cemal kardeşim hamachiye gelde hemen yapalım maçımızı
korsan_06 şifre 06 gel de yapalım
tüm katılımcılara başarılar hamza abi başka ffc olurmu?
DEVİLİ 6-3 YENEN BENİM LÜTFEN DÜZELT AYIP OLUYO HAMZA KARDEŞ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
cemal kardeşim hamachiye gelde hemen yapalım maçımızı
korsan_06 şifre 06 gel de yapalım
GELDİM KARDEŞIM YAPALIM HADİ
ffc 133 ne zaman açılacak???
Hamza abi yeter artık siteni bırakacağım üç seçenekten birini seç bak söledim sana çok ciddiyim
tamam abi bırakıyorum seçmiyorsanHamza abi yeter artık siteni bırakacağım üç seçenekten birini seç bak söledim sana çok ciddiyim
hani dün bırakacaktin :D
çok mu ihtiyacı var hamza nın sana sen o kadar bırakıyorum dedin hamzdan ses yok demek ki seni takmıyor.sen beni bu nickle tanıyorsun ama yanılıyorsun bak bakim Metehan nickine neymiş nasılmış kaç msjı varmış bak bakim hem seni ilgilendirmez
Dj ile giriyoruz..
vee
Cemalakko 1 - 0 korsan
ii maçtı ıkımızınde baya pozısyonu kactı ama yenen taraf ben oldum rakıbımı beklıyorum ben demıstım bu hırsla fınale kalırım dıye bakalım kupayı alabılcekmıyım :D :D :D
HAMZA 251. MESAJIM ARTIK AL BENI MODLUGA????
hamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
bencede ama hamza abi takmıyo bizihamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
isme bak gerçekten de olabilir ama ffc ye yetişemeyenler bunun üstüne soguk bi rakı cup yapabilirler günün her anında ;D ;D ;D
bencede ffc leri kaçıranlar bi brdak rakı ii gelir :D :D :D :Dhamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
isme bak gerçekten de olabilir ama ffc ye yetişemeyenler bunun üstüne soguk bi rakı cup yapabilirler günün her anında ;D ;D ;D
hamza abi gör görbencede ffc leri kaçıranlar bi brdak rakı ii gelir :D :D :D :Dhamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
hazma abi 133 e beni mod yazarmısın?
hamza abi gör görbencede ffc leri kaçıranlar bi brdak rakı ii gelir :D :D :D :Dhamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
yteni rakı cup isteyenlerin sayısı hızla artıyor.
HAMZA ABİ EURO CUP DA VE 150.TURNUVADA FİNALE GELİNDİ YENİ BİR TURNUVA AÇALIM MI NE DERSİN AMA DEĞİŞİK Bİ FORMAT YAPALIM BEN BİRAZ DÜŞÜNEYİM OK ;)
HAMZA ABİ NASILBİR FORMAT YAPCAĞIMIZI NASIL PM İLE YAZAYIM
hamza abi oleeeeeeyhamza abi gör görbencede ffc leri kaçıranlar bi brdak rakı ii gelir :D :D :D :Dhamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
yteni rakı cup isteyenlerin sayısı hızla artıyor.
rakı cup rakı cup ;D :D :D
ben bu fikri o rakı cup olayında sölemiştim aga çok güzel olur aç kayıtları partlerli girilsinHAMZA ABİ EURO CUP DA VE 150.TURNUVADA FİNALE GELİNDİ YENİ BİR TURNUVA AÇALIM MI NE DERSİN AMA DEĞİŞİK Bİ FORMAT YAPALIM BEN BİRAZ DÜŞÜNEYİM OK ;)
bana kalırsa partner cup gibi bir şey yapalim . herkes kendine bir takım arkadaşi seçsin . ne dersiniz ?
hamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
ben bu fikri o rakı cup olayında sölemiştim aga çok güzel olur aç kayıtları partlerli girilsinHAMZA ABİ EURO CUP DA VE 150.TURNUVADA FİNALE GELİNDİ YENİ BİR TURNUVA AÇALIM MI NE DERSİN AMA DEĞİŞİK Bİ FORMAT YAPALIM BEN BİRAZ DÜŞÜNEYİM OK ;)
bana kalırsa partner cup gibi bir şey yapalim . herkes kendine bir takım arkadaşi seçsin . ne dersiniz ?
ya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
isterseniz bölümümüzü açalim hemen . bu günden itibaren başlariz mffclere
ya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
aç hamza kardeşimben bu fikri o rakı cup olayında sölemiştim aga çok güzel olur aç kayıtları partlerli girilsinHAMZA ABİ EURO CUP DA VE 150.TURNUVADA FİNALE GELİNDİ YENİ BİR TURNUVA AÇALIM MI NE DERSİN AMA DEĞİŞİK Bİ FORMAT YAPALIM BEN BİRAZ DÜŞÜNEYİM OK ;)
bencede gayet güzel bir turnuva olur . isterseniz hemen açayim alt bölümü , 150.turnuvada bitmiş sayilir
hamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
yok canım daha neler :D
HAMZA ABİ PM ATTIM Bİ BAKARMISIN
furkana katılıyorum deişik bi turnuva tipi olsun açma yetkileride t.yetkililerinde fln da olsn gün içinde çok turnuva isteyen oluorhamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
az önce okudum beckham . istersen buradan da anlat aynisini . herkes kendi fikrini belirtsin
hamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
az önce okudum beckham . istersen buradan da anlat aynisini . herkes kendi fikrini belirtsin
BENİM İÇİN SORUN YOK OK ANLATAYIM
furkana katılıyorum deişik bi turnuva tipi olsun açma yetkileride t.yetkililerinde fln da olsn gün içinde çok turnuva isteyen oluorhamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
bana kalırsa en güzeli MFFC ama istersen anketler bölümüne açabilirsin bu konuda bir anket
bana kalırsa en güzeli MFFC ama istersen anketler bölümüne açabilirsin bu konuda bir anket
HAMZA ABİ 4 KİŞİDEN FFC Mİ YAPCAZ YAW İSTERSEN 2 KİŞİDEN YAPALIM M.M. FFC OLSUN MİNİ MİNİCİK FAST FUTBOL CUP :D ;D
ikimiz için derken benle kimfurkana katılıyorum deişik bi turnuva tipi olsun açma yetkileride t.yetkililerinde fln da olsn gün içinde çok turnuva isteyen oluorhamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
bunun için hepinizi super moderatör yapmam gerekiyor beyler . s.mod olmak içinde min.10.000 mesaj yazmak durumundasiniz . isterseniz ikiniz için ayrı bir üye grubu açalim ne dersiniz
bunun için hepinizi super moderatör yapmam gerekiyor beyler . s.mod olmak içinde min.10.000 mesaj yazmak durumundasiniz . isterseniz ikiniz için ayrı bir üye grubu açalim ne dersiniz
ikimiz için derken benle kimfurkana katılıyorum deişik bi turnuva tipi olsun açma yetkileride t.yetkililerinde fln da olsn gün içinde çok turnuva isteyen oluorhamza abi ciddiyim ben coca cola cupa da hayır demem ama mffc gibi bişe olmasın istersen anket açayımya mffc ne ya ne güzel işte yeni racı cuphamza abi bizim yeni racı cup ne oldu
olur walla 10.000 zorda ben 2 haftada 5.000 yapabilirim zorlarsam kendimi :D
BEYLER BEN DÜŞÜNDÜMKİ BİRAZ ÖZENTİLİK GİBİ OLDU AMA BESTFİFA DAKİ Knockout CUP DİKKATİMİ ÇEKTİ VE İNCELEDİM TURNUVAYI HOŞUMA GİTTİ FORMATI ZEVKLİ BİR TURNUVA FORMATI EĞER SİZDE UYGUN GÖRÜRSEN BU TURNUVADAN BİDE BİZ YAPALIM BAKIN FORMATINI ANLATAYIM :
32 KİŞİDEN OLUŞACAK, TAKIM SEÇMEK SERBEST OLCAK , 1.TUR VE 2. TUR OLCAK ONDAN SONRASI ÇEYREK FİNAL DİYE GELECEK , DEVAM EDECEK SONRASIDA BİLDİĞNİZ GİBİ, NE DERSİNİZ YAPALIM MI BÖYLE Bİ TURNUVA ZEVKLİ OLUR BENDE MOD OLURUM GÜZEL Bİ TURNUVA YAPARIZ.
