biz girioz maça sihirbazla herkese başarılarbaşarılar harun... ;)
Beyler onun adını çeyrek final eslesmeleri olarak deiltirsenize yaw. :-\
beyler ben kalan maclarımı 1 saat sora dvm etmek zorundayım
nadir 1
Burqi 3 kalan macları 1 saat sora yapcam oke
nadir 1tebrikler burqi ancak 1saat sonra çok geç olur bu turnuvanın adı hızlı futbol turnuvası
Fabregas:7 sihirbaz:3
HAMZA ABİ YENİ FFC AÇILIR MI?Fabregas:7 sihirbaz:3
tebrik ederim kardeşim ;)
HAMZA ABİ YENİ FFC AÇILIR MI?Fabregas:7 sihirbaz:3
tebrik ederim kardeşim ;)
hamza ffc 118 ın sonucları taamlandı topiği acarsın rep lerı de unutma bu arada nıghtmare ben msndeyım gel macımızı yapalım oke
Fabregas:7 sihirbaz:3bu kadar farklı skor beklemiyordum... harun sende herkesi 7.3 yeniyosun :D
huyum kurusun :D :D :DFabregas:7 sihirbaz:3bu kadar farklı skor beklemiyordum... harun sende herkesi 7.3 yeniyosun :D
hamza ffc 118 ın sonucları taamlandı topiği acarsın rep lerı de unutma bu arada nıghtmare ben msndeyım gel macımızı yapalım oke
nightmare turnuvamızdan çekildiğini söyledi kardeşim , yerine birinci yedek kayit olarak ben dahil oluyorum . hemen yapalim istersen maçimizi ?
oke hamza yapalım senınle gel msn ehamza ffc 118 ın sonucları taamlandı topiği acarsın rep lerı de unutma bu arada nıghtmare ben msndeyım gel macımızı yapalım oke
nightmare turnuvamızdan çekildiğini söyledi kardeşim , yerine birinci yedek kayit olarak ben dahil oluyorum . hemen yapalim istersen maçimizi ?
hadi ikinizede basarılar
tmm beyler ben geldim 1 saat bile olmadi eşleşmeler nezman acıklancaknadir 1tebrikler burqi ancak 1saat sonra çok geç olur bu turnuvanın adı hızlı futbol turnuvası
hoşgeldin burqitmm beyler ben geldim 1 saat bile olmadi eşleşmeler nezman acıklancaknadir 1tebrikler burqi ancak 1saat sonra çok geç olur bu turnuvanın adı hızlı futbol turnuvası
burqi biz finali yapalım mı önce hızlıcatmm hadı yapak hızlıca
WAYBE TOP OYNADIM GELDİM HALEN 2. TUR KEŞKE ÇIKMASAYDIM :D :D :Dh.g nightmare
HAMZA REAPER MAÇI BİTİCEK GİBİ DURMUYO Bİ EL ATIN ŞU TURNUVAYAEVET YA
BEYLER HAMZA YOK PİYASADA MACI YAPACAKTIK Bİ GİTTİ GELMEDI BI DAHA
hamza abi ffc121 açacak mısın?*
hamza 2 - 5 reaper
ellerine sağlik reaper . skor 5-0 ' a gelmesine rağmen sonuna kadar mücadele ettim ve maçin bir bölümünde beraberlik umudum bile oldu . fakat dakikalar ilerledikçe tüm umudumun kaybolmasina rağmen yine mücadeleyi bırakmadim . oldukça zevkli bir maç oldu . sende çok iyi oynadin . tebrik ediyorum kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
eyvallah hamza saol bu arada ffc 118 ın replerını unutma okehamza 2 - 5 reaper
ellerine sağlik reaper . skor 5-0 ' a gelmesine rağmen sonuna kadar mücadele ettim ve maçin bir bölümünde beraberlik umudum bile oldu . fakat dakikalar ilerledikçe tüm umudumun kaybolmasina rağmen yine mücadeleyi bırakmadim . oldukça zevkli bir maç oldu . sende çok iyi oynadin . tebrik ediyorum kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
hamza 2 - 5 reaper
eyvallah hamza saol bu arada ffc 118 ın replerını unutma okeKONU REPLERDEN AÇILMIŞKEN HAMZA ABİ BENİM Bİ 15 REP OLUCAK 113 ÜN 2. Sİ OLDUMhamza 2 - 5 reaper
eyvallah hamza saol bu arada ffc 118 ın replerını unutma okeKONU REPLERDEN AÇILMIŞKEN HAMZA ABİ BENİM Bİ 15 REP OLUCAK 113 ÜN 2. Sİ OLDUMhamza 2 - 5 reaper