herkese başarılar
hamza hopeful yokmş girimmi yerine
2.ciside finali ne zaman yapalım aga dün çok kasıordu attı modeme reset attım sonra bi türlü baglanamadım
Ben kimLe yapayım ?
Ben kimLe yapayım ?
hopeful şu anda online değil kardeşim , sen harunla yap istersen
tmm kardeşim olur ben barutla gireyim o zaman?herkese başarılar
2.ciside finali ne zaman yapalım aga dün çok kasıordu attı modeme reset attım sonra bi türlü baglanamadım
Hopeful 1.5 saat sonra geleceğini söyledi . bu süre zarfinda çeyrek finalleri tamamlamayi düşünüyordum . istersen sen yerine girebilirsin kardeşim ,
dünkü finalın kalan kısmını birinci tur eşleşmeleri maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen , olur mu
HERKESE BAŞARILAR...
Ben kimLe yapayım ?
FabregasLa mı yani ??
BATURGS1 kardeşim ben seni ekliyorum ekleyince yaparız hemenoqe krdş ekle ypalım eyw. ;)
Ben kimLe yapayım ?
FabregasLa mı yani ??
tmm kardeşim olur ben barutla gireyim o zaman?herkese başarılar
Hopeful 1.5 saat sonra geleceğini söyledi . bu süre zarfinda çeyrek finalleri tamamlamayi düşünüyordum . istersen sen yerine girebilirsin kardeşim ,
dünkü finalın kalan kısmını birinci tur eşleşmeleri maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen , olur mu
maçıda sen ne zaman istersen yaparız ;)
BATURGS1 kardeşim ben seni ekliyorum ekleyince yaparız hemenaga ekledn mı ??? ???
Hamza karakartalemrah kardeşimiz hamachiden cevap vermiyor msnde de online değil napayım???
BATURGS1 kardeşim ben seni ekliyorum ekleyince yaparız hemenaga ekledn mı ??? ???
saten varmışsın kardeşim aç msn yi ben geliyorum
tmm saol hamza barut hadi yapalımHamza karakartalemrah kardeşimiz hamachiden cevap vermiyor msnde de online değil napayım???
şu anda yedek kayitlarda katilimcimiz bulunmuyor kardeşim , bir müddet sonra gelmezse hükmen bir üst tura yükselirsin
tamam hamza ;)Hamza karakartalemrah kardeşimiz hamachiden cevap vermiyor msnde de online değil napayım???
şu anda yedek kayitlarda katilimcimiz bulunmuyor kardeşim , bir müddet sonra gelmezse hükmen bir üst tura yükselirsin
sezer kardeşim , msn adresini ekledim . seni bekliyorum
sezer kardeşim , msn adresini ekledim . seni bekliyorum
hamza sezer online şuan
ok başarılar ;)sezer kardeşim , msn adresini ekledim . seni bekliyorum
hamza sezer online şuan
sezeri gördüm kardeşim , şimdi giriyoruz maça ;)
hamza sezer online şuan
benim rakip te yok dj gfb :(
hamza sezer online şuan
benim rakip te yok dj gfb :(
Saol kardeşim , sana da ;)
novasiska
ahmetmuldur@hotmail.com
GELMEYEN VARSA BENİ ALIRSANIZ SEVİNİRİM
bu emrah mıdır her kimse adam ffc maçına giriyom dedi ondan sonra ses çıkmadı
BİG SEXY:5-2:YÜZBAŞI AKIN
tamam mert diğer karşılaşmalar sonuçlanmaya başlasın da bi bakarız adam şimdi de işim var diyo sonra yaparız diyo :(bu emrah mıdır her kimse adam ffc maçına giriyom dedi ondan sonra ses çıkmadı
ok kardeş emrah kardeşi bekleyelim gelmesse yedek kayıt alırız veya bi üst tura çıkarsın ;)
Tebrik ediyorum hiç fifa oynamadan uzun paslarla gol atarak yendiği için tebrik ediyorum iyi yakalamış fifanın saçmalıklarını tekrar tebrikler inşallah fifa 08 de bu saçmalıklar olmaz.
tamam mert diğer karşılaşmalar sonuçlanmaya başlasın da bi bakarız adam şimdi de işim var diyo sonra yaparız diyo :(bu emrah mıdır her kimse adam ffc maçına giriyom dedi ondan sonra ses çıkmadı
ok kardeş emrah kardeşi bekleyelim gelmesse yedek kayıt alırız veya bi üst tura çıkarsın ;)
cemalakko 5 - 4 Oltantebrikler kardeş...
cemalakko 5 - 4 Oltantebrikler kardeş...
