Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorum
hadı erdogan beklıyorumabi sarı yanıyo :( :( bi kapatıp açiyim bişileri ;)
Hamza Abi sen msn e gir 5 dk de geliyorum sadece 5dk oke aşagıya inmem gerekiyo 5 dk ;D msndeym Oke
saol Hamza da yeni ffc final belirlenince olacak demi
saol Hamza da yeni ffc final belirlenince olacak demi
evet kardeşim , finalın adı belli olur olmaz yeni ffc mizi açacağiz . izlemede kalin ;)
yaw kim anında - 2 rep verdi yaw.Benim nie tahmnim var ama >:(
3 tane üst üste verdim az önce :D
- mi >:( + mı ;D
- >:( - >:(yaw kim anında - 2 rep verdi yaw.Benim nie tahmnim var ama >:(
- mi >:( + mı ;D
sen tahmin et :)
simdide - 19 oldu
Hamza oglum bende su adminlik yetkileri olacaktı sana - 1000 tane verirdin lan ;D ;D ;D ;D
Hamza oglum bende su adminlik yetkileri olacaktı sana - 1000 tane verirdin lan ;D ;D ;D ;D
çok konuşma :D bir tane daha veririm bak :D
verdi cideen ;D ;D ;D ;D ;D
Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
verdi cideen ;D ;D ;D ;D ;D
sen kaşındın :D
Hamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
Hamza abi geldim Nerdesin
siz girin maa hamza bana daha fazla - rep atmadan ;D ;D ;D
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçirememHamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
estağfurullah meteciğim ne alakasi var . sana nedenini şu anda gerçekten açıklayamam fakat bir müddet daha bu şekilde kalmak durumundasin . beni anlayişla karşılamani umuyorum
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçirememHamza abi yeter artık şifremi ve süper modluğumu geri ver yoksa birdaha siteye girmiyeceğim söleyim ben yeter yaw bari nden oldugunu açıkla parmagında oynatıyon bizi galiba
estağfurullah meteciğim ne alakasi var . sana nedenini şu anda gerçekten açıklayamam fakat bir müddet daha bu şekilde kalmak durumundasin . beni anlayişla karşılamani umuyorum
APO SÖYLE HAMZAYADA SENİ BOŞ MESAJ MODU YAPSIN
APO SÖYLE HAMZAYADA SENİ BOŞ MESAJ MODU YAPSIN
erdoğan 5
cemalakko 1
arkadaş dort birden sonra fantezi yapmak isetedi bende bekledim o fifa 07 bolumundeki hareketlerini ama yapmadı :( salık olsun güzel oyunundan dolayı arkadaşa teşekkür ederim herkes o hareketlrin olduğu bolume bi baksa ii olur diorum ;)
erdoğan 5
cemalakko 1
arkadaş dort birden sonra fantezi yapmak isetedi bende bekledim o fifa 07 bolumundeki hareketlerini ama yapmadı :( salık olsun güzel oyunundan dolayı arkadaşa teşekkür ederim herkes o hareketlrin olduğu bolume bi baksa ii olur diorum ;)
erdoğan 5
cemalakko 1
TBRKLER KARDEŞİM ÖNEMLİ OLAN HAREKETLERİ MAÇA DÖKMEK ;)
arkadaşlar şimdidem hepinize teşekkür ederim olurda tebrik edersiniz ya :D ben gelirim 40 dk içindeBasın saolsun kardesim
sadece final kaldı ne de olsa ..beni de yeni ffc ye ekleyebilirmisiniz,please :)
;) ;) aga abdullah konuşamıcam başsağlığına gidiyorum arkadaşın anneannesi vefat etti(Allah rahmet eylesin)beş gün oldu da memleketlerinden yenigeldiler
dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ;)
dier maç nerde kaldı ya yeni ffc beklioruz :)
dostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ;)
ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA
ÇIKMASAYDIN BİLADER ZORLA MI ÇIKARDIK OYNAMIYOM DESEN BİR SÜRÜ YEDEK WAR ALALA ÇATTIK HA BUNADA
gerginlik çıkarma nightmare
night mare aklını alırım 8) kelımelerıne dikkat et ;)
özür dilerim abi :D :D
ÇİZERİM BIDAHA MESAJ YAZARSAN...!! ;)
cemal kardesim nightmare kardesim buranın saygın bir uyesidir.Ben onunun ii bir arkadasım ve onunla saka yapıyorum.okay sende gerginlik yapma
ikinizde kapatın bu konuyu artık
SAYGIN AMA EFENDİ DEİL ...
