erdogan kardeşim , akyollu ile pes 4 maçimizi bitirir bitirmez sana döneceğim oke . bir yere ayrılma ;)tamam aga siz maçınız yapın ;)
tüm katılımcılarımıza başarılar diliyorum ;)
başarılar beyler
başarılar beylerHamachiye veya msne gel korsan kardeşim maçımızı bir an önce bitirelim...
DEVİL KARDEŞ GELİYORUM2 DK YA OK BEKLEtamam kardeşim ;)
hamza ben nasıl olsa bosum skor tahmini açıp ilgilenebilirmiyim. ;)
Biz hasankln kardeşimle giriyoruz beyler herkes bi an önce girsin maçına adına yakışır bi şekilde oyalanmadan bitirelim turnuvayı ;)
ben verdim aman dikkat et kendine :D :D :D
başarılar beylerHamachiye veya msne gel korsan kardeşim maçımızı bir an önce bitirelim...
KARDEŞİM BENMİM ŞU MSN YE GELSENE BEN AÇIĞIM SENİ EKLEDİM AMA [email protected]
bu aç gel buna
SİHİRBAZ 6 - 5 HASANKLN
SİHİRBAZ 6 - 5 HASANKLN
Reaper 6-2 Resuced
Reaper 6-2 Resuced
tbr emre kardeş
EVET KARDEŞİM MÜSAİDİM İSTERSEN x_box 123
buna gir
veya lig ağından oynayalım ;)
Reaper 6-2 Resuced
slm beyler bu ffcden sonra ffc açılacak mı???
Reaper 6-2 Resuced
tebrik ederim kardeşim ;)
harunla maçımızı yapıyoduk daha ilk yarı bittikten sonra bağlantı koptu haruna hamachiden bişeyler yzıyorum ama cevap vermiyor :(
hadi beyler çok uzamasın yapın hemen maçlarınızı ;)
ilk üç maçlarindaki katilimcilarimiz belli olur olmaz ffc 119 ' u açacağiz kardeşim , izlemede kalin ;)
rakip yok nerde
HAMZA ABİ ABDULLAH NERDE Bİ HABERİN VAR MI ?
hamza 1 - 2 erdogantebrikler hamza fabregasla bize bi çözüm bul
ellerine sağlik erdogan kardeşim , zevkli maç oldu gerçekten .
ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
onda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıorm
ya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
onda donmuor ama bende tuşlar geç işlior bastıktan 2 sn sonra işlior ve oynayamıorm
oynanmıor
walla
AYNI ŞEY BENDE DE OLDU KARDEŞİM
ben apocan la oynarımda bekımla devil ilkti zaten onlarda kastıgı için benle devil yaptık bendede oldu devilde sorun var belliki nasıl olcak ben apo ile oynarım hay hayya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
harun kardeşim istersen sen abdullahla oyna , beckham da deville oynasin
acaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadıya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
şimdi napıcaz :(
ben apocan la oynarımda bekımla devil ilkti zaten onlarda kastıgı için benle devil yaptık bendede oldu devilde sorun var belliki nasıl olcak ben apo ile oynarım hay hayya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
harun kardeşim istersen sen abdullahla oyna , beckham da deville oynasin
evet haklısn dier maçlarda böle şeler olmuordu ama demekki bugün baglantılarda var bişi galibaacaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadıya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
acaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadıya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
kapattım hamza hem de herşeyi kapattım...acaba bede mi sorun var diyecem ama harunla yaptığımız önceki maçlarda hiçbir sorun yaşanmadıya beyler benle devil oyanaymıroz çok kasıor beni başkası ile devili ide başkası ile eşleştirin yoksa
oynanmıor
walla
kardeş maça girmeden önce açık olan tüm programlari kapatiyor musun ?
ceyrek fınal ne zaman bellı olur hamza ben cıkacam cunku
ceyrek fınal ne zaman bellı olur hamza ben cıkacam cunku
bu iki karşılaşma dişinda , tüm maçlar oynandi kardeşim . isterseniz bir üst turu belirleyelim şimdi , diğer iki maçin galibine göre daha sonra eşleşmeleri editleriz
devil kardeşim bugun senin pcde sorun var bence bugun sen fifa oynamaelenecekmiyim yani :(
devil kardeşim bugun senin pcde sorun var bence bugun sen fifa oynamaelenecekmiyim yani :(
biz fabregasla maça giriyoruz tekrar deneyecez
benle devil herşeyi kapatıp tkrar giricez
tmm saol ;)benle devil herşeyi kapatıp tkrar giricez
tmm agam başarılar
big sexy 2-3 hakan1989
kimse bişi yazmıyo sizinde mielektrikler kesildi :D :D
devil: 4 fabregas:3
zevkli maçtı son dakika golü ile kazandım.
devil: 4 fabregas:3
zevkli maçtı son dakika golü ile kazandım.
tebrik ederim devil kardeşim ,
harun oralardaysan 110.fifa 07 turnuvamız yarı final maçini oynayabiliriz kardeşim
big sexy 2-3 hakan1989