HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM BİZİM SİTENİN FİFA KAPASİTESİ BUDUR İŞTE İSTEYEN GELİR.HAMZA AYRICA BU DURUMDA BİZİMDE OYUNSİTENİZ.COM OLARAK BİR SİTELER ARASI TURNUVA DÜZENLEMEMİZ GEREKİR ÇÜNKÜ ŞAMPİYONUN EVİNDEKİ TURNUVAYA KATILMAKTAN HERKES ONUR DUYAR.bencede
HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM BİZİM SİTENİN FİFA KAPASİTESİ BUDUR İŞTE İSTEYEN GELİR.HAMZA AYRICA BU DURUMDA BİZİMDE OYUNSİTENİZ.COM OLARAK BİR SİTELER ARASI TURNUVA DÜZENLEMEMİZ GEREKİR ÇÜNKÜ ŞAMPİYONUN EVİNDEKİ TURNUVAYA KATILMAKTAN HERKES ONUR DUYAR.REAPER doğru söylüyor hamza bu sitede de bir siteler arası olması gerekiyor
tebrikler arkadaşlar
osn maçın skoru nedir acaba ;)
evet hayırlı olsn evet biz şampionuz evsahibi olarak açmamzı lazım ama bu sefer yabancı siteleride alalım türkiyedekileri yendik :D :D :D
katılıyorum arkadaşlar , şampiyon site olarak bizde en kısa zamanda adımıza yakişir bir sitelerasi turnuva açmamiz gerekiyor . ve inaniyorum ki bu turnuvada da şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf yine oyunsiteniz.com olacak
sitelerasi turnuva katilimcilarini belirlemek için yarın akşam fifa 07 turnuvalari bölümüne yeni bir alt bölüm açip , bestfifa da düzenlenen turnuvada olduğu gibi belirli katilimcilardan oluşan , ffc formatinda bir ön eleme ligi açacağiz
HLL olsun kardesım...!
Bi dahakı turnuvaya nightmare de katılmalı bana gore bnm fikrim bu konuyu konusmak için biraz erken ama sahsi fikrim bu cnku gercekde de gun gectikce oynadıgı oyun gelişio...!
forever Oyunsiteniz
FiFaci Nightmare
En Buyuk CimBoM ;D ;D ;D ;D ;D
MERAK ETMEYİN BEYLER EN KISA ZAMAN ÇOK SÜPER BİR FORUMLARARASI FİFA 07 TURNUVASI DÜZENLİYECEĞİZ SİTEDE VE BU TURNUVADA ÇOK FAZLA FORUM VE GENELLİKLE KALİTELİ FORUMLAR OLACAK İYİ Bİ TURNUVA DÜZENLENMEYİ DÜŞÜNÜYOZ HAMZA ABİ İSTERSEN MSN YE BUGUN AKŞAM Bİ GELDE BU KONUYU ÖZELDEN Bİ KONUŞALIM SONRA DEV TURNUVAYI BAŞLATALIM ;)oyunsiteniz.com un adına yakışır bir turnuva yapacağınızdan şüphemiz yok zatten
MERAK ETMEYİN BEYLER EN KISA ZAMAN ÇOK SÜPER BİR FORUMLARARASI FİFA 07 TURNUVASI DÜZENLİYECEĞİZ SİTEDE VE BU TURNUVADA ÇOK FAZLA FORUM VE GENELLİKLE KALİTELİ FORUMLAR OLACAK İYİ Bİ TURNUVA DÜZENLENMEYİ DÜŞÜNÜYOZ HAMZA ABİ İSTERSEN MSN YE BUGUN AKŞAM Bİ GELDE BU KONUYU ÖZELDEN Bİ KONUŞALIM SONRA DEV TURNUVAYI BAŞLATALIM ;)
inş.www.oyunsiteniz.com bu başarıyı 2.kez üstüste kazanır..
www.oyunsiteniz.com temsılcılerı yıne aynı sekılde mı belırlencek pekı
www.oyunsiteniz.com temsılcılerı yıne aynı sekılde mı belırlencek pekı
bestfifa.com ' da düzenlenen forumlarasi turnuvadaki gibi belirlemeyi düşünüyorum kardeşim . böylece katilimcilarimiz hem daha adil bir şekilde belirlenmiş olur hemde bu yöntemle sitelerasi turnuvamızda en iyi beşimizi seçmiş oluruz
onlar nasıl belırlemışlerdıwww.oyunsiteniz.com temsılcılerı yıne aynı sekılde mı belırlencek pekı
bestfifa.com ' da düzenlenen forumlarasi turnuvadaki gibi belirlemeyi düşünüyorum kardeşim . böylece katilimcilarimiz hem daha adil bir şekilde belirlenmiş olur hemde bu yöntemle sitelerasi turnuvamızda en iyi beşimizi seçmiş oluruz
peki nezaman başlıycaz elemelere hamza abi
BENCE BAŞLAYALIM
siteler arası yapıormuyuz yine bizim kendi evizimizde başlatın bence biran önce