Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Şubat 2007, 14:33:55

Başlık: !! SİTELERARASI TURNUVA ŞAMPİYONU OYUNSİTENİZ.COM OLDU !!
Gönderen: Hamza - 25 Şubat 2007, 14:33:55
BESTFİFA.COM ' UN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU VE 10 ADET SİTENİN KATİLDİĞİ SİTELERASİ TURNUVA ŞAMPİYONU DÜN GECE FİNAL MÜSABAKALARİNİN SON KARŞILAŞMASİNDA ALDİĞİMİZ 4-0 LIK GALİBİYETLE OYUNSİTENİZ.COM OLMUŞTUR . BU BAŞARİNİN BAŞ MİMARLARİ OLAN BAŞTA GFB_SERO , REAPER  , FABREGAS , HAMZA VE SİHİRBAZ KARDEŞLERİMİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM .

Gönderen: DeViL - 25 Şubat 2007, 14:39:52
forever oyunsiteniz :)

orada mücadele veren 5 arkadaşımızıda tebrik ediyorum
Gönderen: яєαρєя - 25 Şubat 2007, 15:56:16
HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM BİZİM SİTENİN FİFA KAPASİTESİ BUDUR İŞTE İSTEYEN GELİR.HAMZA AYRICA BU DURUMDA BİZİMDE OYUNSİTENİZ.COM OLARAK BİR SİTELER ARASI TURNUVA DÜZENLEMEMİZ GEREKİR ÇÜNKÜ ŞAMPİYONUN EVİNDEKİ TURNUVAYA KATILMAKTAN HERKES ONUR DUYAR.
Gönderen: Diego - 25 Şubat 2007, 15:57:32
HERKESİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM BİZİM SİTENİN FİFA KAPASİTESİ BUDUR İŞTE İSTEYEN GELİR.HAMZA AYRICA BU DURUMDA BİZİMDE OYUNSİTENİZ.COM OLARAK BİR SİTELER ARASI TURNUVA DÜZENLEMEMİZ GEREKİR ÇÜNKÜ ŞAMPİYONUN EVİNDEKİ TURNUVAYA KATILMAKTAN HERKES ONUR DUYAR.
bencede
Gönderen: DeViL - 25 Şubat 2007, 16:12:20
REAPER doğru söylüyor hamza bu sitede de bir siteler arası olması gerekiyor
Gönderen: Nightmare - 25 Şubat 2007, 16:39:44
ARKADAŞLAR HEPİNİZİ KUTLUYORUM GERÇEKTEN HARİKASINIZ AYRICA EVİMİZDE D E TURNUVA DÜZENLEMELİYİZ REAPER A BENDE KATILIYORUM
Gönderen: champ1on - 25 Şubat 2007, 18:39:44
hepinize tebriklerr
Gönderen: rdgnblt - 25 Şubat 2007, 18:42:00
tebrikler arkadaşlar
osn maçın skoru nedir acaba ;)
Gönderen: LeGeND-MæN - 25 Şubat 2007, 20:00:07
bravo sizi gönülden bide ben TEBRİK ediyorum :D ;)
Gönderen: Nightmare - 25 Şubat 2007, 20:33:05
tebrikler arkadaşlar
osn maçın skoru nedir acaba ;)

SEROO KARDEŞİMİZ 4-0 ÖNDE İKEN RAKİBİ DAHA FAZLA DAYANAMAYIP OYUNDAN ÇIKMIŞ :D :D
Gönderen: gfb_sero - 25 Şubat 2007, 20:56:18
Evet gerçekten çok güzel bir şampiyonluk oldu . Diğer mücadele eden arkdaşlarımıda gönülden kutluyorum
Gönderen: HaruN - 25 Şubat 2007, 21:12:34
evet hayırlı olsn evet biz şampionuz evsahibi olarak açmamzı lazım ama bu sefer yabancı siteleride alalım türkiyedekileri yendik :D :D :D
Gönderen: Nightmare - 25 Şubat 2007, 22:06:34
evet hayırlı olsn evet biz şampionuz evsahibi olarak açmamzı lazım ama bu sefer yabancı siteleride alalım türkiyedekileri yendik :D :D :D

eet  gelişilim bir ilk yapalım
Gönderen: J i X B o S S - 25 Şubat 2007, 22:10:20
HLL olsun kardesım...!

