Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FFC 100 - FFC 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => FFC 127 => Konuyu başlatan: Hamza - 21 Şubat 2007, 17:07:54
-
OYUNSİTENİZ 127. FİFA 07 FAST FUTBOL CUP TURNUVASI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNUZU ELEŞTİRİNİZİ BURADA YAPABİLİR . TURNUVA İLE ALAKALİ BU KONUDAN SOHBET EDEBİLİRSİNİZ .
NOT : FFC 127 TURNUVASİNA KATİLACAK OLAN HERKESİN SOHBET KONUSUNA GİRMESİ ZORUNLUDUR . BU KONU ALTİNDAN TURNUVA İLE ALAKALİ HER TÜRLÜ KONU KONUŞULACAKTİR.
-
tüm katilimcilarimiza başarilar diliyorum
-
bende başarılar diliorm hamza kardeş ben scary ile siteler arsı maçına girip geliorm kardeşim ii haberlerimi bekleyin ;)
-
...HERKESE BAŞARILAR...
-
bende başarılar diliorm hamza kardeş ben scary ile siteler arsı maçına girip geliorm kardeşim ii haberlerimi bekleyin ;)
tamam kardeşim , umarim oyunsiteniz hanesine 3 puan yazdirip gelirsin. iyi şanslar ;)
-
herkese başarılar...
-
kim çekiyo kuraları
-
başarılar kardeşim ;)
-
başarılar harun inşallah yenersin...
-
kim çekiyo kuraları
eşleşmeleri ben belirleyeceğim kardeşim , en geç 3-4 dakika içerisinde hazir olacaktir . kimse bir yere ayrılmasin
-
kim çekiyo kuraları
eşleşmeleri ben belirleyeceğim kardeşim , en geç 3-4 dakika içerisinde hazir olacaktir . kimse bir yere ayrılmasin
oke hamza burdayız bu arada senle pes 4 maçımızı uygun bi zzamanında yapalım oke ;)
-
basarılar beyler
-
kim çekiyo kuraları
oke hamza burdayız bu arada senle pes 4 maçımızı uygun bi zzamanında yapalım oke ;)
çeyrek final maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen
-
inşallah hızlı bir turnuva olur
-
ben eşleşmeleri belirlerken , isimler & msn adresleri yazip , hamachi ağımızı kurabilecek olan var mi ?
-
ben eşleşmeleri belirlerken , isimler & msn adresleri yazip , hamachi ağımızı kurabilecek olan var mi ?
ben yaparım
-
ben yaparım
tamam kardeşim , bekliyorum . saol ;)
-
ben yaparım
tamam kardeşim , bekliyorum . saol ;)
yaptım hamza
-
kim çekiyo kuraları
çeyrek final maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen
TMM BEN MSN DEYİM BEKLİYORUM SENİ ;)