HAMZA ABİ 4 KİŞİDEN FFC Mİ YAPCAZ YAW İSTERSEN 2 KİŞİDEN YAPALIM M.M. FFC OLSUN MİNİ MİNİCİK FAST FUTBOL CUP :D ;D
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?PHPSESSID=c162287caed877a424bf9db2a35974f4;topic=20222.0
HAMZA ABİ 3ÜNÜZ DEMEK İSTEDİ
NİGHTMARE,BEN,FABREGAS
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?PHPSESSID=c162287caed877a424bf9db2a35974f4;topic=20222.0
NİGHTMARE,BEN,FABREGAS
sayımız artıyor ama iiyi böyle bencede furkanda olsun ama bu kadarı yeter :D
BEYLER BEN DÜŞÜNDÜMKİ BİRAZ ÖZENTİLİK GİBİ OLDU AMA BESTFİFA DAKİ Knockout CUP DİKKATİMİ ÇEKTİ VE İNCELEDİM TURNUVAYI HOŞUMA GİTTİ FORMATI ZEVKLİ BİR TURNUVA FORMATI EĞER SİZDE UYGUN GÖRÜRSEN BU TURNUVADAN BİDE BİZ YAPALIM BAKIN FORMATINI ANLATAYIM :
32 KİŞİDEN OLUŞACAK, TAKIM SEÇMEK SERBEST OLCAK , 1.TUR VE 2. TUR OLCAK ONDAN SONRASI ÇEYREK FİNAL DİYE GELECEK , DEVAM EDECEK SONRASIDA BİLDİĞNİZ GİBİ, NE DERSİNİZ YAPALIM MI BÖYLE Bİ TURNUVA ZEVKLİ OLUR BENDE MOD OLURUM GÜZEL Bİ TURNUVA YAPARIZ.
NİGHTMARE,BEN,FABREGAS
SEN İSTEDİN BIRAKIYORUM SİTEYİ :Dhttp://oyunsiteniz.com/forum/index.php?PHPSESSID=c162287caed877a424bf9db2a35974f4;topic=20222.0
NİGHTMARE,BEN,FABREGAS
sayımız artıyor ama iiyi böyle bencede furkanda olsun ama bu kadarı yeter :D
furkani yaparsak başkalari da ister şimdi :D ikiniz yeter bence :D
ya metehan ciddi bişi knşuroz bi sus ya :D :D :DBEnde ciddiyim abi hadi yeter artık küfür edecem şimdi sinirlenecem ha yeter artık ya şifre m ile yetkilerimi ver artık ve burdaki msjları aktar tmm mı yeter artık kabul etmezesn siteni küfür ile dolduracam
HAMZA ABİ ŞUANKİ SÜPER MODLARDA 10000 MESAJ YOK BİZDEN NİYE İSTİYON ALLAH ALLAH :D
HAMZA ABİ ŞUANKİ SÜPER MODLARDA 10000 MESAJ YOK BİZDEN NİYE İSTİYON ALLAH ALLAH :D
YAW HER AĞIZDAN AYRI BİŞİ CIKIYO BENCE Bİ MSJ YAZDIKTAN SONRA 20 SANIYE BEKLEME KURALI OLSUN COK KARMASA OLUYO HAMZA BEY ;)
ya metehan ciddi bişi knşuroz bi sus ya :D :D :DBEnde ciddiyim abi hadi yeter artık küfür edecem şimdi sinirlenecem ha yeter artık ya şifre m ile yetkilerimi ver artık ve burdaki msjları aktar tmm mı yeter artık kabul etmezesn siteni küfür ile dolduracam
tmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...BANANE BENDE İSTİYOM
tmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...
