d-2 = d grubunun ikincisi ;D ;D
hep mac sonu konusacak değiliz ya..bide mac öncesi yorum yapayım..halil ile eşleşmişim..bana göre en talihsiz eşleşme diyorum..ama bu çekindiğimden değil..sadece daha tanımadığım için kapalı kutu olmasaydı..bana en ters gelen mastan 4 puan alıp gruptan lider cıkması iyi oyuncu olduğunun kanıtıdır..sabah hamachideydi..ortak karar tanımak için 1 hazırlık macı yapalım dedik..kurdu oynadık yendi beni..eşleşmede de eleyebilir ama sabah ki ölçüt değil tabikide..macımız 18:30 dan sora..şimdiden başarılar halo..ama kendime güveniyorum..körfez ruhunu içinde hisset...başarılar kardeşim
hep mac sonu konusacak değiliz ya..bide mac öncesi yorum yapayım..halil ile eşleşmişim..bana göre en talihsiz eşleşme diyorum..ama bu çekindiğimden değil..sadece daha tanımadığım için kapalı kutu olmasaydı..bana en ters gelen mastan 4 puan alıp gruptan lider cıkması iyi oyuncu olduğunun kanıtıdır..sabah hamachideydi..ortak karar tanımak için 1 hazırlık macı yapalım dedik..kurdu oynadık yendi beni..eşleşmede de eleyebilir ama sabah ki ölçüt değil tabikide..macımız 18:30 dan sora..şimdiden başarılar halo..ama kendime güveniyorum..körfez ruhunu içinde hisset...başarılar kardeşim
halo 20:45 e kadar bekledim....şimdi acı hayata bakmaya cıkıorum....diziden sora yaparıztamam kardes giremedim bundan sonra gelirsen yaparız insallh ben burdayım...başarılar..
alıştım bir kere zirveye kolay bırakırmıyım..öncelikle cok tebrk ediyorumm ilk macta bi joystik tuş arızası ve görüntünün sayfa sayfa gelmesi 5-1 neden olsu sorun degil dedik 2 macta hallederiz ama nolduysa oldu gol olmadı arkadas client le oynamaya alışkınmış takır takır oynadı şaştım ve atmam gereken cok gol alunca ve gol olmuyınca kontra atak oldu ve penaltı falan gitti mac ama cok agır bi yenilgi oldu bu skorları görmemek için siteye 1 hafta girmemek lazım :D
işte ilk yarı finalist.....
halo:0 ultrahüseyin:3
ultrahüseyin:5 halo:1
halil kardeşime lig ve diğer turnuvalarda başarılar...zlatan kardeşim sıra sende...yalnız bırakma beni
hep mac sonu konusacak değiliz ya..bide mac öncesi yorum yapayım..halil ile eşleşmişim..bana göre en talihsiz eşleşme diyorum..ama bu çekindiğimden değil..sadece daha tanımadığım için kapalı kutu olmasaydı..bana en ters gelen mastan 4 puan alıp gruptan lider cıkması iyi oyuncu olduğunun kanıtıdır..sabah hamachideydi..ortak karar tanımak için 1 hazırlık macı yapalım dedik..kurdu oynadık yendi beni..eşleşmede de eleyebilir ama sabah ki ölçüt değil tabikide..macımız 18:30 dan sora..şimdiden başarılar halo..ama kendime güveniyorum..
hep mac sonu konusacak değiliz ya..bide mac öncesi yorum yapayım..halil ile eşleşmişim..bana göre en talihsiz eşleşme diyorum..ama bu çekindiğimden değil..sadece daha tanımadığım için kapalı kutu olmasaydı..bana en ters gelen mastan 4 puan alıp gruptan lider cıkması iyi oyuncu olduğunun kanıtıdır..sabah hamachideydi..ortak karar tanımak için 1 hazırlık macı yapalım dedik..kurdu oynadık yendi beni..eşleşmede de eleyebilir ama sabah ki ölçüt değil tabikide..macımız 18:30 dan sora..şimdiden başarılar halo..ama kendime güveniyorum..