SAYGIN AMA EFENDİ DEİL ...
cemal kardeşim sana teşekkür ediyorum bana hak verdiğin için.bütün ffc lerde aynı şey uygulandı deniliyor bide nasıl aynı şey uygulandıysa bazılarında yarı finaller rahat 2 günü buldu.ama bi 45 dk bile verilmedi.zaten yazı turayla iş yapıldığı için kazansamda içime sinmezdi.diyeceğim şu ki sen organizasyonu eleştirdiğinde sana maçını yapsaydın böyle olmazdı dediler halbuki sitye yezdık değiştirin eşleşmeyi diye ama kimse dinlemedi böyle ffc olmaz olsun
cemal kardeşim sana teşekkür ediyorum bana hak verdiğin için.bütün ffc lerde aynı şey uygulandı deniliyor bide nasıl aynı şey uygulandıysa bazılarında yarı finaller rahat 2 günü buldu.ama bi 45 dk bile verilmedi.zaten yazı turayla iş yapıldığı için kazansamda içime sinmezdi.diyeceğim şu ki sen organizasyonu eleştirdiğinde sana maçını yapsaydın böyle olmazdı dediler halbuki sitye yezdık değiştirin eşleşmeyi diye ama kimse dinlemedi böyle ffc olmaz olsun
EVET YAW BUNLAR FİNALDE BERABERE KALINCADA YAZI TURA ATARLAR.. :D ;D :D ;D HIHIHI...
OYUNSİTENİZ.COM EN ÇOK FFC YAPILAN SİTELERDEN BİRİDİR VE EN İYİSİDİR NASIL YÖNTEM UYGULAYACAGINIDA KİMSEYE SORMAZ BEGENMİYEN GİDER BEGENEN BİZİMLE DEVAM EDER HİÇBİRŞEY ZORLA DEĞİLDİR....
OYUNSİTENİZ.COM EN ÇOK FFC YAPILAN SİTELERDEN BİRİDİR VE EN İYİSİDİR NASIL YÖNTEM UYGULAYACAGINIDA KİMSEYE SORMAZ BEGENMİYEN GİDER BEGENEN BİZİMLE DEVAM EDER HİÇBİRŞEY ZORLA DEĞİLDİR....
sana bir soz soylicem ama kırılacaksındostum maça asılmadımkı yoksa baya bi farklı olurdu skor.. yazı turayla cıkarttılar zqaten yarı fınale yoksa layık gormuyolardı ;)
EVET YAW BUNLAR FİNALDE BERABERE KALINCADA YAZI TURA ATARLAR.. :D ;D :D ;D HIHIHI...
:D :D
Xsideboy 4-1 Hamza
ii dedin
Xsideboy 4-1 Hamza
Xsideboy 4-1 Hamza
nihtmare çok ii laf göndermişsn kardeşim aklına saglık ;)
apoda halen gülmezmi nasıl birisi ise hayatı makara galiba
ben böyle bişey görmedim halen gülüyosun big sana çok kırıldım beklemezdim senden >:(
ben böyle bişey görmedim halen gülüyosun big sana çok kırıldım beklemezdim senden >:(
valla ben de çok kırıldım hiç beklemedğim kişilerden dolayı onun için ben beklemediğim şeyleri görünce benden beklemediklerinin olması normaldir.
Final topici açarsanız sevinirim ;D ;D ;D ;D
yaw harun agam konu ile alakası yok ama şu imzan çok gıcık yaw adamın başını ağrıtıyo bakınca lütfen değiştir yaw ;)
NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER..
BEN İSTENMEDİĞİM ZAMAN DEİL İSTEDİĞİM ZAMAN GİDERİM...