HAMZA ABİİİ KİME DİYOM BEN ALOOOtmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...
peki o halde sizin için ayrı bir üye grubu açiyorum
adı ne olsun :)
tmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...BANANE BENDE İSTİYOM
DJ_GFB 6-4 XSIDEBOY
YAW HER AĞIZDAN AYRI BİŞİ CIKIYO BENCE Bİ MSJ YAZDIKTAN SONRA 20 SANIYE BEKLEME KURALI OLSUN COK KARMASA OLUYO HAMZA BEY ;)
15 saniye yetmiyomu kardeşim ;) :D
GİRMİYORUM OKS YE FLN UYUZ ETTİN BENİ :Dtmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...BANANE BENDE İSTİYOM
sana oks ' den çıkınca veririm kardeşim :D şimdi çalış sen :D
YAW HAMZA ABİ BEN HERGÜN ONLİEN OLUYORUM SATEN NE GEREK VAR Kİ BEN AÇARIM ALT BÖLÜMLERİ
HAMZAYA SORDUM DOSTUM ATLAMA OLAYA ..
BAKYA BAKYA KIZIYORUM AMA >:( :Dtmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...
YAW HAMZA ABİ BEN HERGÜN ONLİEN OLUYORUM SATEN NE GEREK VAR Kİ BEN AÇARIM ALT BÖLÜMLERİ
senin burada olmadiğin anlarda oluyor kardeşim . bana kalırsa harun ve nightmare de verelim bu yetkileri
Yok süper modluga izin vermem abi süpe rmodluk olmaz hakkımı yemiş olursun
senin burada olmadiğin anlarda oluyor kardeşim . bana kalırsa harun ve nightmare de verelim bu yetkileri
hamza dostum yenı ffc acda fınal den once kayıt olalım hemen ;_??
HAMZAYA SORDUM DOSTUM ATLAMA OLAYA ..
off bea dalaşmıcam sana artık :P
BİZDE ZATEN ÖĞLEN AÇICAZtmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...
HAMZA ABİ BEN NE ZAMAN YOKUM YAW ALLAH IN HER GÜNÜ BURDAYIM SABHLARI BEN VARIM AKŞAMLARIDA SEN DAHA NE OLSUN
BAKYA BAKYA KIZIYORUM AMA >:( :Dtmm ozmn hamza harun la ben olalım nedeyim biz hep online yiz çünkü...
