eet ben elenmiştimsaol yenik ama gururlu :D :D :D :D :D
HERKESE BAŞARILAR...
hamza cevap bekliyorum reaperin arkadaşının yarı finale çıkacağını söylemiştin?
bekliyimde neyin yetişmesi lazım
ö. deil hamza şimdi xsideboyla senmi giricen yaw 15 dakka bekle dedi de banyo yapıcam öle ise o sıradahamza cevap bekliyorum reaperin arkadaşının yarı finale çıkacağını söylemiştin?
dikkatsizliğime gelmiş kardeşim, kusura bakmayin .eşleşmeleri hemen editliyorum
eet ben elenmiştimsaol yenik ama gururlu :D :D :D :D :D
HERKESE BAŞARILAR...
ö. deil hamza şimdi xsideboyla senmi giricen yaw 15 dakka bekle dedi de banyo yapıcam öle ise o sıradahamza cevap bekliyorum reaperin arkadaşının yarı finale çıkacağını söylemiştin?
dikkatsizliğime gelmiş kardeşim, kusura bakmayin .eşleşmeleri hemen editliyorum
aga Sorun orda ben 23 e kadar olamıcam :( hem harun da bi işini aradan çıkartır bizde maçımızı yaparız oke
Hadi msn gel hamza abi replerimi ne zman vercen?*?? :D 45 rep var
aga Sorun orda ben 23 e kadar olamıcam :( hem harun da bi işini aradan çıkartır bizde maçımızı yaparız oke
peki o halde önce biz yapalim madem ;)
peki o halde önce biz yapalim madem ;)
ondan sonrada ben varım hamza unutma bide yeni ffc açılcakmı ?
evt hamza ffc açılcak mı.???
WİZARDKAAN59:0-2:BİG SEXYyedek lazımsa burdayım
ARKADAŞLA HAMACHİDE KONUŞURKEN İKİ KEZ BAĞLANTISI KOPTU.SONRA MAÇA GİRDİK SANTRA YAPMADAN KOPTU.BİDAHA GİRDİK YİNE HEMEN KOPTU.SONRA O HOST OLDU YİNE KOPTU YANİ SORUN ONDA BU NEDENLE MAÇA GİREMEDİK EĞER YEDEK YOKSA HÜKMEN ALMAK ZORUNDAYIM.
hamza 10 dakkalıgnı yufka almaya gitmem lazım kardeş senle zsideboy girin maçınıza elemeyin lütfen hemen gelicem
ARKADAŞLA HAMACHİDE KONUŞURKEN İKİ KEZ BAĞLANTISI KOPTU.SONRA MAÇA GİRDİK SANTRA YAPMADAN KOPTU.BİDAHA GİRDİK YİNE HEMEN KOPTU.SONRA O HOST OLDU YİNE KOPTU YANİ SORUN ONDA BU NEDENLE MAÇA GİREMEDİK EĞER YEDEK YOKSA HÜKMEN ALMAK ZORUNDAYIM.
mert961
mert-961@hotmail.com ;)
mert961
mert-961@hotmail.com ;)
cüneyt kardeşim , mert ile oynayin isterseniz . iyi şanslar ;)
Oke Ben geldim gelince hamaci den msj at oke Hamza tbrik ederim güzel maçtı ama savunmamı geçemedin ;D hiç beklemiyodum bu galibiyeti:D
hamza abi benim repler var 30 tane 123 şampiyonu oldum
saolhamza abi benim repler var 30 tane 123 şampiyonu oldum
hemen veriyorum kardeşim ;)
S.A beyler tum katılımcılara basarılar dileri.Hamza bir sonraki ffc ne zaman kanka
S.A beyler tum katılımcılara basarılar dileri.Hamza bir sonraki ffc ne zaman kanka
a.s kardeşim , finalın adı belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz . izlemede kalın ;)
FabRegAs Kardeş Gelince Msn ekle benim oke ayberk@bayramgiller.com 100de 100 açık:DXSİDE SENİN ZAMANIN VARSA HARUN GELİNCE BENLE 150. TURNUVA MAÇINI YAPSIN YENENİN RAKİBİ OLUCAKSIN BEN BİRAZDAN ÇIKICAM OKE?
FabRegAs Kardeş Gelince Msn ekle benim oke ayberk@bayramgiller.com 100de 100 açık:DXSİDE SENİN ZAMANIN VARSA HARUN GELİNCE BENLE 150. TURNUVA MAÇINI YAPSIN YENENİN RAKİBİ OLUCAKSIN BEN BİRAZDAN ÇIKICAM OKE?
S.A beyler tum katılımcılara basarılar dileri.Hamza bir sonraki ffc ne zaman kankaFinain adı belli olur olmaz açılacak abdullah
S.A beyler tum katılımcılara basarılar dileri.Hamza bir sonraki ffc ne zaman kankaFinain adı belli olur olmaz açılacak abdullah
görmemişim kusura bakmaS.A beyler tum katılımcılara basarılar dileri.Hamza bir sonraki ffc ne zaman kankaFinain adı belli olur olmaz açılacak abdullah
la Devil oglum biraz ileri bak hamza attıya cevap ;D ;D ;D
geldimmmmmm beyler şimdi ilk gago ile mi yapim yoksa xsidboylamı
hamza abi msn e gelsene bi aklımda yeni bi turnuva var
tmm xsideboy hamaçideyim kardeş bekliorumgeldimmmmmm beyler şimdi ilk gago ile mi yapim yoksa xsidboylamı
xside boy ala yap ki yeni ffc açılsın ;)
geldimmmmmm beyler şimdi ilk gago ile mi yapim yoksa xsidboylamı
tmm beyler ben xsideboyla giriorm big dimi finalin ilk adı
tmm aga benle xsideboy hamaçiden knşuroz haızmş biz dalıorz ;)
BEKLİYORUM HAMZA ABİ SEN GEL ÖNCE SONRA SİTEYE SORARIM
WİZARDKAAN59:0-2:BİG SEXY
BİG SEXY:4-2:MERT
tbr sex i kardesim.Hukmen olmasına ragmen bile bravo ;D ;D
BİG SEXY:4-2:MERTtebrikler big
tbr sex i kardesim.Hukmen olmasına ragmen bile bravo ;D ;D
hükmen tur atlamam ben emeğimle ;)
beyler ffc 128 e beni de kaydedin kaçırabilirm onun için kaydedirseniz sevinirim
Final=yeni ffc
anladın sen onu Hamza ;D ;D ;D ;D
hamza sen beni kaydedeceğine göre benim beklememe gerek yok yemeğe gidiyorum..
hamza sen beni kaydedeceğine göre benim beklememe gerek yok yemeğe gidiyorum..
ne zaman açılacak kihamza sen beni kaydedeceğine göre benim beklememe gerek yok yemeğe gidiyorum..
tamam kardeşim , afiyet olsun . gelince kaydini onaylarsin ;)
Fabregas:5 xsideboy:5
uzatmalar
fabregas:6 xsideboy:5
açık sölemek gerekise çok rahat oynadım 5.1 öne geçtim o dakkadan sonmra fark gelior derken arkadaş farkı azaltmaya başladı ve son olarak 90 civarı 5.5 yaptı ama uzatmalarda yendim zorlandım son 20 dakka fşn ama yendim çok güzel maçtı kardeş tbrkler
tbrkler harun hamza ffc nin kayıtlarını aç sonra pes 4 maçına girelim ;)
harun kusura bakma yarın sabah kaçta girersin?aga sabah okul oluor yarın anca 3-4 ten sonra gierbilirim