bigsexykn ' yi iki kere yazmişsin kardeşim , eşleşmeleri editler misin
bigsexykn ' yi iki kere yazmişsin kardeşim , eşleşmeleri editler misin
düzelttim kardeşim ;)
hamza hamaccıdeyım hemen yapalım macı
hamza hamaccıdeyım hemen yapalım macı
yemek yemeğe gidiyordum kardeşim , 5-6 dakika sonra yapsak olur mu ?
8 de başlıyo bi saat 15 dk var ;)
ResuCed un Rakibi Off Muş Bi el Atın ;D ;D
8 de başlıyo bi saat 15 dk var ;)
7 deilmi yaa :-\ :-\
eger 8 se rahat rahat oynarım :D
abi şu anda maçı yapmayan var mı biz cemalakko ile maça giriyoruz ama acayip kasıyor hiç oynayamıyoruz eşleşmeyi değiştiremezmiyiz
erdoğan 3
nightmare 1
arkadaşı tebrik ederim güzel maçtı üçüncü golü nasıl yedi bilmiyorum panik yaptı sanırım arada ben de atıyorum kendi kaleme neyse güzel maçtı ;)
Bu turnuvada harun yok emin adımlarla ilerliyorum tum ffc lerden beni harun eledi ;D ;Dçok sevinme tosunum senide eleyen çıkar elbet :D :D :D :D :D
yalan atma olm geçen ben mençıstırı aldım a.q fark attın ya :D :D :D :D :D :Derdoğan 3
nightmare 1
arkadaşı tebrik ederim güzel maçtı üçüncü golü nasıl yedi bilmiyorum panik yaptı sanırım arada ben de atıyorum kendi kaleme neyse güzel maçtı ;)
fifa 98 den beri fifa oynuyorum ilk defa kendi kaleme gol attım kaderde buda varmış :D ben barçayı aldıgımda rakip man utd oldugu zaman hep kaybederim ztn farkındaysan bir tek senle oynarken man utd alıyodum erdogan barça alam dedim .... :D
yalan atma olm geçen ben mençıstırı aldım a.q fark attın ya :D :D :D :D :D :Derdoğan 3
nightmare 1
fifa 98 den beri fifa oynuyorum ilk defa kendi kaleme gol attım kaderde buda varmış :D ben barçayı aldıgımda rakip man utd oldugu zaman hep kaybederim ztn farkındaysan bir tek senle oynarken man utd alıyodum erdogan barça alam dedim .... :D
umarım ilk ve son olur :D :D :D :D
ffc açılırmı daha beyler
erdoğan 3
nightmare 1
ikinizide tebrik ediorm arkadaşlar hamza daha ffc açıcazmı
tmm kardeşimikinizide tebrik ediorm arkadaşlar hamza daha ffc açıcazmı
finalin adı belli olur olmaz açacağim kardeşim . izlemede kalın ;)
Xsideboy 5-2 Resuced
ya 2 kere yazdım cevap yok biz bağlanamadık eşleşmeyi değiştirin dedim kimse bişey demedi
ya 2 kere yazdım cevap yok biz bağlanamadık eşleşmeyi değiştirin dedim kimse bişey demedi
ALALA BEN İLK DEFA GÖRÜYORUM ???
cemalakkoyla zaten bağlanamadık şimdi offlıne
KARDEŞİM AGDA ONLİNE TEKRAR DENEYİN OLMAZ İSE YAZI TURA ATARIZ :D
KARDEŞİM AGDA ONLİNE TEKRAR DENEYİN OLMAZ İSE YAZI TURA ATARIZ :D
çoook denedik olmadı
adam online hem sen maça gidiceksen o başkasıyla oynasın :D :D
hamza 3 - 3 jixboss [ 90 dakika sonucu ]
90.dakikada bağlanti kesilince 45 dakika daha oynamaya karar verdik , 45 dakika skoru
hamza 1 - 0 jixboss
ellerine sağlik kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu .
