Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 23 Şubat 2007, 16:32:38
-
hamza abi bende sitenin genel moderatörü olmak istiyorum siteyi rahatça yönetebilirim söz sende.... ;) ???
-
BENCE OLUR HAMZA ABİ PAYLAŞIMI FLN VAR İYİ YANİ BENCE MOD OLABİLİR
-
hamza abi bende sitenin genel moderatörü olmak istiyorum siteyi rahatça yönetebilirim söz sende.... ;) ???
bu görevi adına yakişir bir şekilde yapacağin konusunda hiç bir şüphem yok cemil kardeşim . sitemizin genel moderatörü olma başvurunu kabul ediyorum . ayrıntılari msnde konuşalim istersen
oyunsiteniz@hotmail.com
-
bu görevi adına yakişir bir şekilde yapacağin konusunda hiç bir şüphem yok cemil kardeşim . sitemizin genel moderatörü olma başvurunu kabul ediyorum . ayrıntılari msnde konuşalim istersen
oyunsiteniz@hotmail.com
HAMZA ABİ MSN YE GELMİŞKEN BANA DA Bİ MSJ ATSANA
-
oyunsiteniz@hotmail.com
offline gözüküyorsun şu anda
-
oyunsiteniz@hotmail.com
offline gözüküyorsun şu anda
:D :D DUR AÇIYORUM
-
dışardaydım hamza abi kusura bakma kaçırmışım seni msnde ;D
-
site moderatörlük işin hayırlı olsun lyındula kardeşim
-
site moderatörlük işin hayırlı olsun lyındula kardeşim
ÖNCE MOD OLSA İYİ OLDURDU
-
Hamza mod yapacam dedi de ondan böyle yazdım yoksa emin olmadan bişey yazmam
-
dışardaydım hamza abi kusura bakma kaçırmışım seni msnde ;D
önemli değil kardeşim , yarın 14.00 ' dan 23.00 ' a kadar burada olacağim. müsaid olduğun zaman topic altindan haber verebilirsin
-
tmm kızma
-
destek verdiğiniz için sağolun beyler sizi seviyorum ;D
-
tmm kızma
kızmadım furkan sadece söyledim... ;)
-
ee şimdi ne olacak ;D
-
ee şimdi ne olacak ;D
seninle özelden konuştuktan sonra rütbeni vereceğim kardeşim , müsaid olduğun zaman haber vermeyi unutma ;)
-
çok teşekkürler hamza abi beni site moderatörü yaptığın için.
-
çok teşekkürler hamza abi beni site moderatörü yaptığın için.
ben teşekkür ederim kardeşim . yeni rütben hayırlı olsun . sitemizin tüm bölümlerinde paylaşim ve mesajlarini bekliyorum
-
tbrkler henrycemil paylaşımlarını bekliyoruz ;)
-
HAMZA KARDEŞİM BENDE SİTENİN MODERETÖRÜ OLMAK İSTİYORUM AMA BENİM MESAJIM YETMİYO DEĞİL Mİ AMA HAMZA ABİ AMA BEN ÇOK İSTİYORUM OLMAK DAHA YENİ ÜYEYİM PAYLAŞIMLARIM YOK AMA BEN SİTE MODERETÖRÜ OLMAYI ÇOOOOOOOOOK İSTİYORUM BANA MERTCAN DİYEBİLİRSİN KARDEŞİM LÜTFEN BENİ MODERATÖR YAP SÖZ VERİYORUM BİR SÜRÜ PAYLAŞIMIM OLUCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
;D
-
:D
-
HAMZA KARDEŞİM BENDE SİTENİN MODERETÖRÜ OLMAK İSTİYORUM AMA BENİM MESAJIM YETMİYO DEĞİL Mİ AMA HAMZA ABİ AMA BEN ÇOK İSTİYORUM OLMAK DAHA YENİ ÜYEYİM PAYLAŞIMLARIM YOK AMA BEN SİTE MODERETÖRÜ OLMAYI ÇOOOOOOOOOK İSTİYORUM BANA MERTCAN DİYEBİLİRSİN KARDEŞİM LÜTFEN BENİ MODERATÖR YAP SÖZ VERİYORUM BİR SÜRÜ PAYLAŞIMIM OLUCAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHAHAHHAH NE DİYON OLM ;D ;D
-
:D :D ;D
-
kardeş eğer mod olmak istiosan kendine yeni bi topic aç ve kendini tanıt ayrıca hangi bölüme mod olmak istediğini yaz dier başvurular gibi olsun inş kabul edilir ;)
-
mod olduktan sonra paylaşımda bulunmuyosunuz yawss ilk önce paylaşımlarını görelim ondan sonra topic aç ve hamza ile irtibada geç
-
sağolunda ben topic açarım ama benim mesajlarım yetmiyo kardeşim benim 12yada13yada14yada15yada16 mesajım var oysa site modaretörü olmam için 250 mesaj atmam gerekiyo hemde benim topicim var modaretörlük;D;D diye kendimi tanıttım benim adım mertcan soyadım ince ama hala kabul edilmedi modaretörlüğüm!!!!!neden olduğunu biliyorum çünkü mesajım yetmiyo 250 mesajım olması lazım:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
hayırlı olsn kardeşim
-
Hayırlı olsun Henry Cemil
-
sağolunda ben topic açarım ama benim mesajlarım yetmiyo kardeşim benim 12yada13yada14yada15yada16 mesajım var oysa site modaretörü olmam için 250 mesaj atmam gerekiyo hemde benim topicim var modaretörlük;D;D diye kendimi tanıttım benim adım mertcan soyadım ince ama hala kabul edilmedi modaretörlüğüm!!!!!neden olduğunu biliyorum çünkü mesajım yetmiyo 250 mesajım olması lazım:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
İMZAMDAKİ LİNKE TIKLA ÜYE OL 10 MESAJ AT MODSUN :D
-
HEYT BE NE GÜNLERDİ BU BAŞVURUYU BULUNDUĞUMDA TARİH 2006 KASIMDI :'( :'(
AMA ARTIK GEÇTİ ;D ;D
-
HEYT BE NE GÜNLERDİ BU BAŞVURUYU BULUNDUĞUMDA TARİH 2006 KASIMDI :'( :'(
AMA ARTIK GEÇTİ ;D ;D
:D :D :D
-
;D ;D
;D ;D
;D ;D
;D ;D
;D ;D
;D ;D ;D ;D;D
;D ;D
;;D ;D ;D ;D
-
;D ;D ;D
;D ;D ;D
;D ;D ;D
;D ;D ;D
;D ;D ;D
;D ;D
;D ;D
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
;D
;D
;D
;D
;D
;D :D
-
:D :D
:D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D >:(
;D :) :o 8) 8) ??? ::) :P :-X :-* :'( :'( :-* :-\ :-\ :-X :-X :-[ :-[ :-[ :P :P ::) ::) ??? ??? 8) 8) :o :( >:( >:( ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D ;) ;) :) :)
-
-
>
>
>
>>
>
>
>
>
>