Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 127 => Konuyu başlatan: Hamza - 21 Şubat 2007, 17:05:47
-
OYUNSİTENİZ FİFA 07 FAST FUTBOL CUP 127 [ FFC 127 ] TURNUVASİ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR . KAYDİNİZİ BU TOPİC İÇERİSİNE NİCK VE MSN ADRESLERİNİZİ AŞAĞİDAKİ GİBİ ALT ALTA YAZARAK YAPTİRABİLİRSİNİZ . TAKİM SEÇMEK SERBESTTİR . HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
NİCK :
MSN :
NOT : FAST FUTBOL CUP [ FFC ] TURNUVALARİMİZA İLK DEFA KATİLACAK OLAN ARKADAŞLARİMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM ; BU TURNUVAMIZ ADI ÜSTÜNDE FAST CUP YANİ HIZLI TURNUVA OLACAKTİR VE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN ÇİKMAZ İSE BİR GECE İÇERİSİNDE BİTİRİLECEKTİR . AYRİCA TÜM KATİLİMCİLARİMİZİN TURNUVAMIZ BAŞLADİKTAN HEMEN SONRA SOHBET YERİNE GİRMESİ ZORUNLUDUR . SOHBET - MUHABBET TOPİCİ İÇERİSİNDEN RAKİBLERİMİZ BİRBİRLERİYLE İLETİŞİM KURACAKLARDİR . HEPİNİZE ŞİMDİDEN BOL ŞANS DİLİYORUM
-
Hamza
oyunsiteniz@hotmail.com
-
devil
isosansli@hotmail.com
-
nightmare
respectmare@msn.com
-
Fabregas
fabregas-1814@hotmail.com
-
BARUT
batuhanbarut@msn.com
-
SON 3 KAYIT BEKLİYORUZ
-
reaper
emicin6@hotmail.com
-
big sexy
cuneyt_kmo@hotmail.com
-
Son 1 Kişi
-
xsideboy
ayberk@bayramgiller.com
-
SON 1 KAYİT BEKLİYORUZ
-
As kayıtlarımız dolmuştur bundan sonrakiler yedek kayıt olacaktır
-
wizarkaan59 kaancakir8@hotmail.com
-
xsideboy
ayberk@bayramgiller.com
XSİDEBOY İLE BERABER AS KAYİTLARİMİZ DOLMUŞTUR
YEDEK KAYİTLARİNİZİ BEKLİYORUZ
-
1.yedeksin buralarda ol ;)
-
Yedeklerden birinci sıradasin kardeşim , herhangi bir katilimcimizin ayrılmasi durumunda ilk olarak seni alacağiz . izlemede kal ;)
-
anladım beklemedeyim
-
mert961
mert-961@hotmail.com
-
anladım beklemedeyim
turnuvamızdan ayrılan reaper yerine dahil oldun kardeşim , yarı finaldeki rakibin big sexy ' dir .
-
mert961
mert-961@hotmail.com
wizard kaan ' ın turnuvamıza dahil olmasindan sonra yedeklerden birinci sıraya yükseldin kardeşim . izlemede kal ;)
-
mert961
mert-961@hotmail.com
hoşgeldim Mert kardesim