4katılımcımıza da başarılar dilerim...SAOLASIN
KORKTUNMU YOKSAKorkmakla alakası yoktur bence fianlin adı yarı finalde belli olduğu için öyle dedi büyük olasılıkla
KORKTUNMU YOKSAolm beni deli etme korktum isem en adi şerefsizim tamammı sen bilerek eşleştirdn bunu biliorm korkan biri varsa sensin ikimizdende korktugun için ikimizi eşleştirdm eger bilerek yapmadıysan adam deilim
Nerden biliyon benim harunu yada gfb_sero yu yenemeyeceğimi Harun bugün zaten elimden zor kurtuldu bende bu eşleşmeleri değiştiriyorum metehan ile fabregas oynuyacak göreceksiniz bakalım nasıl yeniormsadece bi tahmin yürüttüm kardeşim hemen sinirlenme her ikinisede maçınızda başarıar dilerim...
amacım eşleşmeleri deiştirmek deildi ama sen istedin bunufazla sinirlenme harun yenilirsen kötü olabilir
yok kardeş merak etme bişi olmadı ;)amacım eşleşmeleri deiştirmek deildi ama sen istedin bunufazla sinirlenme harun yenilirsen kötü olabilir
FABREGAS:7 metehan:3tebrikler harun kardeşim benimle oynadığın maçtaki aynı skor
tbrkler kardeş
saol kardeşimFABREGAS:7 metehan:3tebrikler harun kardeşim benimle oynadığın maçtaki aynı skor
tbrkler kardeş
FABREGAS:7 metehan:3
tbrkler kardeş
nightmare ile gene yenişemedk ve gene penaltılarla 9-8 :D kazandım
FABREGAS:7 metehan:3
tbrkler kardeş