hamza 3 - 3 jixboss [ 90 dakika sonucu ]tebrikler hamza ben cemalakko ile bağlanamadım eşleşmeyi değiştirin demiştim hiç cevap yazılmadı kim yarı finale çıkacak çabuk karar verin
90.dakikada bağlanti kesilince 45 dakika daha oynamaya karar verdik , 45 dakika skoru
hamza 1 - 0 jixboss
hamza 3 - 3 jixboss [ 90 dakika sonucu ]
hamza 1 - 0 jixboss
tbrkler kardeşim ya hamza big le rakibi cemallokko giremiyomuş maça ne ypalım bende yazı tura atalım dedim ;)
hamza 3 - 3 jixboss [ 90 dakika sonucu ]tebrikler hamza ben cemalakko ile bağlanamadım eşleşmeyi değiştirin demiştim hiç cevap yazılmadı kim yarı finale çıkacak çabuk karar verin
hamza 1 - 0 jixboss
ben laf sokmadım sadece ilk sayfaya bakarsan görürsün dedim bişey yazmışsam araştırmadan mesaj yazma o zaman >:(
ben laf sokmadım sadece ilk sayfaya bakarsan görürsün dedim bişey yazmışsam araştırmadan mesaj yazma o zaman >:(
cüneyt kardeşim lütfen ortamı germeyelim . senin için de uygunsa yazi tura atiyorum ben ?
cüneyt kardeşim lütfen ortamı germeyelim . senin için de uygunsa yazi tura atiyorum ben ?
kendi geriyo abi tamam çek hadi cemal çıkarsa daha iyi olur maç var çünkü
tamam kardeşim kurayi çekiyorum o halde ;)
bence big kazanıcak ;D
yazı geldi beyler :)
tmm kardeş sende gol olursa titret beni :D :D :D :Dben laf sokmadım sadece ilk sayfaya bakarsan görürsün dedim bişey yazmışsam araştırmadan mesaj yazma o zaman >:(
hamza ben maç izlemeye gidiyorum kardeşim harun yeni ffc açılınca beni msn den titret oke ;) :D
tmm kardeş sende gol olursa titret beni :D :D :D :Dben laf sokmadım sadece ilk sayfaya bakarsan görürsün dedim bişey yazmışsam araştırmadan mesaj yazma o zaman >:(
hamza ben maç izlemeye gidiyorum kardeşim harun yeni ffc açılınca beni msn den titret oke ;) :D
yazı geldi beyler :)
ya hamza işi uzatmanın sırası değil valla sana söyleyeli 10 dk oldu daha yarı finali çekemedin >:(
ya ben yarı finali çekiyim beyler siz sabitlersiniz :Dhamza cevap ver aga 8)
big yazıyorum big oynamassa deiştirirsin
8.45 te yapabilirim olmaz mı ya biraz anlayışlı olun fener maçında yarı finallere ara verildi ben 45 dk istiyorum :'(
ya ben yarı finali çekiyim beyler siz sabitlersiniz :Dhamza cevap ver aga 8)
big yazıyorum big oynamassa deiştirirsin
BEYLER KİMLER ÇIKTI Bİ ÜST TURA ŞİMDİ ÇOK KARMAŞIK BİŞEY ANLAŞILMIYO ;)
NOLUYO YA BEN ELENDIMMI SIMDI !!!!
hayır sen çıktın kardeşim başarılar
19.50 de sana durumu anlatmıştım ama sen 20.05 te söyledin tamam ya cemali çıkarın çifte standart işte bazı ffc ler de yarı finaller 2 gün sürüyo burda 45 dk istiyoruz olmaz diyosunuz tamam başarılar sizeama bunu sana yakıştıramadım hamza
BOYLE ORGANIZASYONMU OLUR BEA YAZI TURAYLA ADAM BELİRLİYOSUNUZ .GÜLİYİMMİ AĞLIYIMMI..!!!
BOYLE ORGANIZASYONMU OLUR BEA YAZI TURAYLA ADAM BELİRLİYOSUNUZ .GÜLİYİMMİ AĞLIYIMMI..!!!