UKRAİNE 8 - 3 FRANCEA
GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK Bİ MAÇ OLDU İNANILMAZ POZİSYONALAR KAÇIRDIM HELE Bİ ŞUTUM VARDI İKİ DİREK ARASINDA GİTTİ DURDU AMA GOOL OLMADI SON DOKUNUŞLARI GENE OLMADI SATEN 3-2 DEN SONRA 75 DK DAN SONRADA OYUNDAN KOPTUM BEN TBR EDİYORUM YARI FİNALDE BAŞARILAR
UKRAİNE 8 - 3 FRANCEAnightmare naptın sen :o tebrik ederim. korsan kardeşim üzülme bu bir oyun ne de olsa ;)
GERÇEKTEN ÇOK DEĞİŞİK Bİ MAÇ OLDU İNANILMAZ POZİSYONALAR KAÇIRDIM HELE Bİ ŞUTUM VARDI İKİ DİREK ARASINDA GİTTİ DURDU AMA GOOL OLMADI SON DOKUNUŞLARI GENE OLMADI SATEN 3-2 DEN SONRA 75 DK DAN SONRADA OYUNDAN KOPTUM BEN TBR EDİYORUM YARI FİNALDE BAŞARILAR
UKRAİNE 8 - 3 FRANCEA
Fabregas(Rep.Ireland):4 Hakan1989(Russia):1tebrikler harun yarı finalde başarılar
saol kardeşimFabregas(Rep.Ireland):4 Hakan1989(Russia):1tebrikler harun yarı finalde başarılar
tbr harunsaol kardeşim ;)
TBRKLER HARUNsaol enes ;)
Fabregas(Rep.Ireland):4 Hakan1989(Russia):1
greece aranıyor akşam 8 den sonra herhangi bi zamanda ;)hamachideyim şu anda gel maçımızı yaaplım
Fabregas(Rep.Ireland):4 Hakan1989(Russia):1
tebrik ederim harun kardeşim , bir üst turda başarilar diliyorm