KARDEŞİM İNAN BANA SADECE BU YAZINI OKUDUM VE DAHA ALTLARA İNMEDEN ŞU CEVABI VEREYİM DEDİM ;
HALO YU ÇOK RAHAT GEÇERSİN BANA İNAN ;) ;) ;)
ZATEN ALTA DOĞRU İNİP BATIĞIMDADA OLAYI GÖTÜRMÜŞÜN ! TEBRİK EDERİM
saolsın mas kardeşim..sadece seni yenmesinden çekinmiştim..ama halilde iyi..sanada bol şans..bende sana güveeniyorum ama chaakal cok zor bir rakip ..bence o erken final gibi olmuş..
dark kardeşimi tebrik ediyorum çok süper ötesi iki maç yaşadım we hiç bu kadar heyecan yapmamıştım kendisini beni yendii için tebrik ediyorum we şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum
zlatan 1-1 dark
dark 2-1 zlatan
hüseyin kardeşim sana eşlik edemedim üsgünüm :(
s.a arkadaşlar inanılmaz heyecanlı iki maçtan sona gülen taraf ben oldum zlatan çok kontrollü bi rakip harbiden zor gecti maçlarımız ikimizinde kalecilerinin birer hatası sonucu: ortaya bu sonuçlar çıktı ;)
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
dark kardeşimi tebrik ediyorum çok süper ötesi iki maç yaşadım we hiç bu kadar heyecan yapmamıştım kendisini beni yendii için tebrik ediyorum we şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum
zlatan 1-1 dark
dark 2-1 zlatan
hüseyin kardeşim sana eşlik edemedim üsgünüm :(
mas chakalı geçebilirsen senle karşılaşmak isterim doğrusu ;) ama aranızda kıyaslama yapmam gerekirse sen chakal dan daha zor geliosun bana ;)
alıştım bir kere zirveye kolay bırakırmıyım..tebrikler
işte ilk yarı finalist.....
halo:0 ultrahüseyin:3
ultrahüseyin:5 halo:1
halil kardeşime lig ve diğer turnuvalarda başarılar...zlatan kardeşim sıra sende...yalnız bırakma beni
s.a arkadaşlar inanılmaz heyecanlı iki maçtan sona gülen taraf ben oldum zlatan çok kontrollü bi rakip harbiden zor gecti maçlarımız ikimizinde kalecilerinin birer hatası sonucu: ortaya bu sonuçlar çıktı ;)tebrikler dark
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
AKYOLLU kimle eşleştin çeyrek finaldeee ;D ;D heee pardon cıkamadın gruptan galibaaa ;D ;Dşampiyona :P!!!! yakışmamış ;D ;Dbu sefer sansın yanında değildi heralde
s.a arkadaşlar inanılmaz heyecanlı iki maçtan sona gülen taraf ben oldum zlatan çok kontrollü bi rakip harbiden zor gecti maçlarımız ikimizinde kalecilerinin birer hatası sonucu: ortaya bu sonuçlar çıktı ;)tebrikler dark
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
DARK KARDEŞİM BENİM HELAL SANA ZATEN ELEYECEĞİN BELLİYDİ SANA RAKİP OLAMAZLAR BASTIR KARDEŞİM SIRA SENDE SENDEN DE ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ :D :D :D :D
DARK KARDEŞİM BENİM HELAL SANA ZATEN ELEYECEĞİN BELLİYDİ SANA RAKİP OLAMAZLAR BASTIR KARDEŞİM SIRA SENDE SENDEN DE ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ :D :D :D :D
WAAAY AKYOLLU KARDEŞİM SAOLASIN AĞZINDAN BAL AKIYO GENE NE TATLI SÖYLEMİŞİN SAOLASIN SENİ MAHCUP ETMEMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAM BU ARADA BREZİLYA ÜZERİNE TAKTİKLER YAPIORUM ARADA BERZİLYA İLE CIKICAM MAÇLARA ARSENAL DEN DAHA VERİMLİ OLDUKALARINI DÜŞÜNÜYORUM ;) :D :D
eet ilk turnuwandı.gruptan çıkamıodun :D :D :D :D :D :D tacsıza dua et sen..ben oyalandm we sen haksızca gruptan çıktın..sonraki maçlarındada şansın yanında olarak şampiyon oldun...ama o bi kere olur dostum..sen bi daha şampiyon ol ben pes4 oyununu bırakıcam.AMA HAKEDEREK OL TAMAMMI??AKYOLLU kimle eşleştin çeyrek finaldeee ;D ;D heee pardon cıkamadın gruptan galibaaa ;D ;Dşampiyona :P!!!! yakışmamış ;D ;Dbu sefer sansın yanında değildi heralde
yooo şans her zaman yanımdaydı Mas ın çıkması daha yakışık kalırdı o çıktı ben şampiyonluğu yaşadım nasıl olsa ilk katıldığım turnuvada şampiyon olmuşum daha ne isterim ya senin kaçıncı turnuvan şampiyon olmuşmuydun bu arada ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P
kimse cevap vermesin geçmişe donmesin hesapda vermesin
agalar olmuyo boyle >:(
s.a arkadaşlar inanılmaz heyecanlı iki maçtan sona gülen taraf ben oldum zlatan çok kontrollü bi rakip harbiden zor gecti maçlarımız ikimizinde kalecilerinin birer hatası sonucu: ortaya bu sonuçlar çıktı ;)
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
ikinci macımız dark 3 - 1 hamza şeklinde sonuçlandı
ama ikinci yarının stoppage zamanında hamza koptu çevrimdışı oldu hamachide napıcaz son saniyeler ???