süper mod olmalarına abi hemde yeter artık banane ya hep varya ben bu accountu kullanamam nedenini açıkla kullanim
HAMZA ABİ SON AÇIKLANAN SINAVDA 86 YAPTIM OKS YE 3 AY VAR YA OFFFFFFFF
YA DENEDİM OLMADI HAMZA ABİ HADİ BAK LÜTFEN YAA >:( :DHAMZA ABİ SON AÇIKLANAN SINAVDA 86 YAPTIM OKS YE 3 AY VAR YA OFFFFFFFF
furkan bu azimle 100 net bile yparısın :D:D
Knockout CUP AÇIYOZ OK AÇACAKTA HEMEN DOLSUN KAYITLAR YAW OK
HADİ HAMZA ABİ Bİ YORUM YAPIN YAW
tmm kardeşim isim güzelmiş :D
Hamza abi bak bu sitede kalırım ama senin için değil seninle dağima küs kalacağim harun için mete için big için sero için vs için kalırım ve ütün herkes için kalıcam yalnız seninle daima küs kalacağim ve artık istemiyorum yalvarttırdın beni artık parmağında çocuk gibi oynattın bu kadarıda artık yeter yani versende vermesende önemli değil artık versende vermesende önemli değil yeter artık yani parmağında oynattın anladın mı sana çokdarıldım hamza abi ancak özür dilersen affedebilirim bu konuda çok ciddiiyim ne zmndan beride parmağında oynatıyordun
CİDDİ Bİ SORU SORDUM LÜTFEN DÜZGÜN YORUM YAP OK ;)
HAHAH TIRSTI NİGHTMAREKnockout CUP AÇIYOZ OK AÇACAKTA HEMEN DOLSUN KAYITLAR YAW OK
ciddiyim güzelmiş gülücük yanlış oldu ;) bunu koycaktım güzel isim ;)
Neresi komik bununHamza abi bak bu sitede kalırım ama senin için değil seninle dağima küs kalacağim harun için mete için big için sero için vs için kalırım ve ütün herkes için kalıcam yalnız seninle daima küs kalacağim ve artık istemiyorum yalvarttırdın beni artık parmağında çocuk gibi oynattın bu kadarıda artık yeter yani versende vermesende önemli değil artık versende vermesende önemli değil yeter artık yani parmağında oynattın anladın mı sana çokdarıldım hamza abi ancak özür dilersen affedebilirim bu konuda çok ciddiiyim ne zmndan beride parmağında oynatıyordun
HIHUHAUHAAHAHA :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
isim kotu bence agalar ben beğenmedim şahsen ya siz ???aha bi sen eksiktin erdogan tam olduk :D
abi isimde onemli sonuçta
KARDEŞİM SEN İSMİNDEMİSİN YAW BEN TURNUVAYI AÇALIM MI DİYOM SEN İSMİ GÜZELMİŞ DİYON YAW
ŞAKA YAPMIŞTIM ZATENKnockout CUP AÇIYOZ OK AÇACAKTA HEMEN DOLSUN KAYITLAR YAW OK
KARDEŞİM SEN İSMİNDEMİSİN YAW BEN TURNUVAYI AÇALIM MI DİYOM SEN İSMİ GÜZELMİŞ DİYON YAW
ya kardeşim ben 4 kişilik ffc nin ismi zannettim ayrıca ben kimseden korkmam furkan sen rahat ol ! ;)
isim kotu bence agalar ben beğenmedim şahsen ya siz ???
isim kotu bence agalar ben beğenmedim şahsen ya siz ???
beyler hadi ffc açacaksanız açın yawss 2dk dediniz yarım saat oldu...BENCEDE BAK HAMZA ABİ YETKİYİ VERSEYDİ BANA ŞİMDİ FİNALE GELMİŞTİK
beyler hadi ffc açacaksanız açın yawss 2dk dediniz yarım saat oldu...BENCEDE BAK HAMZA ABİ YETKİYİ VERSEYDİ BANA ŞİMDİ FİNALE GELMİŞTİK
beyler hadi ffc açacaksanız açın yawss 2dk dediniz yarım saat oldu...
SEN MAÇA GİR BEN SENİ KAYIT EDERİM AÇILIRSA ;)beyler hadi ffc açacaksanız açın yawss 2dk dediniz yarım saat oldu...
HARBİ AGA YA FİBNAL MACINI OYNICAM OZAMAN ACCAKLAR KAFAMI MONITORE GEÇİRCEM :D :D :D
EYWALLAH KARDEŞ SAOL ....SEN MAÇA GİR BEN SENİ KAYIT EDERİM AÇILIRSA ;)beyler hadi ffc açacaksanız açın yawss 2dk dediniz yarım saat oldu...
HARBİ AGA YA FİBNAL MACINI OYNICAM OZAMAN ACCAKLAR KAFAMI MONITORE GEÇİRCEM :D :D :D
beyler ben halısaha maçına gidiorm ffc de aranızda olamıcam hadi herkese ii geceler