Hamza Abi geldim Ben hergun 17den sora Açarım sadece cumartesi ve pazar tumgun:D
chelsea 2-3 cruzeiro tbrik ederim çok guzel bir maçtıtbr ederim xside benim harunla yapacağım maçın galibi ile ç.final yapaçaksın
chelsea 2-3 cruzeiro tbrik ederim çok guzel bir maçtı
chelsea 2-3 cruzeiro tbrik ederim çok guzel bir maçtıtebrikler xsideboy
korsan kimse karşıma çıksın >:(
ya furkan biz hala yapamaıdk aga ne zaman yaparız yawelbet yaparsınız yawss aceleniz ne :D
furkan(milan)2-1(bayern)fabregasya fifa 07 deki en şansız ilk 5 maçtan biri kesin benim için 85 e kadar üstün oynadım arkadaşın 1 veya en falza iki pozisyonu vardı
arkadaş 80 dakika üstün oynadı 85 ve 86 da iki uzun topla kaleciden gilardino ya 2 gol attım tbr ederim harun güzel oyun çıkardın
aga şans napıcaksın ama bencede bu maç sonuna kadar senin hakkındı neyse başarılar biz xside ile giriyoruzfurkan(milan)2-1(bayern)fabregasya fifa 07 deki en şansız ilk 5 maçtan biri kesin benim için 85 e kadar üstün oynadım arkadaşın 1 veya en falza iki pozisyonu vardı
arkadaş 80 dakika üstün oynadı 85 ve 86 da iki uzun topla kaleciden gilardino ya 2 gol attım tbr ederim harun güzel oyun çıkardın
o sırada ben 3 -4 tane net kaçırdım galibiyetin ve furkanın zayıf atakları karşısında rehavete kapıdlım ama şasn faktörü (bence)burada devreye girdi ve uzun topla 1.1 yaptı ve hemen ardından gene uzun topla 2.1 yaptı hala inanamıyorum nasıl yenildigime
TBRKLER.....
dicek tek laf artık önündeki maçlarında başarılaraga şans napıcaksın ama bencede bu maç sonuna kadar senin hakkındı neyse başarılar biz xside ile giriyoruzfurkan(milan)2-1(bayern)fabregasya fifa 07 deki en şansız ilk 5 maçtan biri kesin benim için 85 e kadar üstün oynadım arkadaşın 1 veya en falza iki pozisyonu vardı
o sırada ben 3 -4 tane net kaçırdım galibiyetin ve furkanın zayıf atakları karşısında rehavete kapıdlım ama şasn faktörü (bence)burada devreye girdi ve uzun topla 1.1 yaptı ve hemen ardından gene uzun topla 2.1 yaptı hala inanamıyorum nasıl yenildigime
TBRKLER.....
neyse artık ben de yenildimdicek tek laf artık önündeki maçlarında başarılaraga şans napıcaksın ama bencede bu maç sonuna kadar senin hakkındı neyse başarılar biz xside ile giriyoruzfurkan(milan)2-1(bayern)fabregasya fifa 07 deki en şansız ilk 5 maçtan biri kesin benim için 85 e kadar üstün oynadım arkadaşın 1 veya en falza iki pozisyonu vardı
TBRKLER.....
tbrkler xsideboy
furkan(milan)2-1(bayern)fabregastebrikler furkan ;)
milan 1-6 Cruzeiro Tebriklr Guzel maçtıtebrikler xside
Kardes bence 1 gün daha uzatıyorum yarın akşam 20:00 de bitecektir ok ben şimdi bu nick ile değiştiremiyorum onun içinsen yada turnuva yetkilisi olan birinin değiştirmesini istiyorum çünkü çok az zaman veriliyor herkes giremiyor hafta içi anladınmı kardes dün hardmaster i bekledim gelmedi bugünde gelmeyebilir yarın hafta sonu oldugu için herkes yapar sadece kendim için demiyorum yani çünkü bu turnuva cumartesi açıldı ve cumartesi günü herkes kayıt yaptırdıgı için yarın kayıt yaptıranlar olur oktmm mete ben deiştiriyoırum
ok saol sana p.m de attımKardes bence 1 gün daha uzatıyorum yarın akşam 20:00 de bitecektir ok ben şimdi bu nick ile değiştiremiyorum onun içinsen yada turnuva yetkilisi olan birinin değiştirmesini istiyorum çünkü çok az zaman veriliyor herkes giremiyor hafta içi anladınmı kardes dün hardmaster i bekledim gelmedi bugünde gelmeyebilir yarın hafta sonu oldugu için herkes yapar sadece kendim için demiyorum yani çünkü bu turnuva cumartesi açıldı ve cumartesi günü herkes kayıt yaptırdıgı için yarın kayıt yaptıranlar olur oktmm mete ben deiştiriyoırum
metehan kardeşim ben seni ekledim ama online göremiyorum seni ya.ben tüm gün online ım gelde yapalım maçıKardesşim dün akşam 1.30 saat seni bekledim ve gelmedin bugün şimdi gelirsen yaparız aksi takdirde eğer 2:15 e kadar gelemezsen yapamayız ve yarın yaparız
Arkadaşlar ben metehanı bulamıyorum ne olucak böle yaw nekadar daha beklicem.umarım bana yoksun falan demez ben hergün online ım sizin bilginize bırakıyorum site adminleri....Kardesşim dün akşam 1.30 saat seni bekledim ve gelmedin bugün şimdi gelirsen yaparız aksi takdirde eğer 2:15 e kadar gelemezsen yapamayız ve yarın yaparız
milan 1-6 Cruzeiro Tebriklr Guzel maçtı
BARCELONA[Metehan] 2 - 4 ROMA [hardMaster]
HARDMASTER YARI FİNALDE