TBRKLERsaol kardeşim
tebrikler 38*30=rep sayısı+ikincilik de vardır uzun iş boşver38 yerine 28 yazcaktın galiba olsn aga uzun soluklu bi rep verme olayı olur hamza diooya bazen uzun soluk bi ffc yapalım gruplu felan olsn:D :D :D :D :D
aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
bence hamza abi 200-300 rep versin peşin ordan ye sen
ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
evet buda başka bi görüş saygı duyuyorum :)ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
hem bu sayede seni bezdirerek gençlerin önünü açarız hamza abi arkadaştan bi 30 rep silevet buda başka bi görüş saygı duyuyorum :)ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
daha futbolu bırakmama çok var gençlerin önünü ilerki fifa serilerinde açarız :D :D :D :Dhem bu sayede seni bezdirerek gençlerin önünü açarız hamza abi arkadaştan bi 30 rep silevet buda başka bi görüş saygı duyuyorum :)ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
fifa 09 da kupalara ambargo koyacağımdaha futbolu bırakmama çok var gençlerin önünü ilerki fifa serilerinde açarız :D :D :D :Dhem bu sayede seni bezdirerek gençlerin önünü açarız hamza abi arkadaştan bi 30 rep silevet buda başka bi görüş saygı duyuyorum :)ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
e inşallah :D :D :Dfifa 09 da kupalara ambargo koyacağımdaha futbolu bırakmama çok var gençlerin önünü ilerki fifa serilerinde açarız :D :D :D :Dhem bu sayede seni bezdirerek gençlerin önünü açarız hamza abi arkadaştan bi 30 rep silevet buda başka bi görüş saygı duyuyorum :)ya da şampiyon olunca herkese + sana - 0 olanana kadar sonra yine +aga kafam karıştı 28-38 falanbencede her şampionluktan sonra düşeriz :D :D :D
diyeyim ozaman :D
TEBRIKLER HARUNsaol kardeşim
~ 121.FFC CUP ~
^^^ ŞAMPİYONU ^^^
!!! FABREGAS !!!