benle oltan dalıorz maça girdik
Fabregas:6 Oltan:0
güzel maçtı kardeş saol
HAMZA NERDESİN YAW :Doku
Beyler Hamzanın bir isi çıktı en geç 15 -20 dk ya gelir.
saol kardeş bide hamza gelse
saol kardeş bide hamza gelse
geldim kardeşim , enes orda misin
GELDİM HAMZA
HERKESİN AQGELDİM HAMZA
peki kardeşim msnde bekliyorum . iyi şanslar ;)
ya çocuk kaybol bak işte gene msn e ile tehdit ettin hackle lan şerefsiz hacklemessen şerefiszsin ben yeni msn alrım ama sende bu sözleri destekler hareketler yapmaya devam etmiş olursn bunu bil tmmı güzelim hadi yol al şimdi ;)ben internette dolaşırken okudum ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim zahmet edip biraz okursanız adamı görüceksinizBU SÖZLERİNDEN DOLAYI BU MSJIN DEWAMINI OKUMADAN KENDİNE Bİ MSN AL KÜRT KANCIK
hacker ama adam ilk önce bazıları gibi milleti msn ile tehdit etmior büyük işlerle uraşıor
türk oyun sitelerinede çökertmior yabancılarla uraşıor bide bazıları işte hackerim bilmem siteler kara listede fln diorlarya onlar geldi aklıma bunu okuyunca onların küçüklügü zayıflıgı geldi aklıma.....
BENİM HACKLEDİĞİM SİTELERİ GÖRMEDİN GALİBA BESTFİFA.COM GİTTİ SOFTOYUN.ORG GİTTİ SIRADA OYUNSİTENİZ.COM VAR
NADİR_PİERO >>> ACIMAZ !
Tebrikler Ben demedim mi ya Harun ya Mert olur dedim harun emin adımlarla ilerliyor...
Tebrikler Ben demedim mi ya Harun ya Mert olur dedim harun emin adımlarla ilerliyor...
merti çeyrek final eşleşmelerinde az önce eledim :) nightmare ile de birazdan gireceğiz . inşallah bir harun - hamza finalı yapariz .
enes kardeşim işin biter bitmez msnden yaz . seni bekliyorum ;)
tbrkler hamza kardeşim bende 1 maça girip geliorm biri hamaçiden ben seni yenerim fln dior ya deli etti :D :D :Dbeni bu arada girem sonrada yenenle finali yapar o olayıda knşruz
merti çeyrek final eşleşmelerinde az önce eledim :) nightmare ile de birazdan gireceğiz . inşallah bir harun - hamza finalı yapariz .
enes kardeşim işin biter bitmez msnden yaz . seni bekliyorum ;)
GELDİM HAMZA
tbrkler hamza kardeşim bende 1 maça girip geliorm biri hamaçiden ben seni yenerim fln dior ya deli etti :D :D :Dbeni bu arada girem sonrada yenenle finali yapar o olayıda knşruz
:D
saol kardeşim , enesle oynadiktan sonra yetki konusunu konuşalim istersen
Fabregas:6 Oltan:0
güzel maçtı kardeş saol
NIGHTMARE : 3 HAMZA : 1
DİREKLERLE BOGUŞTUGUM BİR MAÇTI TBRK EDERİM HAMZA ;)
tebrik ederim nightmare kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . ellerine sağlik
tebrik ederim nightmare kardeşim . oldukça zevkli bir karşılaşma oldu . ellerine sağlik
HAMZA HADE MSN GEL HARUN DA GELSİN KONUŞALIM