WAY BE BU SİTEDEKİ KİMBİLİR KAÇINCI MAÇIMIZ SENLE HARUN :D HERBİRİDE İİ MAÇLARDI İNŞ BUDA ONLARDAN BİRİ OLUR HAK EDEN KAZANSIN KARDEŞİM ;)evet kardeşim inş.güzel geçer ve herşeyden önce kardeşligimiz kaazanır inş.
hamza biz harunla finale giriyoruz ondan sonra konuşalım oke ;)
Her iki tarafada başarılar... Hamza abi hala cevap vermedin şu modluga? Ben msn deyim...
135 ?
135 ?
maçlar 4 dakikadan olsa olmaz mı ?
benim birazdan çıkmam gerekiyor kardeşim , harun ve nightmare buralarda olacaksa alt bölümü açip turnuvayi devredebilirim ?
benim birazdan çıkmam gerekiyor kardeşim , harun ve nightmare buralarda olacaksa alt bölümü açip turnuvayi devredebilirim ?
HAMZA MSN GEL HALLEDELİM SU İŞİ ;)
evet yine finale ve benle nightmareye yakışan bi maç oldu çok süperdi
Fabregas:5 Nigtmare:3
86 da 2.2 iken 3.2 yaptım sonra 87 de kornerden enes kardeşim attı sonra hemen ardından santra ve ortasahadan gol attım sonra bide penaltıdan attım ve yendim ama hakikaten güzeldi kardeşim ellerine saglık
evet yine finale ve benle nightmareye yakışan bi maç oldu çok süperdi
Fabregas:5 Nigtmare:3
86 da 2.2 iken 3.2 yaptım sonra 87 de kornerden enes kardeşim attı sonra hemen ardından santra ve ortasahadan gol attım sonra bide penaltıdan attım ve yendim ama hakikaten güzeldi kardeşim ellerine saglık
(http://img119.imageshack.us/img119/3469/adszdy2.jpg)
HAMZA MSN GEL HALLEDELİM SU İŞİ ;)
kardeş benim çıkmam gerekiyor malesef . yarın konuşsak olur mu