Bi dahakı turnuvaya nightmare de katılmalı bana gore bnm fikrim bu konuyu  konusmak için biraz erken ama sahsi fikrim bu cnku gercekde de gun gectikce oynadıgı oyun gelişio...!

forever Oyunsiteniz
FiFaci Nightmare
En Buyuk CimBoM  ;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: YuRY - 25 Şubat 2007, 22:10:52
tbrler beyler
Gönderen: sihirbaz - 25 Şubat 2007, 22:48:51
saolun arkadaşlar evt bizimde bi sonraki turnuvada ev sahibi olmamız gerekiyo  ;) katılan katılımcıları gönülden tebrk ediyorum oyunsiteniz.com a armağan ediyoruz şampiyonluğu  ;)
Gönderen: Hamza - 25 Şubat 2007, 22:59:49
katılıyorum arkadaşlar , şampiyon site olarak bizde en kısa zamanda adımıza yakişir bir sitelerasi turnuva açmamiz gerekiyor . ve inaniyorum ki bu turnuvada da şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf yine oyunsiteniz.com olacak

sitelerasi turnuva katilimcilarini belirlemek için yarın akşam fifa 07 turnuvalari bölümüne yeni bir alt bölüm açip , bestfifa da düzenlenen turnuvada olduğu gibi belirli katilimcilardan oluşan , ffc formatinda bir ön eleme ligi açacağiz
Gönderen: Nightmare - 25 Şubat 2007, 23:05:40
katılıyorum arkadaşlar , şampiyon site olarak bizde en kısa zamanda adımıza yakişir bir sitelerasi turnuva açmamiz gerekiyor . ve inaniyorum ki bu turnuvada da şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf yine oyunsiteniz.com olacak

sitelerasi turnuva katilimcilarini belirlemek için yarın akşam fifa 07 turnuvalari bölümüne yeni bir alt bölüm açip , bestfifa da düzenlenen turnuvada olduğu gibi belirli katilimcilardan oluşan , ffc formatinda bir ön eleme ligi açacağiz

hımmm kulaga hoş geliyor :D 
Gönderen: Nightmare - 25 Şubat 2007, 23:41:36
HLL olsun kardesım...!

Bi dahakı turnuvaya nightmare de katılmalı bana gore bnm fikrim bu konuyu  konusmak için biraz erken ama sahsi fikrim bu cnku gercekde de gun gectikce oynadıgı oyun gelişio...!

forever Oyunsiteniz
FiFaci Nightmare
En Buyuk CimBoM  ;D ;D ;D ;D ;D

bunu sınıf arkadaşımdan duymak gayet güzel bir duygu saol kardeşim bu övgüler oyuyumu daha da geliştirmemde bana fayda saglayacak inş açılcak turnuvada bir derece elde edip takıma girerim destegin için saol  ;)
Gönderen: manutd38 - 26 Şubat 2007, 16:16:51
tebrikler hocam
Gönderen: YuRY - 03 Mart 2007, 06:35:34
MERAK ETMEYİN BEYLER EN KISA ZAMAN ÇOK SÜPER BİR FORUMLARARASI FİFA 07 TURNUVASI DÜZENLİYECEĞİZ SİTEDE VE BU TURNUVADA ÇOK FAZLA FORUM VE GENELLİKLE KALİTELİ FORUMLAR OLACAK İYİ Bİ TURNUVA DÜZENLENMEYİ DÜŞÜNÜYOZ HAMZA ABİ İSTERSEN MSN YE BUGUN AKŞAM Bİ GELDE BU KONUYU ÖZELDEN Bİ KONUŞALIM SONRA DEV TURNUVAYI BAŞLATALIM  ;)
Gönderen: DeViL - 03 Mart 2007, 11:23:03
MERAK ETMEYİN BEYLER EN KISA ZAMAN ÇOK SÜPER BİR FORUMLARARASI FİFA 07 TURNUVASI DÜZENLİYECEĞİZ SİTEDE VE BU TURNUVADA ÇOK FAZLA FORUM VE GENELLİKLE KALİTELİ FORUMLAR OLACAK İYİ Bİ TURNUVA DÜZENLENMEYİ DÜŞÜNÜYOZ HAMZA ABİ İSTERSEN MSN YE BUGUN AKŞAM Bİ GELDE BU KONUYU ÖZELDEN Bİ KONUŞALIM SONRA DEV TURNUVAYI BAŞLATALIM  ;)
oyunsiteniz.com un adına yakışır bir turnuva yapacağınızdan şüphemiz yok zatten
Gönderen: Hamza - 03 Mart 2007, 15:30:13

beckham ' ın dediği gibi oyunsiteniz.com ' da düzenlenecek sitelerasi turnuvamızın adına yakişir bir şekilde olacağindan hiç kimsenin şüphesi olmasin. ayrıntılari msnde konuşabiliriz tabi , müsaid olduğun zaman bu topic altindan veya p.m yoluyla beni haberdar edebilirsin
Gönderen: LeGeND-MæN - 03 Mart 2007, 19:29:26
inş.www.oyunsiteniz.com bu başarıyı 2.kez üstüste kazanır..
Gönderen: Nightmare - 04 Mart 2007, 11:33:11
inş.www.oyunsiteniz.com bu başarıyı 2.kez üstüste kazanır..

