio  ;)
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 13:49:48
kardesim zaten etkınleştirilmemiş xp ler otomatık olarak sılıyo kendını Bill Gates işini şansa bırakırmı etkınleştirme dakkada sıler kendını wındows

evet haklısın adam salakmı o kadar  ;)
Gönderen: rdgnblt - 17 Şubat 2007, 14:54:33
orjinal vista 400$ >:( >:(
Gönderen: rdgnblt - 17 Şubat 2007, 14:55:10
herkesi türk yapımı ücretsiz pardusu yüklemeye davet ediyorum  ;)
Gönderen: MaS - 17 Şubat 2007, 15:29:36
ARKADAŞLAR ŞURAYA Bİ GÖZ ATIN DENEMEDEN DE GEÇMEYİN DERİM

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=19750.new#new
Gönderen: sihirbaz - 17 Şubat 2007, 17:19:10
Burdada daha basit bi şekilde sorunu çözebilirsiniz  ;)

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=19754.0
Gönderen: Nightmare - 17 Şubat 2007, 18:46:45
orjinal vista 400$ >:( >:(

kardeşim yemişler seni 55 $ a bile war  ;)
Gönderen: gamerbk - 17 Şubat 2007, 23:19:11
ewt kopya xpyi orjinal hale get,rme yöntemleri var çok rahat bi şekilde
Gönderen: Nightmare - 18 Şubat 2007, 12:59:49
ewt kopya xpyi orjinal hale get,rme yöntemleri var çok rahat bi şekilde

bill gaits de bunu yedi
Gönderen: Force23 - 18 Şubat 2007, 14:16:39
Yer yer o ne bilecek ordan adam onumu takip edior sanki bütün dünyada xp kullanılıyor eğer silerse kendi satışları durur bence müşteri kaybeder millet linux ve mac e yönelir çünkü ücretsiz yazılımlar cok ve o olmasada LEGAL XP VAR O programı kullan kopya xp nizi orjinal hale getirin....