hamza yarı final maçına girip geliorm ondan sonra yaparız ;)
herkese başarılar
nightmare kardeşim yapalım ;)
hamza bnm 500 repe bi el at aga müsaitsen ;)
tebrikler nightmate anlamı ne bunun gece arkadaşı mı :D :D
Fabregas:6 mert961:5
trbkler güzel maçtı
aga ben bi yemek yiyip geliorm ondan sonra finali yaparız bu arada yeni ffc açarsanız benide kaydettrin
15 dakkaya gelicem çünki
Fabregas:6 mert961:5tebrikler harun. ;) gerçekten güsel bi maçtı abuk sabuk goller yemeseydim daa güsel bi skor olabilirdi ama olağan şeyler bunlar sana ve nightmare ye başarılar ;)
trbkler güzel maçtı
aga ben bi yemek yiyip geliorm ondan sonra finali yaparız bu arada yeni ffc açarsanız benide kaydettrin
15 dakkaya gelicem çünki
Fabregas:6 mert961:5tebrikler harun. ;) gerçekten güsel bi maçtı abuk sabuk goller yemeseydim daa güsel bi skor olabilirdi ama olağan şeyler bunlar sana ve nightmare ye başarılar ;)
trbkler güzel maçtı
15 dakkaya gelicem çünki
NİGHTMARE : 3 ERDOGAN : 1
Fabregas:6 mert961:5
trbkler güzel maçtı
15 dakkaya gelicem çünki
tebrikler harun
hamza akyollu seni bekliyormuş hamachide ;)
yemekten döndüm kardeşim şimdide nightmare gitti yemege gel msnedeyim yapalım hemen sonrada finali yaparız enesle ;)
tmm kardeş uyar bana başarıalr sana ;)yemekten döndüm kardeşim şimdide nightmare gitti yemege gel msnedeyim yapalım hemen sonrada finali yaparız enesle ;)
pes 4 turnuvasinda rakibim beni hamachide bekliyormuş kardeşim , biz şimdi giriyoruz maça , ardindan sana dönerim oke ;)
tmm kardeş uyar bana başarıalr sana ;)yemekten döndüm kardeşim şimdide nightmare gitti yemege gel msnedeyim yapalım hemen sonrada finali yaparız enesle ;)
pes 4 turnuvasinda rakibim beni hamachide bekliyormuş kardeşim , biz şimdi giriyoruz maça , ardindan sana dönerim oke ;)