Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: metehan10 - 22 Şubat 2007, 08:17:06
-
hAMZA ABİ NEDEN SÜPER MODERATÖR DEĞİLİM BİR AÇIKLAMA BEKLİORUM
-
VEDE SİTEYE GİREMİORM
-
Arkadaslar nedenini bilen varsa lütfen açıklasın ben hiçbirşey yapmadım ve süper moderatörlükten çıkarıldım ve siteye giremiorm hamza abi şifremi değiştirmiş
-
edit
-
hAMZA ABİ NEDEN SÜPER MODERATÖR DEĞİLİM BİR AÇIKLAMA BEKLİORUM
evt bende merak ettim
-
Bilmiyom valla kardes
-
walla bende şaşırdım ???
-
Hamza Nadire herhalde host banı yaptı ondan bence
-
Hamza abi lütfen bak buraya ne güzel sitedeyken neden böle bişe yaptın
-
bir müddet bu account ' u kullanmaya devam et metehan . ben zamanı geldiğinde yetkilerini geri vereceğim
-
bir müddet bu account ' u kullanmaya devam et metehan . ben zamanı geldiğinde yetkilerini geri vereceğim
Hamza abi nedenini söylemeni istiyorum olmuyor böle lütfen geri yetkilerimi ve şifremi ver
-
Hamza abi nedenini söylemeni istiyorum olmuyor böle lütfen geri yetkilerimi ve şifremi ver
nedenini şimdilik açıklamak istemiyorum mete . bir müddet bu account ' u kullanmaya devam et lütfen
-
Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
-
hamza abi bişe yamzıcakmısın
-
Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
yanliş düşünüyorsun mete . sana nedenini şu anda gerçekten açıklayamam ve bir müddet daha bu şekilde kalmak durumundasin . beni anlayişla karşılamani umuyorum
-
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
-
az sabret kardeş hamza abi öle şeyler yapmaz.
-
hamza bisie kızmıs olmalı