EE NOLCAK BU İŞ AKŞAMA KADAR SİLİCENİZ MİYA SİLDİĞİMİZ YOK ONUN MESAJININ YERİNE BİŞEYLER YAZIYOZ HAMZA ABİ GELİNCE BİŞEYLER YAPAR
İYİ SİZE BAŞARILAR ;)EE NOLCAK BU İŞ AKŞAMA KADAR SİLİCENİZ MİYA SİLDİĞİMİZ YOK ONUN MESAJININ YERİNE BİŞEYLER YAZIYOZ HAMZA ABİ GELİNCE BİŞEYLER YAPAR
furkan kardes 10 dakka sonra geliyorum ... ;)BEKLİYORUM
beyşler 2 dakka gelmedik yedek aldınız helal olsun ;)AGA YARIM SAATTİR BEKLİOZ ÇOK UZADI TURNUVA BİRAZDAN YENİ FFC AÇCAZ ONA KATILIRSIN OKE?
beyşler 2 dakka gelmedik yedek aldınız helal olsun ;)
tamamda aga devile dedim aga maça giremdi iseniz benle yap giroz dedi ve ç.dışı oldu ya bu yasak deilmi >:( >:( >:(beyşler 2 dakka gelmedik yedek aldınız helal olsun ;)AGA YARIM SAATTİR BEKLİOZ ÇOK UZADI TURNUVA BİRAZDAN YENİ FFC AÇCAZ ONA KATILIRSIN OKE?
bigsexy ile maça giremiyoruz... Bir türlü bağLantı oLuşturuLamadı.. NapaLım şimdi???napalımı varmı msnedye gel benle yapıcan
bigsexy ile maça giremiyoruz... Bir türlü bağLantı oLuşturuLamadı.. NapaLım şimdi???harunla girin
Fabregas:9devil:5tebrikLer o senin 4.golünde kendi kaLeme atttım ondan sonra maçtan kOptum zaten
ellerine saglık kardeşim güzel maçtı
son bi kaç dünüdr 1 maç bile yapmadım açıkçası korkarak oynadım başlarda 3.0 öne geçtin ama sonra bi patladım 9.5 :)
neyse güzel maçtı kardeş
furkan 4-1 haloTebrikLer furkan...
furkan finali yapalım öle açKARDEŞ 12 DEN BERİ BİLGİSAYARDAYIM FİNALİ YARIN YAPALIM BEN SİZE YENİİ FFC AÇIM
yeni ffc yi
olurmu
Fabregas:9 devil:5
ellerine saglık kardeşim güzel maçtı
son bi kaç dünüdr 1 maç bile yapmadım açıkçası korkarak oynadım başlarda 3.0 öne geçtin ama sonra bi patladım 9.5 :)
neyse güzel maçtı kardeş
furkan 4-1 halo
saol hamza abifurkan 4-1 halo
tebrikler furkan , formundasin bu aralar . finalde harun karşısında başarilar diliyorum