Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: meert - 25 Şubat 2007, 16:46:44
-
ad:mert
soyad:akbülbül
msn:sedat_manyak_yusuf@hotmail.com
daha önce 3 yıl başka birsite ve 3 ay bu sitede modluk yaptım..
inanın faydalı olurum
-
bence olursun aa hanza abi bilir.
-
basketbol bölümüne seni mod yapabilir mert kardeşim ama yine de son söz hamzanın
-
ad:mert
soyad:akbülbül
msn:sedat_manyak_yusuf@hotmail.com
daha önce 3 yıl başka birsite ve 3 ay bu sitede modluk yaptım..
inanın faydalı olurum
başvurunu değerlendirmeye aliyorum mert kardeşim . detaylari msnden konuşalim istersen
oyunsiteniz@hotmail.com ' da seni bekliyorum
-
HAMZA ABİ VE DİĞER ARKADAŞLAR SİZDEN ÇOK BİRŞEY İSTİYOR OLUCAM AMA BASKETBOL BÖLÜMÜNE MOD VEYA TURNUVA YETKİLİSİ OLAMASSAM VEDE UYGUN GÖRÜÜSENİZ SİTE MODU DA OLABİLİRİM
-
HAMZA ABİ VE DİĞER ARKADAŞLAR SİZDEN ÇOK BİRŞEY İSTİYOR OLUCAM AMA BASKETBOL BÖLÜMÜNE MOD VEYA TURNUVA YETKİLİSİ OLAMASSAM VEDE UYGUN GÖRÜÜSENİZ SİTE MODU DA OLABİLİRİM
olabilir elbette kardeşim . sitemizin genel moderatörü olabilecek min. mesaj sayisina ulaşmişsin zaten . ayrıntılari msnde konuşabilirz . müsaid olduğun zaman bu topic altindan haber verebilirsin ;)
-
inş.nerde o günler ;D ;D ne kadar şakacıyım dime arkadaşlar..
-
hamza abi ve diğer yetkili arkadaşlar cevabınızı bekliyorum ...
-
olmuşsun ya kardeş ;)
-
abi hala 5 . sınıf üye yazıyor
mesajların yetmiyor dersenizde hamza abi dediki minimum msj sayısına geçmişsin dedi
-
mesajların yetmiyor dersenizde hamza abi dediki minimum msj sayısına geçmişsin dedi
mesajın yükseldikçe 5.sınıf üye azalacak hamza abi senin mesajını moderatör olman için minimum mesaj sayısını geçtin dedi.. ;) :D
-
mesajın yükseldikçe 5.sınıf üye azalacak hamza abi senin mesajını moderatör olman için minimum mesaj sayısını geçtin dedi.. ;) :D
E TAMAM AMA HALA 5. SINIF ÜYE YAZIOR
-
DEMEKKİ ÖYLESİN GENÇ UZATMAYA GEREK YOK.. HADDİNİ BİL.. ;D ;D ;D
-
ya basket bolumunun içinde modsun sadece burda beşinci sınıf üye yazar oraya girince düzelir ;)
-
sitemizde bulunan tüm üyelerin avatarlarinin altinda kaçinci sınıf üye olduklari zaten yaziyor kardeşim . üye sınıflari atilan mesaj sayilarina göre değişlik göstermektedir . örneğin ;
5.SİNİF ÜYE GRUBU : 0 İLA 500 MESAJ ARASİ
4.SİNİF ÜYE GRUBU : 500 İLA 1000 MESAJ ARASİ
3.SINIF ÜYE GRUBU : 1000 İLA 2500 MESAJ ARASİ
2.SİNİF ÜYE GRUBU : 2500 İLA 5000 MESAJ ARASİ
1. SİNİF ÜYE GRUBU İSE : 5000 İLA --- MESAJ ARASİ Yollayan üyelerimizden oluşuyor
avatarinin altinda ayrıca site moderatörü yazmasi için sitemizin Genel Moderatörü olman gerekiyor . bunun için yapman gerekenleri ayrıntılı bir şekilde özelden konuşabiliriz meert kardeşim
müsaid olduğun zaman p.m araciliği ile veya topic altindan bana haber verebilirsin
-
anlamışındır umarım mert
-
Saol Hamza.Umarım mert senin sayende anlamıştır.