Tebrik ediyorum hiç fifa oynamadan uzun paslarla gol atarak yendiği için tebrik ediyorum iyi yakalamış fifanın saçmalıklarını tekrar tebrikler inşallah fifa 08 de bu saçmalıklar olmaz.
HIHI AYNI SEYI OLTANDA YAPTI AMA ALDIM İFADESİNİ ;)
Xsideboy 3-2 Reapertebrikler ayberk reaper gibi güçlü bir rakibi yenmen ii bi başarı ;)
cemalakko 5 - 4 Oltan
ben barutu tbrk edicemde haketmior 75 de 5.4 yaptım sonra top yaptı arkadaş gene 2 tane karşı karşıya kaçırdmda neyse ben onu kaç defa yendim ama defansta aciz gibi korkak gibi top yapmadım neyse
hamza yapalımmı finali
ne alakası var kardeşim ben kazanmak için deil zevk için oynuyorm zevkimin içine ettin senin bu yaptıgın suç deil ama ayıp bunu bilben barutu tbrk edicemde haketmior 75 de 5.4 yaptım sonra top yaptı arkadaş gene 2 tane karşı karşıya kaçırdmda neyse ben onu kaç defa yendim ama defansta aciz gibi korkak gibi top yapmadım neyse
Defansta Top Yapmanın suç oLduğunu biLmiyordum, ayrıca FİFA ZEVK İÇİN KAVGA İÇİN DEĞİl..! ÖnemLi oLan kazanmaksa TAMAM SEN GEÇ DİĞER TURA..!
ben barutu tbrk edicemde haketmior 75 de 5.4 yaptım sonra top yaptı arkadaş gene 2 tane karşı karşıya kaçırdmda neyse ben onu kaç defa yendim ama defansta aciz gibi korkak gibi top yapmadım neyse
Defansta Top Yapmanın suç oLduğunu biLmiyordum, ayrıca FİFA ZEVK İÇİN KAVGA İÇİN DEĞİl..! ÖnemLi oLan kazanmaksa TAMAM SEN GEÇ DİĞER TURA..!
karakartalemrah yerine novasiska alınmıştır başarılar ;)
BATUGS1 3 - 4 KORSAN06
devil:5 karakartalemrah:2
karakartalemrah yerine novasiska alınmıştır başarılar ;)
hamza eşleşmeleri editler misin
karakartal emrah maçını yapmadığı için çıkarıldı ve yerine ilk yedek olan novasiska alındı
biz yaptık maçımızı novasiska ile yapmamoıza gerek kalmadı ;)karakartalemrah yerine novasiska alınmıştır başarılar ;)
hamza eşleşmeleri editler misin
karakartal emrah maçını yapmadığı için çıkarıldı ve yerine ilk yedek olan novasiska alındı
devil sanirim karakartal ile oynamiş kardeşim , maç sonucunu da 5-2 olarak yazmişlar
niye kızıyorsun mert son anda geldi adam bende yaptımdevil:5 karakartalemrah:2
devil ya hani oynamıyordu söleseydin novasiska yı almazdık nese o zmn novasiska benle yapsın yani dj gfb yerine alalım ok?? >:(
devil ya hani oynamıyordu söleseydin novasiska yı almazdık nese o zmn novasiska benle yapsın yani dj gfb yerine alalım ok?? >:(
baruta cevabını verdim sustu neyse bidahaki maçta grşcem onla
TURNUVAYA GİRSYDİM KESİN BİRİNCİ OLURDUM ŞANSA BAK..SIRF LAF BUNLAR DOSTUM OYUNDA KONUSCAKSIN ;=)
niye kızıyorsun mert son anda geldi adam bende yaptımdevil:5 karakartalemrah:2
baruta cevabını verdim sustu neyse bidahaki maçta grşcem onla
:-\
MERT961 - DJ_GFB
HAMZA - SEZERİNHO
ARTIK LÜTFEN MAÇA GİRİN BEYLER RAKİBİNİZ YOKSA DA LÜTFEN BİLDİRİN
DJ_GFB 6-5 MERT961 SİZ YAPIN GÜNCELLEME YAPARIZ DEMİŞLERDİ YAPTIK MAÇI
DJ_GFB 6-5 MERT961 SİZ YAPIN GÜNCELLEME YAPARIZ DEMİŞLERDİ YAPTIK MAÇI
hamza 4 - 3 sezerinho
hamza 4 - 3 sezerinho
tbr kardeşim