Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: DeViL - 21 Şubat 2007, 22:53:05
-
sizce fifa07de en iyi takım hangisi oylarınızın yanında yorumlarınızıda eksik etmeyin
-
Bence M.United
-
RUMBA DE BARCELONA....
-
M. UNİTED
-
Man utd. Ama genelde barçayı seçiyorum :)
-
barcadan başkası yalan
-
2barca 2m.united oyu çıkmış eşit gidiyo
-
Barca
-
RUMBA DE BARCELONA....
enes e katılıorum...
-
tabiki man utd
-
manchester
-
bana kalırsa chelsea ,
tüm mevkilerde en iyi oyunculara sahip ender takımlardan biri ,
özellikle orta sahasi çok kuvvetli ;
LAMPARD , ESSİEN , BALLACK , MAKALELELE , ROBBEN , J.COLE
forvet hattında shevsenko
defansta J.TERRY , GALLAS , CARVALHO oldukça kaliteli futbolcular .
fifa 07 oynarken çoğunlukla bu takımı seçiyorum
-
abi bi süperstarın olsun bi mevkide hepsine bedel bence yani chelsea değil ;D manchester united
-
abi bi süperstarın olsun bi mevkide hepsine bedel bence yani chelsea değil ;D manchester united
sana katilmiyorum kardeşim , futbol bir takım oyunudur . bu gerçek futbolda da sanal futbolda da değişmez . ben olsam w.rooney için m.united ' ı seçeceğime yıldızlar topluluğu barcelona ya da chelsea ' yi seçerdim
-
bence barca aga ama herkes barcayı seçior keşke daha güzel bi takım olsada başka takım olsam mesela ben liverpolu çok seviorm ama güçsüz hazılık maçlarında alırım genellikle ama turnuvalarda barca
defansta aga
thuram -puyol-zambrotta
orta saha ronaldinyo -deco- bide ben guily i alıorm o da çok ii
forvette üçlü bende eto messi gudjonsen manyak yane
-
sana katilmiyorum kardeşim , futbol bir takım oyunudur . bu gerçek futbolda da sanal futbolda da değişmez . ben olsam w.rooney için m.united ' ı seçeceğime yıldızlar topluluğu barcelona ya da chelsea ' yi seçerdim
yok aga ben rooney i sevmiyom c ronaldo için alıyom ;D
-
bunun bi cevabı yok herkes için farklı olabilir özellikle barça chelsea ve man utd ii takımlar herkesin oyun stiline göre deişir. bana göre chelsea başka takımla oynayamıom
-
bunun bi cevabı yok herkes için farklı olabilir özellikle barça chelsea ve man utd ii takımlar herkesin oyun stiline göre deişir. bana göre chelsea başka takımla oynayamıom
zaten sana göre en iyisi hangisi diyorum mert kardeşim
-
BENCE TOTTENHAM :D :D :D
KADROSUNA HAYRANIM ÖZELLİKLE R.KEANE VE LENNON ;)
-
madem hayransın nie almıyon :D
-
madem hayransın nie almıyon :D
:DMERAK ETME YENI FFC DE TOTTENHAM'I ALICAM BAKALIM NEREYE KADAR GELICEM ;)
-
merak edicem :)
-
merak edicem :)
ÇATLA ;)
-
ya ne gibi bi gerekceyle arsenali koymuyosun kardeşim buraya....forvet ve ortasahasıylaii takım..en azından roma yı koyacagına arsenalı koymalıydın...
ARSENAL
-
ya ne gibi bi gerekceyle arsenali koymuyosun kardeşim buraya....forvet ve ortasahasıylaii takım..en azından roma yı koyacagına arsenalı koymalıydın...
ARSENAL
arsenalı koymayi unutmuş sanirim , ekliyorum ben ;)
-
BENCE TOTTENHAM :D :D :D
KADROSUNA HAYRANIM ÖZELLİKLE R.KEANE , LENNON , BERBATOV , JENAS , MURHPY ;)
-
artık lyon u alıorum bu sözümü de geri alıorum :)
-
BARCAA TABIKI
-
Barcelona