Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => PES 4 - WE 8 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => SKOR TAHMİN & İDDİA => Konuyu başlatan: rdgnblt - 21 Şubat 2007, 23:30:07
-
değerli yorumlarınızı ve skor tahminlerinizi bekliyorum
-
ERDOGAN4-0AKYOLLU
ERDOGAN3-2AKYOLLU
DİYORUM YA SİZ?
-
erdoğan 1-1akyollu
akyollu 3-1 erdoğan
bence böyle biter ;)
-
erdoğan :2 akyollu : 1
akyollu : 3 erdoğan : 1
;)
-
ERDOĞAN RÜYAYA MI YATTIN NE NE BU SKOR TAHMİNİN BÖYLE VAY BEE HAYLİ İLGİNÇ :D :D :D :D
-
ERDOĞAN RÜYAYA MI YATTIN NE NE BU SKOR TAHMİNİN BÖYLE VAY BEE HAYLİ İLGİNÇ :D :D :D :D
kardeşim belki adam süpriz kupon yaptı... ;D ;D ;D
erdoğan iki maçıda almasanda birini alırsın heralde.
erdoğan-3-1-akyollu
akyollu-2-2-erdoğan
-
ERDOĞAN 2-1 AKYOLLU
AKYOLLU 4-2 ERDOĞAN ;D ;D ;D
HADİ AKYOLLU YEN ŞU ERDOĞANIDA YAVAŞ YAVAŞ KÜME POTASININ DİBİNE DOĞRU İLERLESİN :P :P :P
-
ERDOĞAN 2-1 AKYOLLU
AKYOLLU 4-2 ERDOĞAN ;D ;D ;D
HADİ AKYOLLU YEN ŞU ERDOĞANIDA YAVAŞ YAVAŞ KÜME POTASININ DİBİNE DOĞRU İLERLESİN :P :P :P
:D :D :D :D
-
erdogan 3 - 2 akyollu
akyollu 3 - 1 erdogan , diyorum
-
erdoan 5-0 akyollu
akyollu 0-5 erdoan
:) böle olmicağını biliyorum ama böle olmasını istiorum :D sana güweniyorum erdoan :D
-
güvenin agalar deplasmandaki hazırlıkmaçının skorunu veriyorum ;D
akyollu 0
erdoğan 3
sizleri mahcup etmicem arkadaşlar :D :D :D
-
erdogan:4 akyollu:0
akyollu :1 erdogan:3
erdogan 6 puan alır ve yukarı dogru tırmanır bence ligde..
-
HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ ;D ;D ;D
-
akyolluya karşı iki puan bıraktığım için çok üzgünüm arkadaşlar ancak 4 puan aldım ben bunu almış olarak deil 2 puan kayıp olarak goruyorum ;D ;D ;D ;D ;D
-
kardeşim belki adam süpriz kupon yaptı... ;D ;D ;D
erdoğan iki maçıda almasanda birini alırsın heralde.
erdoğan-3-1-akyollu
akyollu-2-2-erdoğan
tebrikler erdoğan kardeşim...
skor tahminde en çok ben yaklaşmışım heralde ;D ;D ;D
-
HA HA HA RÜYANIZDA GÖRÜN O FARKLARI SİZ ULTRA HÜSEYİN VE ZLATAN ANLIYORUM ELENMEYİ HAZMEDEMEDİNİZ HALA AMA OYUN BU ARKADAŞLAR BUGÜN BEN ELERİM YARIN SİZ ;D ;D ;D
ben elendim bişi demiyorum ama beni SEN ELEMEDİN ve benim 2 maçım eksik olduu halde ben haksızca elendim...eski konuları açtırtma şimdi...
-
tamam bırakın bu mevzuları >:(
-
ben elendim bişi demiyorum ama beni SEN ELEMEDİN ve benim 2 maçım eksik olduu halde ben haksızca elendim...eski konuları açtırtma şimdi...
ayrıca sen bu turnuwada gruptan bile çıkamadın :P :D buda şampiyona hiç yakışmadı :D
-
ayrıca sen bu turnuwada gruptan bile çıkamadın :P :D buda şampiyona hiç yakışmadı :D
bu sefer rakiplerin macları eksik değildi ya ondandır :P
-
agalar akyolluya takılmayalım asker olucak az kaldı uzun bi süre aramızda olmayabilir ;)
-
zaten guruptan çekiliyordum ben guruptan istesem çıkardım formalite oynadım ki ben maçı boşuna sevinmeseniz diyorum ayrıca önceki turnuvada senin hatandan kaynaklanıyordu tacsız seni oyaladıysa hemen bildirecektin bu tamamen senin hatanın sonucu benim yapabilleceğim bir şey yoktu
-
bu sefer rakiplerin macları eksik değildi ya ondandır :P
seni eledim ya daha ne ötüyorsun