BEYLER İSTİRHAM EDERİM LÜFTFEN ORTAMI GERMEYELİM DAHA UZATMAYIN VE BİRBİRİNİZE CEVAP VERMEYİN :(
BU ARADA HARBIDEN DAARK BU TURNUVADADA SEN ŞAMPİYON OLDA 3 Ü 1 ARADA YAPALIM ;D ;D ;D
3 KANKA AMBARGO KOYALIM BU TURNUVALARA ;D ;D ;D
ZATEN 2 VE 3 BİZİMDİ BİDE SEN OL ŞİMDİ OLAY TAMAMLANSIN
BEYLER İSTİRHAM EDERİM LÜFTFEN ORTAMI GERMEYELİM DAHA UZATMAYIN VE BİRBİRİNİZE CEVAP VERMEYİN :(
BU ARADA HARBIDEN DAARK BU TURNUVADADA SEN ŞAMPİYON OLDA 3 Ü 1 ARADA YAPALIM ;D ;D ;D
EVET KARDEŞİM 3 Ü BİRARADA İSTİYORUZ SENDEN UNUTMA İYİLER HER ZAMAN KAZANIR KARDEŞİM ;) ;) ;) ;)
EVET KARDEŞİM 3 Ü BİRARADA İSTİYORUZ SENDEN UNUTMA İYİLER HER ZAMAN KAZANIR KARDEŞİM ;) ;) ;) ;)
o kadar kolay değil...körfez daha ayakta... ;D
iyiler kazansaydı masa yenilmezdim :D :D :D
şans da var bırakın goods win everytime ayaklarını ;D
tebrikler dark ;)
tebrikler dark,başarılarının devamını dilerim.. :)
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
tebrik ederim dark kardeşim . yarı finalde başarilar diliyorum
ikinci macımız dark 3 - 1 hamza şeklinde sonuçlandı
ama ikinci yarının stoppage zamanında hamza koptu çevrimdışı oldu hamachide napıcaz son saniyeler ???
ellerine sağlik dark kardeşim . oldukça zevkli iki karşılaşma oynadik . tebrik ediyorum seni
ÇEYREK FİNALLERDE SON İKİ GÜN ;)
ganyan yorgungeliyo abi işten bide başı ıslak dışarı çıkmış hastaymışperşembe yapıcaz ;D;D ;D ;D GEÇMİŞ OLSUN BENDE 4-5 GÜN HASTAYDIM AMA MAÇLARIMI OYNADIM ZAR ZOR SENLE OYNADIĞIMDA DA HASTAYDIM MESELA ;D ;D ;D
MAS KARDESIM BUGUN YAPABILIRIZ UYGUN OLDUGUMUZDA AKSAM SAATLERINDE.DARK KARDESIM UMARIM KARSILASIRIZ BAKALIM KISMET.KARSILASIRSAKTA UMARIM YENERSIN BENI.HERKESE BASARILAR
MAS KARDESIM BUGUN YAPABILIRIZ UYGUN OLDUGUMUZDA AKSAM SAATLERINDE.DARK KARDESIM UMARIM KARSILASIRIZ BAKALIM KISMET.KARSILASIRSAKTA UMARIM YENERSIN BENI.HERKESE BASARILAR
TAMAM KARDEŞİM BU AKŞAM YAPARIZ İNŞ.
mas mı :D :D :D
TAMAM KARDEŞİM BU AKŞAM YAPARIZ İNŞ.
