Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumMSN DE BEKLİYORUM HAMZA ABİ
bigsexy turn ağ na gel
Dört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumMSN DE BEKLİYORUM HAMZA ABİ
SAOLDört katilimcimiza da finale çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumMSN DE BEKLİYORUM HAMZA ABİ
geliyorum kardeşim , iyi şanslar ;)
bence hamza big sexy finali olur...Burqi 5
bigsexy 4 ;)
bigsexy 4 ;)
tbrikler çok saçma goller yedim 2 kere öne geçince panikledim çok kötü bi maçtı benim için
bigsexy 4 ;)
tbrikler çok saçma goller yedim 2 kere öne geçince panikledim çok kötü bi maçtı benim için
saçmamıydı :S uzaktan gol atmak saçmamı oluyo ::)
tebrikler burqi finalde başarılarbence hamza big sexy finali olur...Burqi 5
bigsexy 4 ;)
tmm ozman ben yanlış anladımbence hamza big sexy finali olur...Burqi 5
bigsexy 4 ;)
saçmamıydı :S uzaktan gol atmak saçmamı oluyo ::)
benim açımdan saçma önünü o kadar boş bırakmamalıydım dedim ya biri panikten biri esc ye bastın beklemiyodum şutu biri de defansın arasından böyle goller yediğim için kendime kızıyorum sana değil tabiki
bigsexy 4 ;)
YA ÇOK BALLIYDIN AMA GENEDE TEBRİK EDERİM Bİ POZİSYONDA TOP 3 KERE DİREĞE ÇARPAR MI YA?Hamza 6 - 4 Ferdando Gago
ellerine sağlik furkan kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . tebrik ediyorum seni
YA ÇOK BALLIYDIN AMA GENEDE TEBRİK EDERİM Bİ POZİSYONDA TOP 3 KERE DİREĞE ÇARPAR MI YA?Hamza 6 - 4 Ferdando Gago
ellerine sağlik furkan kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . tebrik ediyorum seni
HAMZA MÜSAİT OLDUGN Bİ ARA MSN DEN GÖRÜŞELİM AÇIGIM GELDİM ;)