arkadaşlar ben 10 dakkaya gelicem acil babam bişye bakıcak 10 en fazla okyne yapacak selamumu izliecek :D
SAOL HARUN ÇIKTI BABASI BİRŞEYE BAKACAKMIŞselamo izlicek selamo :D :D
SAOL HARUN ÇIKTI BABASI BİRŞEYE BAKACAKMIŞselamo izlicek selamo :D :D
bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat et
metehan geldim kardeş nerdesin veya furkan sen nerdesin biriniz msj atsın yapalım
KORSAN 150. TURNUVADA HARUNLA MAÇIM VAR 8 DE ÇIKMAM LAZIM METE BEKLEMİO YARIN YAPABİLİR MİYİZ?bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat et
metehan geldim kardeş nerdesin veya furkan sen nerdesin biriniz msj atsın yapalım
evt kardeş
bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat et
KORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN
finale çıkma yolunda başarılar arkadaşlar ;)saol kardeş sero ile xsideboy maçı bitene kadar gelmessen hükmen olur.
bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat etçok özur dilerim kardeşim benim yiğenim gecmiş ben yemek yerken çok özür dilerim.
tmm yılmaz abi önemli deil ztaen senin sölicegine ihtimal vermemiştim abibestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat etçok özur dilerim kardeşim benim yiğenim gecmiş ben yemek yerken çok özür dilerim.
saol ağa yarın akşam yaparız hatta sen çek bi üst turu biriyle bizim maçı eşleştirirsinKORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN
tmm kardeşim size ayrı sadece size yarın son ama diğerleirine bugun son
saol ağa yarın akşam yaparız hatta sen çek bi üst turu biriyle bizim maçı eşleştirirsinKORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN
evet ii fikirsaol ağa yarın akşam yaparız hatta sen çek bi üst turu biriyle bizim maçı eşleştirirsinKORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN
xsideboy 5-2 GFB_Serootbrkler kardeş
xsideboy 5-2 GFB_Serootbrkler kardeş