oy oy oy nightmareye bak manyak yapmışsn olm :D :D :D :D
ellerine saglık ;)
HERKESE BAŞARILAR
:o nası yaptın laaa :DOYUNSİTENİZ FİFA 07 134. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!(http://img443.imageshack.us/img443/5012/ffc135pc6.jpg)
:o nası yaptın laaa :DOYUNSİTENİZ FİFA 07 134. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!(http://img443.imageshack.us/img443/5012/ffc135pc6.jpg)
evet kardeş anladım ben evet kısasa kısas diorsun :)oy oy oy nightmareye bak manyak yapmışsn olm :D :D :D :D
ellerine saglık ;)
HERKESE BAŞARILAR
GRAFİK İSTEDİLER GRAFİK VERDİK HARUN ;)
msn e gel bişe sorcam :D :D şaka şaka gelme sonra anlatırsın inş.:o nası yaptın laaa :DOYUNSİTENİZ FİFA 07 134. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!(http://img443.imageshack.us/img443/5012/ffc135pc6.jpg)
KARDEŞİM ŞEKİL İSTEDİLER BİZDE ŞEKLİ KOYDUK :D ;)
HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ...saol bende sana ve dierlerine hadi girin herkes girsin benle halil girioruz
başarılar harunHERKESE BAŞARILAR DİLERİM ...saol bende sana ve dierlerine hadi girin herkes girsin benle halil girioruz
saol kardeşimbaşarılar harunHERKESE BAŞARILAR DİLERİM ...saol bende sana ve dierlerine hadi girin herkes girsin benle halil girioruz
Fabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
saol kardeşFabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
bugün hamza abi gelince unutturmayın oke hemen alalım yetkileri :D karambolde unutturmasınsaol kardeşFabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
bugün hamza abi gelince unutturmayın oke hemen alalım yetkileri :D karambolde unutturmasınsaol kardeşFabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
ya sorma dün o kadar knşcaktık erteledik erteledik ha şu maçıda oynayak ha şundan sonra en sonunda hamza çıktı bakalım inş bugün girerr :D :D :D
ben dün konuşuyodum maçımız vardı maça girelim sonra dedi maç bitti çıkdık harun gelsin ona da haber verelim dedi biraz seni bekledik sonra hamza duman :Dbugün hamza abi gelince unutturmayın oke hemen alalım yetkileri :D karambolde unutturmasınsaol kardeşFabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
ya sorma dün o kadar knşcaktık erteledik erteledik ha şu maçıda oynayak ha şundan sonra en sonunda hamza çıktı bakalım inş bugün girerr :D :D :D
:D :Dben dün konuşuyodum maçımız vardı maça girelim sonra dedi maç bitti çıkdık harun gelsin ona da haber verelim dedi biraz seni bekledik sonra hamza duman :Dbugün hamza abi gelince unutturmayın oke hemen alalım yetkileri :D karambolde unutturmasınsaol kardeşFabregas:2 Halo:0tebrikler harun
güzel maçtı kardeş saol
Xsideboy 2-1 Cemalokkko
Xsideboy 2-1 Cemalokkko
Fabregas:2 Halo:0
güzel maçtı kardeş saol
Xsideboy 2-1 Cemalokkkotbr xside ;)
Xsideboy 2-1 Cemalokkko
OYTT SAMPİYON(KENDİNE GÖRE) İLK TURDA ELENMİŞ :D
Xsideboy 2-1 Cemalokkkotbrkler kardeşim
BÜTÜN KAZANANLARI TEBRİK EDERİM BÜTÜN MAÇLAR OYNANDIYSA ÇEKLİM YARI FİNALLERİ...1 maç daha var galiba
BÜTÜN KAZANANLARI TEBRİK EDERİM BÜTÜN MAÇLAR OYNANDIYSA ÇEKLİM YARI FİNALLERİ...1 maç daha var galiba
NIGHTMARE : 6 RESUCED : 2tbr ;)
NIGHTMARE : 6 RESUCED : 2
SAOLUN ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMAYIPSIN KARDEŞ Bİ GÖRSEM HEMEN ALICAM DA İŞTE KAÇIYO
Bu arda furkan ve harun kardeşlerim hamza yı görürsenin koparın yetkileri... :D
SAOLUN ARKADAŞLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİMAYIPSIN KARDEŞ Bİ GÖRSEM HEMEN ALICAM DA İŞTE KAÇIYO
Bu arda furkan ve harun kardeşlerim hamza yı görürsenin koparın yetkileri... :D
Xsideboy 2-1 Cemalokkko
beyler merti yeniom mizikliyo 3=1ya kaç saat oldu daha hala net bi skorlar gelemedinizmi ya
AS ....
sezer yalan sölüor 30dk dır yapmaya çalısıoz ama en fazla 10 dk oynayabildik onda da 1-0 yaptım çok kasıo bunun nedeni de onun int bağlantısıdır.ok tbrkler o zaman nighmtmare yemekte o gelince yaparsınız ;)
ben yarı finale yükseldim