başarılar beylersaolasın furkan
başarılar beyler
uşaklar 132 yi bekliyoruz ;)Evet 132 yi açın.
uşaklar 132 yi bekliyoruz ;)Evet 132 yi açın.
Bekliyoruz Hamza abi.uşaklar 132 yi bekliyoruz ;)Evet 132 yi açın.
5 dakika içerisinde alt bölümü açacağim kardeşim , izlemede kalin ;)
hadi yapın beyler
bende seni tebrik ediyorum*** FİNAL KARŞILAŞMASİ SONUCU ****
HAMZA 4 - 1 FABREGAS
Ellerine sağlik harun kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . tebrik ediyorum seni
saol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu :(
bende seni tebrik ediyorum*** FİNAL KARŞILAŞMASİ SONUCU ****
HAMZA 4 - 1 FABREGAS
Ellerine sağlik harun kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . tebrik ediyorum seni
bunda çok haklısın :D :Dsaol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu :(
sağlik olsun kardeşim . hep sen şampiyon olacaksin diye bir şey yok :) biraz da biz olayim değil mİ :)
hamza abi sana yalvaracak halim yok ttmm mı
Yeter ama artık abarttın sende ha ney bu yaw 20:20 kadar seçtin seçtin yoksa sonucuna katlanırsın database elimdeaha gerçek yüzünü gösterdi şantaj he :D :D :D :D :D :D
Yeter ama artık abarttın sende ha ney bu yaw 20:20 kadar seçtin seçtin yoksa sonucuna katlanırsın database elimde
bunda çok haklısın :D :Dsaol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu :(
sağlik olsun kardeşim . hep sen şampiyon olacaksin diye bir şey yok :) biraz da biz olayim değil mİ :)
ama bende düşüş var ya buna üzülüorum
haklısn saolbunda çok haklısın :D :Dsaol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu :(
ama bende düşüş var ya buna üzülüorum
katiliyorum kardeşim . son zamanlarda performansinda gözle görülür bir düşüş yaşaniyor fakat şunu da hatirlatmak istiyorum ki , her inişin bir çıkışı vardir . umarim eksi performansina en kısa sürede kavuşup kendini daha da geliştirirsin . önümüzdeki ffclerde başarilar diliyorum