herkese başarılarda 12 kişilik yapsaydınız açıkta kalan kardeşlerimiz var ;)eşleşmeleri belirlemiştim harıun yoksa bende kimenin açıKta kaLmasını istemezdim...
biz girioz rescued le ;)
tmm kardeşim sende haklısn ztaen bende katılmıorm koskoca admin hamzada açıkta kaldı :)herkese başarılarda 12 kişilik yapsaydınız açıkta kalan kardeşlerimiz var ;)eşleşmeleri belirlemiştim harıun yoksa bende kimenin açıKta kaLmasını istemezdim...
tmm kardeşim sende haklısn ztaen bende katılmıorm koskoca admin hamzada açıkta kaldı :)herkese başarılarda 12 kişilik yapsaydınız açıkta kalan kardeşlerimiz var ;)eşleşmeleri belirlemiştim harıun yoksa bende kimenin açıKta kaLmasını istemezdim...
neyse herkese başarılar tekrar
neyse herkese başarılar tekrar
Tüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumhamza abi şu coca cola cup un alt bölümünü açayım mı ben?
Tüm katilimcilarimiza bir üst tura çıkma yolunda gönülden başarilar diliyorumhamza abi şu coca cola cup un alt bölümünü açayım mı ben?
biz maca girioruz barutla herkeze basarilar...!
coca cola cup ne oLuyor açıkLar mısınız ben biLmiyorum.. :-\küçük ffc hamza abi istersen mffc yapalım ama ben daha eğlenceli olmasından yanayım
aga bence ne yapın bilionuzmu OMFC(OYUNSİTENİZ MİNİ FAST CUP) oyunsitenizin özel yaratıcı fikri oldugu için oyunsitenizinde isminin olası lazım kısaltmasında felan isiminde felan siz bilirsiniz gene ;)
evet hamza bencede o şekil koyak :)aga bence ne yapın bilionuzmu OMFC(OYUNSİTENİZ MİNİ FAST CUP) oyunsitenizin özel yaratıcı fikri oldugu için oyunsitenizinde isminin olası lazım kısaltmasında felan isiminde felan siz bilirsiniz gene ;)
oldukça güzel bir fikir , bence de bu şekilde koyalim adını
evet hamza bencede o şekil koyak yada bu fikri dahada geliştiricek yeni fikirler varsa bunlarda değerlendirilebilir ama oyunsitenizin ismi(o) kesin olsun ama ;)aga bence ne yapın bilionuzmu OMFC(OYUNSİTENİZ MİNİ FAST CUP) oyunsitenizin özel yaratıcı fikri oldugu için oyunsitenizinde isminin olası lazım kısaltmasında felan isiminde felan siz bilirsiniz gene ;)
ERDOĞAN-5 - 7-RESUCEDtebrikler kardeş
güzel maç oldu tebrik edeiyorum arkadası
evet hamza bencede o şekil koyak yada bu fikri dahada geliştiricek yeni fikirler varsa bunlarda değerlendirilebilir ama oyunsitenizin ismi(o) kesin olsun ama ;)aga bence ne yapın bilionuzmu OMFC(OYUNSİTENİZ MİNİ FAST CUP) oyunsitenizin özel yaratıcı fikri oldugu için oyunsitenizinde isminin olası lazım kısaltmasında felan isiminde felan siz bilirsiniz gene ;)
ERDOĞAN-5 - 7-RESUCED
güzel maç oldu tebrik edeiyorum arkadası
katiliyorum kardeşim , ( O ) mutlaka olsun içinde
hamza mehmetsen hamachide ;)
oneml,i değil aga ne demek :Phamza mehmetsen hamachide ;)
haber verdiğin için teşekkür ederim kardeşim . şimdi giriyoruz maçimiza ;)
katiliyorum kardeşim , ( O ) mutlaka olsun içinde
nası bi turnuva olcak bu anlamadım ben biri anlatsın
Jixboss=4
BARUT=1
gzl bi mac oldu arkadasi tbr ederim...!
DEVİL 4-6 HALO
eyw hamza saol kardesim...!Jixboss=4
BARUT=1
gzl bi mac oldu arkadasi tbr ederim...!
tebrik ederim jixboss ;)
devil:4 halo:6SAOLASIN KİMİ ZAMN HAKLISIN BAZI YERLERDE COK GEREKSİZ OLDU
tebrikLer kardeşim ama goLe gittiğim her pozisyonDa fauL yapmasan daha zevkLi bir maç yapabiLirdik...
yarı finaLde başarıLar diLerim...
önemLi değiL halo önemLi oLan eğLenmek sağLık oLsun bu bir oyun yenmekte var yeniLmekte... ;)devil:4 halo:6SAOLASIN KİMİ ZAMN HAKLISIN BAZI YERLERDE COK GEREKSİZ OLDU
tebrikLer kardeşim ama goLe gittiğim her pozisyonDa fauL yapmasan daha zevkLi bir maç yapabiLirdik...
yarı finaLde başarıLar diLerim...
bir tek nightmare ile cemaLakko kaLdı onLar da maçLarını tamamLasınlar yarı finaL kuraLarını çekeceğim ..
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0belli oluyor tebrikLer Nightmare...
BERBAT BİR MAÇTI :D :D
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0tebrikler enes kardeşim
:D :D :D :Dbir tek nightmare ile cemaLakko kaLdı onLar da maçLarını tamamLasınlar yarı finaL kuraLarını çekeceğim ..
WAY BE İİ İNSAN LAFININ ÜSTÜNE GELİR :d
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0belli oluyor tebrikLer Nightmare...
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0tebrikler enes kardeşim
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0
NIGHTMARE : 1 CEMALAKKO : 0
tebrik ederim nightmare ;)