:D :D :D :D :Dnihtmare çok ii laf göndermişsn kardeşim aklına saglık ;)
yaw harun agam konu ile alakası yok ama şu imzan çok gıcık yaw adamın başını ağrıtıyo bakınca lütfen değiştir yaw ;)
:D:D
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
;D ;D ;D bak cemallakko yiyosa gel kapışalım ben sanal alem de laf yapcak adam deilim seni bu hayattan silerim burda kavga etmiyelim yeri deyil
Hamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
koyun can derdinde kasap et hesabı :D :D :D :D
metehan nesi var bu account ' un . bir kaç gün daha idare et bir şey olmaz
ya abdullahcım kendi saldırıyo görmüyonmu alala banene nezmn gidese gitsin bulaşıyo işte ;)NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER..
;D ;D ;D bak cemallakko yiyosa gel kapışalım ben sanal alem de laf yapcak adam deilim seni bu hayattan silerim burda kavga etmiyelim yeri deyil
sakinlesin biraz
koyun can derdinde kasap et hesabı :D :D :D :D
hamza bu arada final belli olduguna göre yeni ffc açabilriz vakit kaybetmeden açalım istersen ;)
Hamza abi hayır olmaz o zmn msnye gel neden oldugunu söle belki birkaç gün daha idare edebilirim ama yalnız ben msjımı çoğaltcam ve yetkilerim yükselecek abi ya olmaz böyle bugün ver eğer istedigim yetkileri vereceksen kullanim yaniHamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
ya abdullahcım kendi saldırıyo görmüyonmu alala banene nezmn gidese gitsin bulaşıyo işte ;)NİGHTMARE SENİ UÇURURUM DİKLİK YAPMA ISTER..
sakinlesin biraz
HAMZA ABİ Bİ FİNAL TOPİCİ AÇAR MISIN YAPALIM MAÇIMIZ BİDE FFC Yİ AÇTA KAYIT OLALIM SORA MAÇTAYKEN AÇARSINIZ YANARIM ;D ;D ;D HADi Bea
x beni kaydet yeni ffc ye ben ikinci yarıdayım hadi bye
şartlı kabul diosun yani bişiyide karşılıksız yap be :D :D :D :DHamza abi hayır olmaz o zmn msnye gel neden oldugunu söle belki birkaç gün daha idare edebilirim ama yalnız ben msjımı çoğaltcam ve yetkilerim yükselecek abi ya olmaz böyle bugün ver eğer istedigim yetkileri vereceksen kullanim yaniHamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
sakinlesin biraz
yaw kimi suçlıyayım bilemedim yaw cemal nightmare - nightmare cemal diyor.
HAMZA ABİ Bİ FİNAL TOPİCİ AÇAR MISIN YAPALIM MAÇIMIZ BİDE FFC Yİ AÇTA KAYIT OLALIM SORA MAÇTAYKEN AÇARSINIZ YANARIM ;D ;D ;D HADi Bea
tamam kardeşim , açiyorum topici . siz girin maçiniza ;)
sakinlesin biraz
yaw kimi suçlıyayım bilemedim yaw cemal nightmare - nightmare cemal diyor.
apdullah ben kapatalım diyorum o seni uçururum dio sanki ucurtma ucuruyo ;D ;D ;D
Hamza abi hayır olmaz o zmn msnye gel neden oldugunu söle belki birkaç gün daha idare edebilirim ama yalnız ben msjımı çoğaltcam ve yetkilerim yükselecek abi ya olmaz böyle bugün ver eğer istedigim yetkileri vereceksen kullanim yaniHamza abi bak yalnız bugün vermezsen bozuşuruz bak vallaha küserim seninle yarın pc yi ben oynucam ve bu account ile geçiremem
FİNAL TOPİCİNİ AÇIYORUM BEYLER...
YA ben bunla cnaım msj atmak istemiyor içimde bir isteksizlik var valla
YA ben bunla cnaım msj atmak istemiyor içimde bir isteksizlik var valla
Hamza Abi Alla Aşkına Ffc 31 İ Açta üye olalım... :(
açiyorum kardeşim . rakibin burada ise siz maçiniza girin ben seni kayit ederim . geldiğin zaman kaydini onaylarsin ;)
Evt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
Evt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
açiyorum kardeşim . rakibin burada ise siz maçiniza girin ben seni kayit ederim . geldiğin zaman kaydini onaylarsin ;)
aga sorun o degil ben üye olmaycm cuneyt_kmo hotmail.com cuneyt abi olacak onu yap... Oke benim işim var katılamıcam...
