Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: akyollu - 28 Şubat 2007, 12:24:16
-
WE8 BÖLÜMÜ AÇILSA GÜZEL OLUR TURNUVA MAÇLARI DAHA RAHAT OLUR ÇÜNKÜ HAMACHİ DE FAZLA KASMIYOR BU OYUN :) :) :)
-
pes4 neyine yetmiyo ulen gerçi aynı oyun ama lag sorunu daa azmış veya yokmuş ole bişi ;D
bu oyunu alıp yuklemesi var :(
-
pes4 neyine yetmiyo ulen gerçi aynı oyun ama lag sorunu daa azmış veya yokmuş ole bişi ;D
bu oyunu alıp yuklemesi var :(
BEN WE8 İ OLANLARI ÇEKİCEM ZATEN SİTEYE ONDAN AÇILSIN DEDİM
-
SANA CD TEMİN EDERİZ MERAK ETME YAW KARŞILIĞINDA DA İLK MAÇINDA FARK YERSİN ÖDEŞMİŞ OLURUZ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
AKYOLLU TAMAMEN HAKLI WE 8 DE DAHA AZ LAG SORUNU OLUYOR VE MAÇLAR DAHA SORUNSUZ GEÇİYOR !
-
abi aççaksanız da ayrı bi bolum açmayın pes4/we8 turnuvaları olarak deiştirin başlığı ;)
-
abi aççaksanız da ayrı bi bolum açmayın pes4/we8 turnuvaları olarak deiştirin başlığı ;)
AGA PES4 BAŞLIĞININ YANINA WE8 BÖLÜMÜ AÇILABİLİR TURNUVALAR ORADAN YAPILABİLİR
-
abi gerek yok yeni bolum açmaya goruntu kirliliği ;D ;D
-
abi gerek yok yeni bolum açmaya goruntu kirliliği ;D ;D
İSMİ DEĞİŞTİR AGA O ZAMAN MODERATÖR DEĞİLMİSİN KOY AĞIRLIĞINI BUGÜN DEĞİŞTİR İSMİ DE MAÇLARA BAŞLAYALIM BİZ DE YENİ ELEMANLARI YÖNLENDİRELİM :P :P :P
-
ben yapamam ki hamza yapabiliyo sadce galiba ;)
dur bi kabul edilecek mi onerin ;D
-
ben yapamam ki hamza yapabiliyo sadce galiba ;)
dur bi kabul edilecek mi onerin ;D
Bİ KONUŞ BAKALIM BÜYÜK PATRON HAMZA KARDEŞİM NE DER :D
-
sadece üst başlığın ismini editlese yeter pes4-we8 turnuvaları şeklinde
-
sadece üst başlığın ismini editlese yeter pes4-we8 turnuvaları şeklinde
O ŞEKİLDE OLUR EVET AMA TURNUVA OLARAKTA WE8 AYRI OLUR HERALDE WE8 İLK TURNUVA DÜZENLERSİNİZ LİG YAPMAYA GEREK YOK DİREK GURUP YAPILABİLİR PES4 TEKİ GİBİ GÜZEL OLUR ;)
-
evet lige gerek ligi napcan sadece isim editlensin turnuvalar bişekilde hallolur
yavaş yavaş ;D
-
evet lige gerek ligi napcan sadece isim editlensin turnuvalar bişekilde hallolur
yavaş yavaş ;D
HERALDE YANİİİ İLKTE SENİ YENER ORAYA ADIMI YAZDIRIRIM :P :P :P
-
dur bakiyim bi hayatında beni yenmişmisin ;D
-
dur bakiyim bi hayatında beni yenmişmisin ;D
HEEE EN SON BEN YENMİŞTİM SENİ HATIRLAMAMAN İLGİNÇ ;D ;D ;D
-
evet hatırladım penaltılarda :(
-
evet hatırladım penaltılarda :(
SEVİİNDİM HATIRLADIĞINA HAFIZAN İYİYMİŞ ;D ;D ;D
-
gerek yok.
-
gerek yok.