HAYDİ MAS ŞAMPİYONLUK TATTIR BİZE :D
ERDİ DE MAS MIII YAZMIŞ TANIYAMADI SENİ HALA MAS ;D ;D ;D ;D ;D ;D
tanıdım cok ballı biri :D :DBenim içinde aynı duygular senin için geçerli ;D ;D ;D
evet haklısın seni 5 0 yendiğimde şut sayımız eşitti :D :D :Dtanıdım cok ballı biri :D :DBenim içinde aynı duygular senin için geçerli ;D ;D ;D
tanıdım cok ballı biri :D :D
evet haklısın seni 5 0 yendiğimde şut sayımız eşitti :D :D :Dtanıdım cok ballı biri :D :DBenim içinde aynı duygular senin için geçerli ;D ;D ;D
o zaman senden iioynuyo bakevet haklısın seni 5 0 yendiğimde şut sayımız eşitti :D :D :Dtanıdım cok ballı biri :D :DBenim içinde aynı duygular senin için geçerli ;D ;D ;D
5-0 MI? HEEE YİĞENLE OYNADIĞIN MAÇI SÖLÜYON :D 10 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA OYNAMIŞTIN ;D ;D ;D
çok ayıp ben iki turnuvaya katıldım daa bekle bunu alacam ;D
lige talihsiz başlangıç yaptım
ERDOĞAN BIRAK BU İŞLERİ YAA ÇOLUK ÇOCUĞU 5-0 YENİYON SONRA AKYOLLUYU YENDİM DİYE SEVİNİYON ;D ;D ;D
YA BU ARADA ERDOĞAN SEN KAÇ KEZ ŞAMPİYON OLMUŞTUN TURNUVALARDA ??! LİG DE KAÇINCI SIRADASIN ERDOĞAN ??!! ;D ;D ;D ;D HAHAHAHAHAHAHAHAAA :P
ERDOĞAN BIRAK BU İŞLERİ YAA ÇOLUK ÇOCUĞU 5-0 YENİYON SONRA AKYOLLUYU YENDİM DİYE SEVİNİYON ;D ;D ;D
YA BU ARADA ERDOĞAN SEN KAÇ KEZ ŞAMPİYON OLMUŞTUN TURNUVALARDA ??! LİG DE KAÇINCI SIRADASIN ERDOĞAN ??!! ;D ;D ;D ;D HAHAHAHAHAHAHAHAAA :P
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ;D ;D ;D LİG DE HAKLISIN ERDİİİ AMA LİGDE 2-1 VE 3-3 LÜK SKORU BERABER OYNADIK AMA HAZIRLIKLARI ARADA HAMACHİYE GİRİP YİĞENE OYNATIYORUM ;D ;D ;D
anaaa bana hakaret geçen net kopmasaydı beş atıcaktım sanada ;D ;DNE FARKEDER 1-2 OLSUN TAMAM :D
napalım 1 de kaldı ;D ;D
ya akyollu ben evimde seni yendim ligde
ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ;D ;D ;D LİG DE HAKLISIN ERDİİİ AMA LİGDE 2-1 VE 3-3 LÜK SKORU BERABER OYNADIK AMA HAZIRLIKLARI ARADA HAMACHİYE GİRİP YİĞENE OYNATIYORUM ;D ;D ;D
TABİKİ CANIM KENDİNİ YORMANA NE GERENK VAR ;D BIRAK SEVİNSİN MODERATÖRÜMÜZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ya bırakın bu ayakları yok yeğenmiş oymuş buymuş kolaymış suymuş :D :D :D
ÇOCUK DOĞRU SÖYLÜYO AKYOLLU BIRAKALIM BU AYAKLARI DA BİZ O DA RAHATÇA GİDİP ŞAMPİYON OLSUN :P :P :P :P
KÖRFEZİ BATIRMASINI BİLİRİZ :P :P :P
karagümrüğüde çıra gibi yakarım..seni körfez sığ yerde yutar be koçum ;D ;D nice senin gibiler harcandı bu yolda..
