Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => OYUNCULARIN SOHBET YERİ => Konuyu başlatan: webleon - 23 Şubat 2007, 13:41:31
-
Beyler bu klibi mutlaka seyredin gerçi çok izleyen vardır ama yinede izlemeyenler için
http://www.youtube.com/watch?v=IyYT3hl8BLE
-
izledim anladığıma göre terör den terörün ülkemizi mahfettiğini söylüyor sağol webleon
-
Tayyip erdogan bu adama dava açmıştı hiç sevmem bunu tip bi herif rap i severim ama pitona asla Forever SaGoKeY sHİT !
-
pit10 undergroundun üstadlarında.sansar ve hemstadan sonra pit10 gelir undergroundda
-
pit10 undergroundun üstadlarında.sansar ve hemstadan sonra pit10 gelir undergroundda
underground un üstadı olabilir rap in üstadı SagoKey dir
-
klibi seyrettim gerçekten güzel bir rep ve guzel bır konuya degınılmıs :)
-
saol webleon :D
-
biliyorum bunu sen normu dinle ;)
-
O sagopa kajmer olmasın ;D baba bende sagocuyum ama albümlerin hepsi çalıntı çıkmış yaw buna cok üzüldümm ama eninde sonunda sözler onların baba ;)
-
O sagopa kajmer olmasın ;D baba bende sagocuyum ama albümlerin hepsi çalıntı çıkmış yaw buna cok üzüldümm ama eninde sonunda sözler onların baba ;)
kardeşim sagopa kajmer oldugunu biz de biliyoz ;D albümler çalıntı deyil sadece bazı beatler esinlenerek ve izin alınrak kullanılmış ;)
-
Demekki bazıları bunları yanlış anlıor ve millete yanlış aktarıyor vay bizim türkiye ''!!!