Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: Tolga - 19 Şubat 2007, 20:12:19
-
Herkeze Merhaba !! Yeni Üye Oldum . Ve Burdada Hizmete Gecmek Istiorum .. "
Beni Taniyan Taniir . Cogu Kisi Tanir Ztn Beni Nicklerim : KeZMaN - Tolga'ydi .
AD ; TOLGA
SOYAD ; AKAR
YAS ; 14
ONCE YAPTIGIM HIZMETLER ; SOFTOYUN , FORUMMERKEZI , FIFAMERKEZI , EGLENET , CRAZYFIFA , FIFAGAMETR , PESSPORTS , POWERDARK VS.VS.
DAHA COK SITE AMA SUAN AKLIMDA DEGIL .
Tecrubme Coq Cwp Beklenior ..
-
ÖNCELİKLE HANGİ KONUDA MODLUK YAPMAK İSTEDİĞİNİ YAZ VE O KONUDA BİRAZ AKTİF OL 100 MESAJI FLN GEÇ ADMİNİMİZ BAKAR DAHA İLK MESAJINDA MODLUK İSTEMİŞSİN
-
ii de ben mod oldukca yapicam . sen benim kim oldumu bilmiorsun galiba . ;D ;D ben bir siteye 16 msj la admin oldum birisinde 50 msj la admin oldum vallahi olm beni taniyan taniir istemiorum diyo saniz beni ilgilendirmez
Istedigim Konu : TUM FIFA07 TURNUVA BOLUMLERI !!
-
Kardes anlattıklarına gore deneyimli bir modsun.Bence bu site için uygunsun.
Not=biraz daha aktif olursan Hamza 'nın seni mod olarak alacagına eminim.
-
ilk önce siteye mesaj yazman gerekiyor daha 2 mesajın var mod başvurusu yapmışsın... Ama mesajlarını artırırsan hamza seni mod yapar çünkü deneyeimin var
-
Ben bir siteye 1 msjla admin bir siteye 5 msjla co-admin bir siteye msj yazmadan yöneticibir siteye msj yazmadan admin ve bir siteye 4.000 msj yazarak süper moderatör bu siteye :D ve bir siteye 5 msj yazarak süper mod oldum söle bakim kimin istatisği iyi hiçbiri benim kurdugum site değil
-
Ben bir siteye 1 msjla admin bir siteye 5 msjla co-admin bir siteye msj yazmadan yöneticibir siteye msj yazmadan admin ve bir siteye 4.000 msj yazarak süper moderatör bu siteye :D ve bir siteye 5 msj yazarak süper mod oldum söle bakim kimin istatisği iyi hiçbiri benim kurdugum site değil
fazla bişey diyemiyorum mete :D