inş  ;)
Gönderen: яєαρєя - 04 Mart 2007, 12:14:01
www.oyunsiteniz.com temsılcılerı yıne aynı sekılde mı belırlencek pekı
Gönderen: Hamza - 04 Mart 2007, 14:04:42

bestfifa.com ' da düzenlenen forumlarasi turnuvadaki gibi belirlemeyi düşünüyorum kardeşim . böylece katilimcilarimiz hem daha adil bir şekilde belirlenmiş olur hemde bu yöntemle sitelerasi turnuvamızda en iyi beşimizi seçmiş oluruz
Gönderen: яєαρєя - 04 Mart 2007, 15:20:22
onlar nasıl belırlemışlerdı

bestfifa.com ' da düzenlenen forumlarasi turnuvadaki gibi belirlemeyi düşünüyorum kardeşim . böylece katilimcilarimiz hem daha adil bir şekilde belirlenmiş olur hemde bu yöntemle sitelerasi turnuvamızda en iyi beşimizi seçmiş oluruz

Gönderen: Hamza - 04 Mart 2007, 15:40:04
onlar nasıl belırlemışlerdı

turnuvaya katilan diğer tüm siteler , site yöneticilerinin herhangi bir eleme maçi oynamaksizin çıkardiklari beşli ile sitelerasi turnuvaya katilmişlardi . fakat biz oyunsiteniz.com olarak en iyi beşlimizi seçebilmek için kendi aramızda belirli davetli katilimcilardan oluşan mini bir lig düzenleyeceğiz . ve inaniyorum ki sitelerasi turnuvada ikinci kez üst üste şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf biz olacağiz
Gönderen: Diego - 04 Mart 2007, 16:57:36
peki nezaman başlıycaz elemelere hamza abi
Gönderen: Hamza - 04 Mart 2007, 17:06:02
peki nezaman başlıycaz elemelere hamza abi

isterseniz hemen alt bölümü açalim , isterseniz de haftaya cuma gününe bırakalim . haftasonlariyla beraber en iyi 5 katilimcimizi rahat bir şekilde belirlemiş oluruz. ne dersiniz
Gönderen: Diego - 04 Mart 2007, 17:06:42
BENCE BAŞLAYALIM
Gönderen: Hamza - 04 Mart 2007, 17:08:28
BENCE BAŞLAYALIM

sen bilirsin kardeşim , diğer katilimcilarimiz ne diyor bu konuda . hepimizin müsaid olacaği ortak bir zaman dilimi belirleyelim ki maçlarimiz daha seri bir şekilde oynansin
Gönderen: Diego - 04 Mart 2007, 17:09:42
BENCE DE SORALIM
Gönderen: яєαρєя - 07 Mart 2007, 15:14:00
baslatalım hemen
Gönderen: HaruN - 09 Mart 2007, 23:27:23
bencede bir an önce başlatın
Gönderen: Nightmare - 10 Mart 2007, 16:34:56
bencede  ;)
Gönderen: Force23 - 10 Mart 2007, 17:04:39
Herkeze Başarılar dilerim umarım oyunsiteniz tekrar şampiyon olur ve ünvanımızı koruruz...
Gönderen: яєαρєя - 12 Mart 2007, 20:44:45
HAMZA BUNULA Bİ İLGİLEN BASLAYALIM O ZAMAN TURNUVAYA KATILACAK OLANLARI BELIRLEMEYE
Gönderen: HaruN - 14 Mart 2007, 22:10:54
siteler arası yapıormuyuz yine bizim kendi evizimizde başlatın bence biran önce
Gönderen: Hamza - 14 Mart 2007, 23:19:44
siteler arası yapıormuyuz yine bizim kendi evizimizde başlatın bence biran önce

birazdan oyunsiteniz.com ev sahipliğinde düzenlenecek sitelerasi arasi fifa 07 turnuvasinin oyunsiteniz elemelerinin açilacaği tarihi duyurular bölümünde yeni topic açarak duyuracağim kardeşim