nightmare kardeşim , önce pes 4 maçımızı mı yapiyoruz , yoksa ffc maçlarini mi ?biz nightmare ile giriyoruz wc ye gitti gelecek birazdan
nightmare kardeşim , önce pes 4 maçımızı mı yapiyoruz , yoksa ffc maçlarini mi ?biz nightmare ile giriyoruz wc ye gitti gelecek birazdan
herkeze başarılar...
sihirbaz msnde offlıne görünüyor burdaysa yazsın
Hamza kardeşim msn de bekliyorum musaitsen yapalim maçimizi
fabregas gelemeyebilir benle maç yaparken çıktı..
fabregas gelemeyebilir benle maç yaparken çıktı..tamam istersen senle ikimiz yaparıs harunun her zamanki hali
fabregas gelemeyebilir benle maç yaparken çıktı..tamam istersen senle ikimiz yaparıs harunun her zamanki hali
ηα∂ιя_ριєяσ »»» αcıмαz ! | BUNDAN SONRASI YA İSTİKLAL YA ÖLÜM !
harunla ffc 127 finalindeydik.Ben 32. dakikada 2-0 öne geçince esc ye bastı ve çıktı hamachide de offlıne oldu gidiş o gidiş.oyunda "the other player exit the game" diyodu.onun için işi çıktı herhalde gelemeyebilirher zamanki hali onun
işi çıksaydı kayıt yaptırmazdı gelir birazdan
NİGHTMARE: 6 DEVİL:3
tebrik ederim nightmare kardeşim ;)
NİGHTMARE: 6 DEVİL:3,
saol kardeşim istersn pes 4 agına gel yapalım maçı sen gelmiyosan dark ile gircem ;)
saol kardeşim istersn pes 4 agına gel yapalım maçı sen gelmiyosan dark ile gircem ;)
dark ile gir istersen kardeşm . şimdi resuced ile oynayacağiz biz . ardindan senle yapariz Oke ;)
BİG SEXY:4-0:SİHİRBAZ>>40. DK SONUCUtebrikler big
tebrikler sihirbaz...
NİGHTMARE: 6 DEVİL:3,
tbr aga ;)
ya apo yeter uzatma >:(
ya apo yeter uzatma >:(
Nadir rica etti
OYUNSİTENİZ.COM ADMİNİ SİTENİ G....E SOKMAYAN TOPTUR.... dermisin dedi
bir de kara listeye almış siteyi... Hamza banladın die kızdı gene ;)
epey bi kızmıs benle de ole konustu.
sitenin adminini................ .Hamzanın g............... s........... .Hamza bir ......................
çok gafur gordun seni ;D
Saol big bendende sana + rep simdi ben ne yaptımda - aldım.Böylece ödeştik
inandım kardesim kusura bakma.Ne bileyim birden eksildi sen eksilttin zannettim. Kusura bakma ben sana + rep vermistim.Elimden baska gelmezSaol big bendende sana + rep simdi ben ne yaptımda - aldım.Böylece ödeştik
sana - verdiysem allah belamı versin günahımı alma >:(
inandım kardesim kusura bakma.Ne bileyim birden eksildi sen eksilttin zannettim. Kusura bakma ben sana + rep vermistim.Elimden baska gelmezSaol big bendende sana + rep simdi ben ne yaptımda - aldım.Böylece ödeştik
sana - verdiysem allah belamı versin günahımı alma >:(
BEYLER UZATMAYIN BİG ABDULLAH LÜTFEN....
diğer maçlar noldu yaw?
BEYLER UZATMAYIN BİG ABDULLAH LÜTFEN....
ya nightmare ne zaman arkadasla samimi konussak sen kavga diyon ya.Ben hiç bigle kavga edermiyim canım ;D ;D veriyom cevap ederim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D
hamzanın maçının dışında maç kaldımı?
hyr
hyr
hyr
nasıl hayır abdullahın maçı kalmış
hyr
yedek yok hükmen çıkıcak bu durumda
amma ballı yaw rakip harun ve yarı finalde keşke ben eşleşseydim :D
hyr
zuahahaha çok özüldüm
hyr
zuahahaha çok özüldüm
geber ;D ;D ;D
hyr
zuahahaha çok özüldüm
ya 127 nin finalinde 32. dk da 2-0 öne geçtim harun çıktı.hep böyle yapıyor ya 2 saat yapalım deyip başımın etini yedi maçta da çıktı konsantrasyon mu kalıyo adamda ya seroo olsa direk kendini şampiyon ilan ederdi..
hyr
zuahahaha çok özüldüm
vay ÖZÜLMÜŞ :D :D :D
ya 127 nin finalinde 32. dk da 2-0 öne geçtim harun çıktı.hep böyle yapıyor ya 2 saat yapalım deyip başımın etini yedi maçta da çıktı konsantrasyon mu kalıyo adamda ya seroo olsa direk kendini şampiyon ilan ederdi..
ee beyler sizce kim alır hamza maçını
işi çıkmış olamazmı big
geçmiş olsun hamza ama ben peanltılarda çok şanssız olduğumu bildiğim için işimi penaltılara bırakmam.mutlak gol atmaya çalışırım gol yemeyi bile göze alırım.penaltılara bırakırsan işi bunu sende tahmin edebilirsin..sağlık olsunHAMZA 4 - 4 RESUCED
NORMAL SÜRESİ 4-4 SONA EREN KARŞILAŞMADAN UZATMA DAKİKALARİNDA DA GOL SESİ ÇIKMAYİNCA SERİ PENALTI VURUŞLARİNA GEÇTİK . SONRASİNİ TAHMİN EDEBİLİRSİNİZ :(
işi çıkmış olamazmı big
ilk sayfaya bakarsan işi çıktı herhalde dediğimi görürsün kardeşim.Ama sürekli maçı yapalım deyip maçtan çıkması konsantrasyonumu bozuyor düşünsene o maçın psikolojisi kalırmı adamda..
bundan önce seroo harunun hep bunu yaptığını söylemiş ve en sonunda harun yine böyle yapınca ona kızıp kendini şampiyon ilan etmişti.şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır umarım...
işi çıkmış olamazmı big
ilk sayfaya bakarsan işi çıktı herhalde dediğimi görürsün kardeşim.Ama sürekli maçı yapalım deyip maçtan çıkması konsantrasyonumu bozuyor düşünsene o maçın psikolojisi kalırmı adamda..
bundan önce seroo harunun hep bunu yaptığını söylemiş ve en sonunda harun yine böyle yapınca ona kızıp kendini şampiyon ilan etmişti.şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır umarım...
o seroo nun sorunu kardeşim ben bugüne kadar 50 tane maç yaptım harunla hiç çıkıpta gitmedi ayrıca bu sitenin ztn en iyi oynayanlarından biri işi olmasa maçtan kaçıcak adam değil harun
Hamza mı çıktı resuced mi
işi çıkmış olamazmı big
o seroo nun sorunu kardeşim ben bugüne kadar 50 tane maç yaptım harunla hiç çıkıpta gitmedi ayrıca bu sitenin ztn en iyi oynayanlarından biri işi olmasa maçtan kaçıcak adam değil harun
birincisi kaçıcak adam demedim dememde zaten ikincisi harunu senden iyi tanırım ve sen hala beni anlamadın üçüncüsü artık senle bu konuda tartışmak istemiyorum..