karagümrüğüde çıra gibi yakarım..seni körfez sığ yerde yutar be koçum ;D ;D nice senin gibiler harcandı bu yolda..
he yaaa kupa da harcamıştım seni haklısın o geldi aklına anladım ;D ;D ;D
ya eyüplüler karagümrüklüleri dövmüş bu hafta gene birini dövmüş 3 maç ceza almışşş :D :D :D :D
erdoğan 2
ganyan 1
ganyan 2
erdoğan 1
yenişemedik cuma bidaa yapıcaz ;D ;D
EYWALLAH MAS KARDEŞİM.COK GUZEL IKI MAC CIKARDIN.ELLERINE SAGLIK.LIGDEDE 5. HAFTA IKIMIZ YAPIYORUZ.ROVANSI ORDA ALIRSIN ARTIK ;)
ya aga 2 1 in uzatması mı olur ;D ;D
2 maç daa yapıcaz ;)
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
CHAKALL 2-2 MAS
MAS 0-1 CHAKALL
TEBRİKLER KARDEŞİM ÇOK GÜZEL İKİ OYUNDU
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
2 maç daa yapıcaz ;)
ya erdoğan kusura bakam ama turnuvada kendine özel kural koyuyosun buna hakkın yok herkes eşit değilmi ??? 2. maçınızdada tur atlayan belli olmaz ise 2. maçı bastan kurarken uzatmaları vede penaltıları açık bırakmalıydınız o zaman 90 dakka bitince 30 dakka extra zaman oynardınız yine belli olmadı ise penaltılar kesin sonucu belli ederdi kesinlikle kural hatası yaptınız gerçi buna ganyanla berabermi kara verdiniz bilmiyorum ama yanlış yaptınız :o
2 maç daa yapıcaz ;)
ya erdoğan kusura bakam ama turnuvada kendine özel kural koyuyosun buna hakkın yok herkes eşit değilmi ??? 2. maçınızdada tur atlayan belli olmaz ise 2. maçı bastan kurarken uzatmaları vede penaltıları açık bırakmalıydınız o zaman 90 dakka bitince 30 dakka extra zaman oynardınız yine belli olmadı ise penaltılar kesin sonucu belli ederdi kesinlikle kural hatası yaptınız gerçi buna ganyanla berabermi kara verdiniz bilmiyorum ama yanlış yaptınız :o
EVET KARDEŞİM SANA KATILIYORUM BENDE BUNU ANLATMAK İSTEDİM AMA ERDİ 2-1 İN UZATMASIMI OLUR DEMİŞ ??? ??? ??? BİZ DE O ZAMAN YAPMAYALIM BİR DAHA ÖNCEKİ MAÇLARI DA İPTAL EDELİM >:( >:( >:(
2 maç daa yapıcaz ;)
EVET KARDEŞİM SANA KATILIYORUM BENDE BUNU ANLATMAK İSTEDİM AMA ERDİ 2-1 İN UZATMASIMI OLUR DEMİŞ ??? ??? ??? BİZ DE O ZAMAN YAPMAYALIM BİR DAHA ÖNCEKİ MAÇLARI DA İPTAL EDELİM >:( >:( >:(
İYİDE BEYLER MAÇLAR 2-1 2-1 BİTTİĞİNDE UZATMALAR VE PENALTILAR AÇIK OLDUĞUNDA MAKİNE SİZİN 2 MAÇINIZINDA 2-1 OLDUĞUNU ANLAYIP 2.MAÇIN SONUNDA UZATMALARA MI BIRAKIYO İŞİ ;D ;D ;D
ERDOĞAN BUGUN ELENİRİM DİE KORKTUN CUMAYA ERTELEDİN DİMİ ;D
HEM SON GÜN PERŞEMBE DEĞİLMİYDİ
ZLATAN 1 - 1 DARK
DARK 2 - 1 ZLATAN
Tebrikler dark
ERDOĞAN BUGUN ELENİRİM DİE KORKTUN CUMAYA ERTELEDİN DİMİ ;D
HEM SON GÜN PERŞEMBE DEĞİLMİYDİ
E TAMAM İŞTE BU GECE 12:00 A KADAR SÜRELERİ VAR SIKIŞTIRMA ADAMI YAW :D ;)
akyollu sen de ozur dilemicen mi ;Dözür dilerim kardeşim haklısın
onemli deil aga olesine demiştim :Pakyollu sen de ozur dilemicen mi ;Dözür dilerim kardeşim haklısın
CHAKALL 2-2 MAS
MAS 0-1 CHAKALL
TEBRİKLER KARDEŞİM ÇOK GÜZEL İKİ OYUNDU
BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...
