herkese başarılar sihirbaz kanka gel yapalım :D :D
aga kavga çıkıcak meto ile tugkan eşleşmiş ;D ;D ;D ;D
Fabregas:1 sihirbaz:0
ellerine saglık kardeşim güzel maçtı furkan 150.turnuva maçını yapalımmı
sanane len beğenmedim deiştirdim ;D ;D ;D
Metehan 5-4 tugkan
buda tugkana kapak olsun oyun nasıl oynanır gördü güya hep kaleci ile dıkıormuşum sanane istediğim gibi oynarım
Metehan 5-4 tugkan
buda tugkana kapak olsun oyun nasıl oynanır gördü güya hep kaleci ile dıkıormuşum sanane istediğim gibi oynarım
ya hamaya solıcem a.q bole coluk cocugu mod falan yapması 11 yasında benden 10 yas kucuk neler dıo aklınısa gelmes tabı ana avrat deıl de laf olarak sınırı bozuo hamza kardesm ben bıdaha bu sıtede bole cocuklar oldukca turnuvaaa gırmıcem bu sonduuuuuuuuu egeger bole gıder se ence uye kalmıcak sadıkta bu yuzden gıtmıs bı kac kısıde bu yuzden gıtmıs bende gıdıom savrım kalmadı kım dersen METEHANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNGidersen git be yalvaracak halimiz yok modluguma gelince sende msj yaz sende ol net alaminde yaş önemli değil akıl önemli
saol agaMetehan 5-4 tugkan
tebrikler mete ;)
metehan kardeşim ben krallar ligi maçına giriorm reaperle gelirm yerime kimseyi almayın oky ;)oky almam zaten yarı finalde
Gidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
beseteciyim ben zaten yaw :D heheGidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
mete şarkıyı iyi uydurmuşsun len :D :D
beseteciyim ben zaten yaw :D heheGidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
doğuş sölüyor ben besteliyom :D hehebeseteciyim ben zaten yaw :D heheGidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
hadi ordan doğuş söylemiyomuydu bunu :D ;)
doğuş sölüyor ben besteliyom :D hehebeseteciyim ben zaten yaw :D heheGidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
bi laf bu kadarmı güzel koyulur helal sana ;D ;D ;D ;D
hani +repler yaw para kazanak biraz :D para yerine rep :Ddoğuş sölüyor ben besteliyom :D hehebeseteciyim ben zaten yaw :D heheGidene dur diyemem giden gider zaten kalana kalma demem kalan kalır zaten
bi laf bu kadarmı güzel koyulur helal sana ;D ;D ;D ;D
sero : 7 - 3 : mert
tbr serosero : 7 - 3 : mert
tebrikler sero 80 lerde çıkmışsın galiba :D ???
sero : 7 - 3 : mert
çok geçmiş olsun kardeşimsero : 7 - 3 : mert
tebrikler sero...
herkese ii geceler ben uyumaya gidiom başım ağrıo herkes kib...
evt bi doktora git yarın okçok geçmiş olsun kardeşimsero : 7 - 3 : mert
tebrikler sero...
evt bi doktora git yarın okçok geçmiş olsun kardeşimsero : 7 - 3 : mert
tebrikler sero...
bilmm valla benim başıma çok geldi eğer evde ağrı kesici olmazsa bitiyor gerçi ağrı kesici olsa bile çok sonra geçiriyor aq ama diş ağrısı daha kötü bence 3 sene önce ist.e gittiğimizde dişim bir şişti kabakulak gibi oldu :D rezil oldu ist. bana ama bu yaz gittiğimizde bi sorun yoktuevt bi doktora git yarın okçok geçmiş olsun kardeşimsero : 7 - 3 : mert
tebrikler sero...
yok canım ateşi filan yoksa sırf baş ağrısıysa doktora gerek yok uyuyunca geçer..
metehan maçlar tamalanmış kardeş çeksene kuralarıok çekiom
Metehan ben 15dk sora geliyorm Oke yemek Misali
Metehan ben 15dk sora geliyorm Oke yemek Misali
afiyet olsun ben de yemeğe gidiyorum beyler yeni ffc açarsanız beni de yazın ok?
Metehan ben 15dk sora geliyorm Oke yemek Misaliok
HARUN MAÇI YAPALIM MI?aga yarı finalden sonra yapalım eger sero ile eşleşirsem hemen yazaprız çünki o da maçta