ne +5 yuh yane -5 olsa daha iyi kime veriyon yaw sen rep :D 400 olsun repEvt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
+ 5 rep yeter mi :)
aga sorun o degil ben üye olmaycm cuneyt_kmo hotmail.com cuneyt abi olacak onu yap... Oke benim işim var katılamıcam...
tamam kardeşim ben cüneyt ' i kaydederim o zaman . siz girin maçiniza . iyi şanslar ;)
ne +5 yuh yane -5 olsa daha iyi aq kime veriyon yaw sen rep :D 400 olsun repEvt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
mete + 500 repten once kabul etömesende abarttın artık
valla bana uyar ama işte hamza abi vermez o kdr rep verirse başkalarıda ister :Dne +5 yuh yane -5 olsa daha iyi aq kime veriyon yaw sen rep :D 400 olsun repEvt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
bence 1000
ne +5 yuh yane -5 olsa daha iyi kime veriyon yaw sen rep :D 400 olsun repEvt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
valla bana uyar ama işte hamza abi vermez o kdr rep verirse başkalarıda ister :Dne +5 yuh yane -5 olsa daha iyi aq kime veriyon yaw sen rep :D 400 olsun repEvt rep olur Metehan gönder rep ok o zmn bişe dicem bunla biraz flood yapim sen öbürüne aktar o mesajları ok
bence 1000
bence 1000
;D ;D ;D
hamza korsan beklior aga ben maça giirom sen beni kaydet ffc ye ;)
hamza daldım aga ben kaydersn beni hadihamza korsan beklior aga ben maça giirom sen beni kaydet ffc ye ;)
tabi kardeşim kaydederim seni ,
başka kaydedilmek isteyen var mi
YA neresi ffazla o zmn 375 son şey yoksa yok valla o zmn nickimi vereceksin yada yetkileri a mı b mi c mi
hamza daldım aga ben kaydersn beni hadihamza korsan beklior aga ben maça giirom sen beni kaydet ffc ye ;)
tabi kardeşim kaydederim seni ,
başka kaydedilmek isteyen var mi
+15 +15 daha 30 ver abi o zmn b veya c yi tercih et
ne 475 be 375 yok +30 ekliceksin hatta 400 olursa ii olur dimi :D hem abi bu ayki vremedin sen senle rep günümüz var ayda 50 rep ti abi 50+30 = 80 rep vereceksin her ayın 22 sinde veriyorsun abi karışmam+15 +15 daha 30 ver abi o zmn b veya c yi tercih et
475 ten 30 ' a razi oldun demek :D
ne 475 be 375 yok +30 ekliceksin hatta 400 olursa ii olur dimi :D hem abi bu ayki vremedin sen senle rep günümüz var ayda 50 rep ti abi 50+30 = 80 rep vereceksin her ayın 22 sinde veriyorsun abi karışmam+15 +15 daha 30 ver abi o zmn b veya c yi tercih et
A) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
2aydır veriyorsun sen kendinde dedin öle yapalım dedin karışmam ben seçenekleri verdim ben birini seçeceksinne 475 be 375 yok +30 ekliceksin hatta 400 olursa ii olur dimi :D hem abi bu ayki vremedin sen senle rep günümüz var ayda 50 rep ti abi 50+30 = 80 rep vereceksin her ayın 22 sinde veriyorsun abi karışmam+15 +15 daha 30 ver abi o zmn b veya c yi tercih et
her ayın 22 sinde rep vereceğimi de nerden çıkardin :D bu uygulama sana özel sanirim :D
Son kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
D ) hiç biri :)
Son kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
Bak abi şakanın sırası değil çok ciddiyim son kararınmı son kararınsa kötü olabilirSon kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
:D son kararim
Bak abi şakanın sırası değil çok ciddiyim son kararınmı son kararınsa kötü olabilirSon kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
Siteyi bırakmayıBak abi şakanın sırası değil çok ciddiyim son kararınmı son kararınsa kötü olabilirSon kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
kötü olabilir demek :) ne yapmayi düşünüyorsun :D
Siteyi bırakmayıBak abi şakanın sırası değil çok ciddiyim son kararınmı son kararınsa kötü olabilirSon kararınmıA) +80 rep B) şifrem ve süper moderatörlük C) O istediğim yetkiler silme taşıma bölme hangisi
kötü olabilir demek :) ne yapmayi düşünüyorsun :D