abi sonyharun(fabregas)4-scary:2 bestfifadan öğrendim febregas seni çooookkkk tebrik ederim ;)saol kardeşim evet 2.0 yeniliordum ama 4.2 yaptım
Reaper 5 - 1 Reverdi
tbr ediyorum reaper sitemizi çok iyi temsil ettin çok tşk ederim
Reaper 5 - 1 Reverdi
Reaper 5 - 1 Reverdi
yürü be reaper hll sana ;)
heyecanlı baya ama sero alır bence :D ;)
heyecanlı baya ama sero alır bence :D ;)
o maç benim olsa kalbim dayanmaz bi kaybetsem bütün herkez sana yüklenir çok kötü bişey ;D :D
bence serhata yuklenmek cok gereksız olur cunku tek yenılen o değil ancak yanlış anlaşılmasın yenilen 2 arkadaşımda cok iyi oynuyo şanssızlık die düşünüyorum.heyecanlı baya ama sero alır bence :D ;)
o maç benim olsa kalbim dayanmaz bi kaybetsem bütün herkez sana yüklenir çok kötü bişey ;D :D
ASLANIM REAPER
helal olsn kardeşim bu maçı aldın
ve tam bi final yani 1 maça kaldı herşey....
Reaper 5 - 1 Reverdiben hep demişimdir zaten reaper iyi adamdır :D ;) tebriklerr kardeşim
BEYLER SİZE Bİ MÜJDEM VAR FİNAL MAÇINI İZLİYEBİLECEĞİZ YILMAZ ABİ BU İMKANI Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE CANLI CANLI SERHAT VE HAKAN ININ MAÇINI İZLEYE BİLCEZ GERÇEKTEN ÇOK SÜPER OLCAK ;)
BEYLER SİZE Bİ MÜJDEM VAR FİNAL MAÇINI İZLİYEBİLECEĞİZ YILMAZ ABİ BU İMKANI Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE CANLI CANLI SERHAT VE HAKAN ININ MAÇINI İZLEYE BİLCEZ GERÇEKTEN ÇOK SÜPER OLCAK ;)nasıl olabilir ki öyle bişey
Reaper 5 - 1 Reverdi
BEYLER SERHAT KARDEŞİMİZ BUGUNDE ONLİNE OLMAZ İSE HÜKMEN YENİLMİŞ SAYILCAZ HABERİNİZ OLSUN
Ya bakın ben girim nightmare kardesten daha ii oynuorm gerçekten 8-2 byendim en son maçımı nightmareye karşı