AGA NEYE GEREK YOK WE8 PES4 TEN DAHA İYİ PES4 DE HOST UN KAZANMA OLASILIĞI %90 HEP WE8 DE HERŞEY ADİL KASMIYOR BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN DERİM OYNAYACAK ELEMANLAR SİTEYE KAYIT OLACAK AÇILIRSA ??? ??? ???
-
kesinlikle akyollu doğru söylüyor we 8 pes serilerinden daha hızlı oynanıor vede host client fark etmiyor yani pesdeki kadar farketmiyor ;) iyi olur ama bence ayrı baslıklar altında olmalı ;)
-
bencede açılmalı :D
-
AÇILSIN DİYE İSTEK YAPTIK AMA ORALI OLAN YOK ;D ;D ;D
-
hamza abi buraya baksan iyi olur 100%90 istiyor..
-
WE8 DE PES DEN ÇOK HIZLI VEDE AZ TAKILMALI OYNANIYOR YANİ ACILIRSA ÇOK İYİ OLUR ;)
-
EVET AÇILMALI BENCE DE % 100 katılıyorum dar kardeşim
-
oldukça güzel bir fikir , konu hakkında yapılan yorumlarinda büyük bir kısmı olumlu yönde . bana kalırsa erdoganinda dediği gibi WE 8 adinda yeni bir bölüm açmanin yerine , Pes 4 turnuvalarimızın adını PES 4 - WE 8 turnuvalari diye değiştirip we 8 turnuvalarinı da düzenlemeye vakit kaybetmeden başlayalim
-
ewet yaaaa :D harikasınız ;)
-
oldukça güzel bir fikir , konu hakkında yapılan yorumlarinda büyük bir kısmı olumlu yönde . bana kalırsa erdoganinda dediği gibi WE 8 adinda yeni bir bölüm açmanin yerine , Pes 4 turnuvalarimızın adını PES 4 - WE 8 turnuvalari diye değiştirip we 8 turnuvalarinı da düzenlemeye vakit kaybetmeden başlayalim
eyvallah hamza kardeşim çok iyi olur
-
hamza aga pes4 başlığındaki alt bolumlere mudahele edemiyorum bi el at ;)
-
ayrıca saol aga ben de bi yerden we 8 buliyim :)
-
eyvallah hamza kardeşim çok iyi olur
Görevimiz kardeşim , iyi eğlenceler ;)
-
BİRİNCİ WE 8 TURNUVAMIZ KAYİTLARİ AÇİLMİŞTİR
KATİLİMLARİNİZİ BEKLİYORUM
http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=607.0
-
hamza aga pes4 başlığındaki alt bolumlere mudahele edemiyorum bi el at ;)
bu yetkiye sahip olabilmek için ÜST DÜZEY TURNUVA YETKİLİSİ veya SUPER MODERATÖR olman gerekiyor kardeşim . ayrıca katagori & bölüm yönetimi yetkisi bölüm bölüm verilemiyor malesef .
-
saol hamza kardeşim ;) ben sabitleme açısından solemiştim de neyse ;) ;D
-
SAOLASIN HAMZA KARDEŞİM ;D
-
saol hamza kardeşim ;) ben sabitleme açısından solemiştim de neyse ;) ;D
istersen seni site moderatörü veya turnuva yetkilisi yapayim kardeşim. daha rahat çalışma imkani bulabilirsin sitemizde
-
olabilir tabii sen nasıl uygun gorursen :P
-
olabilir tabii sen nasıl uygun gorursen :P
bu görevi adına yakişir bir şekilde yapacağina eminim kardeşim . rütbeni veriyorum hemen . hayırlı olsun
-
saol hamza kardeşim ;)
sanırım şifrem deişti
-
yeni rütbem hayırlı olsun saol kardeşim ;)
-
yeni rütben hayırLı oLsun erdoğan kardeşim görevini iyi yapacağından kuşkumuz YoK...
-
HAYIRLI OLSUN ERDOĞAN :D :D :D
-
saolun beyler ;)
-
yeni rütbem hayırlı olsun saol kardeşim ;)
yürü bee erdoğan kardeşim kim tutar seni helal olsun sana başarılarının devamını dilerim kardeşim yakıştı sana ;) hayırlı olsun.