selam erdoğan bu saatte ayaktasın hala :) buğün öğleden sonra yapalım ama 19.00 a kadar bitirmemiz lazım...19'da yine gitcem işe kendine iyi bak görüşürüz yarın...
;D ;D ;D agalar makineler akılsız anlamaz 2 1 den 3 1 den
bugun cumadan sonra yapıcaz inş. ganyan karrdeşim pardon abimle :)
erdoğan 1TEBRİKLER ERDİİİ AMA MAS BANA İKİLİ AVERAJ OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ??? YADA BEN YANLIŞ ANLADIM GOL ÜSTÜNLÜĞÜ OLAN TUR ATLAMIYOR MU???
ganyan 0
ganyan 2
erdoğan 1
ikili averajla eleyebildim ancak ganyan arkadaşımızla cok zorlu maçlar yaptık ve sonuçalr bu şekilde
erdoğan 1tebrikLer yarı finaLde başarıLar diLerim erdoğan kardeşim...
ganyan 0
ganyan 2
erdoğan 1
ikili averajla eleyebildim ancak ganyan arkadaşımızla cok zorlu maçlar yaptık ve sonuçalr bu şekilde
erdoğan 1TEBRİKLER ERDİİİ AMA MAS BANA İKİLİ AVERAJ OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ??? YADA BEN YANLIŞ ANLADIM GOL ÜSTÜNLÜĞÜ OLAN TUR ATLAMIYOR MU???
ganyan 0
ganyan 2
erdoğan 1
DİĞER TURNUVALARIMIZDAN DA HABERİNİN OLMASI GEREKİRDİ KARDEŞİM GERÇİ BOYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMADIK DAA ONCE AMA ;D
GRUPLARDAN İTİBAREN İKİLİ AVERAJ SİSTEMİMİZİ UYGULADIK BU TURNUVADA
VE GANYANLA MAÇA İKİMİZ DE BU BİLİNÇLE ÇIKTIK ;)
saol mas ya soğudum oyundan akyolluyla oynayınca oyunu unuttum nasıl bişeydi ;D
HANGİ BAKIMDAN ;D ;D
HANGİ BAKIMDAN ;D ;D
kardeşim bugün realle 2 kere yendim ondan soğudu heralde ;D ;D ;D
olabilir ya attığı golu gorsen rezalet
birini penaltılarda yendi birinde oyun koptu :-X
ATTIĞIM GOL MÜKEMMELDİ AHMET Bİ GÖRSEN SAĞ TARAFTAN ORTA YAPTIM YAPTIĞIM ORTA GOL OLDU KİMSEYE DEĞMEDEN KALECİ BİLE APTALLAŞTI ;D ;D ;D ;D ;D
ATTIĞIM GOL MÜKEMMELDİ AHMET Bİ GÖRSEN SAĞ TARAFTAN ORTA YAPTIM YAPTIĞIM ORTA GOL OLDU KİMSEYE DEĞMEDEN KALECİ BİLE APTALLAŞTI ;D ;D ;D ;D ;D
DOĞRUDUR KARDEŞİM SEN ÇOK YAPARSAN BÖLE ŞEYLERİ İNANIRIM :D :D :D
DOĞRUDUR KARDEŞİM SEN ÇOK YAPARSAN BÖLE ŞEYLERİ İNANIRIM :D :D :D
ŞİMDİ DE 2-0 ÖNDEYKEN DALGA GEÇTİ İLK YARIDA 4-3 YENİLDİ ŞİMDİ DE KİMDE HATA BULACAKSIN ERDİ KARDEŞİM ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
HELAL MORUK KİM TUTAR SENİ ;D ;D ;D
kendimde rehavete kapıldım küçümsedim üç defansla oynadım posiyonlarda artistik gol atmaya çalıştım ;D