Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: incemert - 01 Mart 2007, 14:54:00

Başlık: MODARATÖRLÜKKKKKK!!!!!!;d;d;d
Gönderen: incemert - 01 Mart 2007, 14:54:00
MODARETÖR OLMAK İSTİYORUM YA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gönderen: incemert - 01 Mart 2007, 14:54:54
HAMZA ABİ DUY SESİMİİİİİİ!!!!:::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Gönderen: LeGeND-MæN - 01 Mart 2007, 15:06:47
önce moderatör olma kurallarını oku http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=2253.0 sonra isteğin değerlendirelecektir.......
Gönderen: incemert - 01 Mart 2007, 15:37:24
kardeş ben bunları yapana kadar ooohooooooooo benim bunları yapmam için 10 fırın ekmek yemem lazım
Gönderen: cemalakkoO - 01 Mart 2007, 15:52:21
kardeş ben bunları yapana kadar ooohooooooooo benim bunları yapmam için 10 fırın ekmek yemem lazım

YE OZMN  ;) ADINDANDA BELLİ İNCE OLDUGUN ŞİŞMANLARSIN BIRAZ ......
Gönderen: LeGeND-MæN - 01 Mart 2007, 19:02:02

YE OZMN  ;) ADINDANDA BELLİ İNCE OLDUGUN ŞİŞMANLARSIN BIRAZ ......

hehe ne adamsın cemal ;D
Gönderen: DeViL - 01 Mart 2007, 19:16:04
güzel espri cemal   :D ayrıca mert kardeşim kuralları oku beğenmediysen mod olmak için topic açma kuralları yerine getirdikten sonra hamza başvurunu değerlendirmeye alacaktır...
Gönderen: HaruN - 01 Mart 2007, 19:37:25
walla bomba gibi gibi modluk başvurusu  :D :D :D
Gönderen: Nightmare - 01 Mart 2007, 19:51:31

cevaba bak ffabregas ;)

sarıverin ileri müsfette tipleri, ÖZENTİ dilleri, biten pilinizi izimlerinizin izinde rapleriz, bizim kalır izimizin çiziniz resmini kerizlerin izimleri, ezintileriyle ezin,sezin!...Bizim lirik hedefte. Siz ses kesin!...
Gönderen: DeViL - 01 Mart 2007, 20:01:12

bu ne nightmare bu sözLer gerçekten etkiLeyici :)
Gönderen: HaruN - 01 Mart 2007, 20:33:21

cevaba bak ffabregas ;)

sarıverin ileri müsfette tipleri, ÖZENTİ dilleri, biten pilinizi izimlerinizin izinde rapleriz, bizim kalır izimizin çiziniz resmini kerizlerin izimleri, ezintileriyle ezin,sezin!...Bizim lirik hedefte. Siz ses kesin!...
aga adam zaten sanatsal bi insan :) etkileyici bir insan ondaki dil bende olsa bugünki sorunları yaşamazdım a.q

Gönderen: HaruN - 01 Mart 2007, 20:33:53
pardon beyler aynı anda yolladım msjı ikisinide buda bi üstteki ile aynı msjdı edit yapıorm k.bakmayın

Gönderen: Nightmare - 01 Mart 2007, 20:51:07

bu ne nightmare bu sözLer gerçekten etkiLeyici :)

sago key vitamini kardeşim  ;)
Gönderen: Hamza - 01 Mart 2007, 22:26:54
Moderatörlük başvurusu yaptirmadan önce aşağidaki linkte yazilan kurallara uygun bir şekilde başvuru formunuzu doldurup , gerek duyulan minumum mesaj sayisina ulaşmak durumundasin kardeşim

http://oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=2253.0
Gönderen: incemert - 09 Mart 2007, 17:24:04
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Gönderen: Force23 - 09 Mart 2007, 17:33:14
sitede nekadar cok mert oldu yws
Gönderen: incemert - 09 Mart 2007, 17:39:11
HAMZA ABİ ÖZÜR DİLEYEREK SÖLÜYORUM AMA BU MODERATÖRLÜK İŞİNİ 250 MMİNİMUM MESAJ OLMASI ÇOK SAÇMA İSTEYEN SANA SÖYLESİN SENDE ONU BİR DEĞERLENDİR :'( :'( BEN BU SİTENİN ADMİNİ OLSAYDIM SENİN GİBİ YAPMAZDIM BİDE SEN BU SİTEYİ NEREDEN AÇTIN O SİTEYİ BANA BİR VERİRSEN SEVİNİRİM BİRDE MSN ADRESİNİ BENİM MSN ADRESİMİ SÖYLİM::::::::::: incemert@hotmail.com
adım:MERTCAN
SOYADIM:İNCE
NİCKİM:İNCEMERT
ÖNCE MODERATÖRLÜK YAPTIĞIM SİTELER::::: http://incemert.sitemynet.com
LÜTFEN BU İSTEĞİ DEĞERLENDİRRR: ::) ::)::)::)::)::)::)::)::)::)
Gönderen: C3MALAKKo - 09 Mart 2007, 20:19:40
HAMZA ABİ ÖZÜR DİLEYEREK SÖLÜYORUM AMA BU MODERATÖRLÜK İŞİNİ 250 MMİNİMUM MESAJ OLMASI ÇOK SAÇMA İSTEYEN SANA SÖYLESİN SENDE ONU BİR DEĞERLENDİR :'( :'( BEN BU SİTENİN ADMİNİ OLSAYDIM SENİN GİBİ YAPMAZDIM BİDE SEN BU SİTEYİ NEREDEN AÇTIN O SİTEYİ BANA BİR VERİRSEN SEVİNİRİM BİRDE MSN ADRESİNİ BENİM MSN ADRESİMİ SÖYLİM::::::::::: incemert@hotmail.com

[/color][/u]:D :D :D :D :D :D   
Gönderen: Force23 - 10 Mart 2007, 19:42:25
Sana katılıyorum  :D :D :D :D :D
Gönderen: Force23 - 10 Mart 2007, 19:44:29

kardeş bu siteler öle bedava ya açılmıyor bu hazır platform deil phbb gibi buna host alıyorsun hostun üzerinden site kuruyorsun aylık veya yıllık ücretleri oluyor bu sitelerin eğer kendine güveniyorsan git bi hostla anlaş kendine site kur sonra hamza abiye akıl vereceğine git kendi sitende adminliğini yap ve ben senin yerinde olsaydım deme ne yapmak istiyorsan orada yap !!
Gönderen: champ1on - 10 Mart 2007, 20:16:50
buna benzer istiyorsan www.smf123.net e gir yakında çöl ateşi oraya da gelicek diyolar ama yalan da olabilir