Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 126 => Konuyu başlatan: Metehan - 20 Şubat 2007, 18:00:25
-
TORBALAR
1.TORBA
METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN
2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ
-
TORBALAR
1.TORBA
METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN
2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ
metehan sana bısı sorcam sence bu torvbalar adılmı erneyse cek bakalım kuraları
-
TORBALAR
1.TORBA
METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN
2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ
metehan sana bısı sorcam sence bu torvbalar adılmı erneyse cek bakalım kuraları
bencede adil diil gibi geldi bana ama nese bişy sölemeye gerek yok ama bu torbalar neye göre seçilior rep e göre mi oyuna göre mi??
-
torbalar hiç olmamış metehan bilgine ;)
-
bence de adil değil mertin ilk torbada olması lazım benim ikinci torbada olmam lazım...mete de ilk torbayı haketmiyor bence..
-
bence de adil değil mertin ilk torbada olması lazım benim ikinci torbada olmam lazım...mete de ilk torbayı haketmiyor bence..
aynen kardeşim sen belki olabilrisin ama metehan 2.torbada olmalı bence neyse
-
Ya gidin siz ayarlayın o zmn aq sihirbazı görmedimve sonradan yazdım ve iki saat uğraşmayim dedim ve tugkan sana gelince kardes sen 3 şamp. var benimde 3 var ama çok final oynadım big in 4 şamp. var sero ile harunu demeye gerek yok
-
Ya gidin siz ayarlayın o zmn aq sihirbazı görmedimve sonradan yazdım ve iki saat uğraşmayim dedim ve tugkan sana gelince kardes sen 3 şamp. var benimde 3 var ama çok final oynadım big in 4 şamp. var sero ile harunu demeye gerek yok
torbalar dıe baslıgı ıptal edıon ozmn toırb olamsı dırek cekın bence benmde 1. torbada olmam lazım :D torbaları ıptal edı ole cekın hadı
metehan
sampıyonluga bakılsa oo ben arada sırada oynuom hep gırmom suana akdar kac kere yendn benı bana laf atma hep fark yedın benden
-
herneyse cekın su kurları uzatmaya gerek yok
-
TAAM YA BEN TURNUVAYI BIRAKIOM HARUN YADA SEN YÖNET TAMAM MI FARK YEDİĞİMDEDE ÇOĞU KENDİ KALEMEYDİ GEL ŞİMDİ YAPAK O ZMN
-
mete benim 4 ten çok şampiyonluğum var ;)
-
benm için farketmez ama birinci torbada olmam lazım ;)
-
TAAM YA BEN TURNUVAYI BIRAKIOM HARUN YADA SEN YÖNET TAMAM MI FARK YEDİĞİMDEDE ÇOĞU KENDİ KALEMEYDİ GEL ŞİMDİ YAPAK O ZMN
metahn çek kardeşim kuralar tmm torba olayı hakkında daha yorum duymak istemiorm yeterli bu kadar yanlış bi torba olmş bende öle düşünüorm ama uztamaya gerek yok ;)
-
benm için farketmez ama birinci torbada olmam lazım ;)
mete beni 2. torbaya alırmısın?
-
Ya ne torbacı milletsiniz kardeşim . Şurda iki maç yapıcaz torbada torba konuşuyonuz çek sende mete kuraları bitsin yaw uzatmayın bu kadr torbacı gençlik :D
-
metahn çek kardeşim kuralar tmm torba olayı hakkında daha yorum duymak istemiorm yeterli bu kadar yanlış bi torba olmş bende öle düşünüorm ama uztamaya gerek yok ;)
wayy harun ağamıza bak bu konuda yorum duymak istemiyomuş ;D ;D ;D
-
hayata en sınır oldusgm sey abı sole cocuk lar varya senden en az 10 yas kcuuk gelıp msnde kufur edıo hemen bellı edıo cocuk oldugunu uzatma dıom cek su kuraları gel dıdo mac yapalı m erkeksen korktun dıo sıe dıo sınırımı bozuo alahım yaaaaa hamza bu adam 2. kere yapıo aynı seyı adam deıl cocuk 11 yasındamıs 10 yas kucuk benden sole abı msn olmıcak alcaksın bırını karsına nedıo nsen ya dıcen kırcan azını burnunu sınırım bozuldu bugun patladım artıkkkk >:( >:(
-
Ya ne torbacı milletsiniz kardeşim . Şurda iki maç yapıcaz torbada torba konuşuyonuz çek sende mete kuraları bitsin yaw uzatmayın bu kadr torbacı gençlik :D
he ya sero ile beni 2.torbaya atında herkes rahat etsin :D :D :D :D
-
TORBALAR
1.TORBA
METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN
2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ
METEHAN BUNE YAW SİHİRBAZIN 1. TORBADA OLMASI LAĞZIM ONUN 6 ŞAMPIYONLUĞ U VAR AMA NASIL OLUYOSA 2. TORBADA
-
hayata en sınır oldusgm sey abı sole cocuk lar varya senden en az 10 yas kcuuk gelıp msnde kufur edıo hemen bellı edıo cocuk oldugunu uzatma dıom cek su kuraları gel dıdo mac yapalı m erkeksen korktun dıo sıe dıo sınırımı bozuo alahım yaaaaa hamza bu adam 2. kere yapıo aynı seyı adam deıl cocuk 11 yasındamıs 10 yas kucuk benden sole abı msn olmıcak alcaksın bırını karsına nedıo nsen ya dıcen kırcan azını burnunu sınırım bozuldu bugun patladım artıkkkk >:( >:(
kim küfür edio ben mi sie git işine
-
TORBALAR
1.TORBA
METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN
2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ
METEHAN BUNE YAW SİHİRBAZIN 1. TORBADA OLMASI LAĞZIM ONUN 6 ŞAMPIYONLUĞ U VAR AMA NASIL OLUYOSA 2. TORBADA
yaw allahım yeter artık yaw yeter yeter anladınızmı noldu bilionmu sihirbazı yedek sandım ve ondan sonra baktım 2.torbada bir kişi eksik sonra sihirbazı oraya yazdım napim dedi aq anladınmı